| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Hvordan kan jeg geninstallere Windows Vista
    ? Ingen operativsystem er perfekt, og nogle gange din eneste mulighed for at løse et problem , er at re-installere det hele. Forinden sørg for at du ikke har nogen andre valg , den Vista-dvd'en indeholder flere værktøjer, der kan diagnosticere og løse en række problemer , i stedet for at geninstallere . Bare pop disken i og vælge "Reparer computeren". Hvis ingen af disse værktøjer kan løse dit problem , er der flere måder at geninstallere Vista. Sikkerhedskopiere dine data

    Først vil du ønsker at sikkerhedskopiere dine data. Eventuelle dokumenter , medier eller andre data , der er på samme drev som Windows (drev "C" som standard) skal flyttes til en anden harddisk eller harddisk partition. Eventuelle programmer installeret på C-drevet vil være nødvendigt at re- installeret. Et eksternt drev anbefales til dette formål. Du vil også ønsker at lave en backup af din internet browser bogmærker , e-mail databaser og e-mail- kontoindstillinger . Der er et link, der diskuterer denne proces i detaljer i " Resources " nedenfor.
    Produkt Taster og Recovery diske

    Når du har sikkerhedskopieret alle dine data , du skal bruge din Vista DVD og dets produkt nøgle handy. (Produktet nøgle kan springes over under re- installation, men du bliver nødt til at genindtaste det inden for 30 dage. ) Alternativt kan computeren være kommet med en " recovery disk . " Du skal bruge denne i stedet for Vista-dvd'en . Instruktioner for opsving disketter variere fra computerproducenten . Du bliver nødt til at konsultere din dokumentation eller producentens websted for detaljer.
    Identifikation af din Vista Drive

    Før du indsætter denne disk, vil du nødt til at tjekke i Windows Stifinder for at se, hvilke drev eller drev partition indeholder Vista. For eksempel, hvis det er drev C vil det indeholde en mappe mærket " C : . \\ Windows " Tag et kig på størrelsen af ​​dette drev i gigabytes , og tage et kig på den resterende plads . Skriv disse tal ned , fordi du bliver nødt til at bruge dem senere til at identificere, hvilke drev skal have Windows geninstalleres. Hvis du har SATA-harddiske , vil du ønsker at få deres driverdisketter tilgængelige samt.
    Setting Boot Priority

    Du vil blive opstart fra DVD i stedet for den harddisk, så du bliver nødt til at sætte dit bundkort til at prioritere dit DVD-drev først. Denne procedure varierer også med producenten. Men typisk , vil du ønsker at trykke på " F2" eller " Delete "-tasten , mens computeren er opstart op, for at få adgang til de menuer, der giver dig mulighed for at skifte rundt startrækkefølger . Hvis du ser loading skærmen for Vista i stedet , har du enten ventede for længe at trykke på en tast , eller computeren ikke afsløre dit tastatur .
    Afsluttende trin Før re-installation
    < br >

    Når du har indstillet computeren til at starte fra dvd-drevet , vil du komme ind i setup-programmet . Her vil de numre , du skrev ned tidligere komme i handy , medmindre du kun har ét drev og drev partition. Det drev, hvor du nødt til at geninstallere Vista vil blive identificeret ved sin størrelse og resterende plads . Her vil du også geninstallere dine SATA drivere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Måder at forbedre Vista Premium Performance 
    ·Hvordan jeg Defrag en computer med Vista 
    ·Min HP computer ikke vil sove automatisk i Vista 
    ·Vista er ikke at fortælle mig, når hovedtelefonerne e…
    ·Sådan bruges LAN drivere i Vista 
    ·Sådan dual boot en Vista computer med to harddiske 
    ·Sådan Genstart Windows Vista til en tidligere tilstand…
    ·Sådan installeres den koreanske sprogpakke på Windows…
    ·Sådan ændres Vista Desktop Udseende 
    ·Sådan Tænd Systemgendannelse i Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Take Screen Shot Med Vista 
    ·Windows Tip & Tricks 
    ·Sådan gendannes Office 2007 Ikoner 
    ·Sådan ændres Explorer.exe 
    ·Sådan Slet mine Scroll - Down Websites 
    ·Sådan Forstør Computer Fonts 
    ·Hvordan kan man øge Ubuntu Buffere på TCP /IP 
    ·Sådan Turn On Windows Internet Security Settings 
    ·Sådan gendannes Værktøjer Mappeindstillinger 
    ·Hvordan man opbygger en ny Computer & Initialiser HDD 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com