| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Minimumskrav til Vista
    Microsoft Windows Vista er designet til at være i stand til at operere på en lang række computere , med forskellige versioner af operativsystemet til rådighed til at opfylde behovene hos forskellige forbrugere og virksomheder. Vista vil ikke nødvendigvis arbejde på en hvilken som helst computer. Der er sat specifikationer en computers hardware skal opfylde, for at operativsystemet skal kunne monteres og fungere rigtigt. Processor og hukommelse Krav til Vista Home Basic

    Microsoft Windows Vista Home Basic er den fødte knogler udgave af Vista , der er designet til brugere, der ønsker at opgradere deres operativsystem , men som ikke har en computer kraftig nok til at køre en af ​​de mere full-featured versioner eller som ikke har brug for de mere avancerede funktioner . Vista Home Basic kræver mindst en 800 MHz processor ( en 32- bit eller 64- bit processor vil arbejde ) og mindst 512 MB RAM. Hvis computeren er udstyret med en on- board grafikkort (og dermed bruger systemhukommelse til grafik såvel) , kan dette krav være højere , da styresystemet har brug for mindst 448 Mb RAM , selv når grafikprocessoren gør brug af systemet RAM . Computeren vil også nødt til at have mindst en 20 GB harddisk med 15 GB ledig plads til rådighed.
    Processor og Hukommelse til andre versioner

    Andre versioner af Windows Vista ( Home Premium , Business , Enterprise og Ultimate ) har lidt højere minimum processor og hukommelse krav end Vista Home Basic. De mere full-featured versioner af Vista kræver mindst en 1 Ghz processor ( en 32- bit eller 64- bit processor kan anvendes) og minimum 1 GB RAM . Da de mere avancerede versioner af styresystemet kan gøre brug af Aero grafiske miljø, er en Aero- kompatibelt grafikkort nødvendig, hvis du ønsker at køre Vista i denne grafiktilstand . En 40 GB harddisk er påkrævet, med mindst 15 GB ledig plads til installation.

    Grafikkort Krav

    Windows Vista ( og specifikt Aero grafik miljø ), kræver en Direct X 9- klasse grafikkort , hvilket betyder, grafiske processor for kortet skal være i stand til at understøtte Direct X 9 eller højere. For at køre Aero grafik miljø, vil kortet også nødt til at være i stand til at understøtte 32 bits per pixel samt Pixel Shader 2.0 eller højere. Det kort skal være kompatibel med en Windows Display Driver Model ( WDDM ) driver og bør testes for Aero kompatibilitet. Denne test er normalt angivet med en etiket, proklamerer , at det er " Vista Certified " eller " Vista-kompatibel ", og denne forenelighed bør nævnes i grafikkortet beskrivelse og systemkrav. Det kort skal have mindst 32 MB grafikhukommelse ombord.
    Yderligere Hardwarekrav

    Da alle detail udgaver af Windows Vista , der sælges på DVD'er , skal en computer have en dvd -rom eller DVD-RW drev så styresystemet kan installeres . En lyd -output i form af onboard lyd eller et lydkort (med en Vista -støttede driver) er påkrævet for lyden fra Windows Vista. At gøre brug af online- aktivering, er en internetforbindelse påkrævet.
    Valgfri funktion Krav

    Nogle funktioner i Microsoft Windows Vista er ekstraudstyr og kan have deres egne krav. Vista Home Premium og Ultimate tilbud valgfri tv-funktioner , der kræver en tv-tuner -kort til at gøre brug af dem . Home Premium , Business og Ultimate støtte særlige samspil med touchscreens og grafik tabletter , men disse funktioner kræver en touchscreen -skærm eller ekstern tegneplade (med Vista - kompatible drivere ), der skal installeres. Vista Ultimate s BitLocker kryptering og ReadyBoost funktioner kræver et USB-flashdrev , der skal indsættes . Den er kompatibel med disse Windows Vista muligheder. BitLocker kræver også at systemet er udstyret med en installeret TMP 1.2 chip.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at lave kopier af din DVD ved hjælp af Windows…
    ·Sådan downloader Software med Vista Når download er b…
    ·Sådan Fjern DRM Windows Media Player 11 Opgraderinger …
    ·Sådan fjernes en anden kopi af Windows Vista 
    ·Sådan Find Forældede drivere i Vista 
    ·Sådan Fix Vista Kontrolpanel & Windows Update 
    ·Sådan fjerner genveje Fra Vista Desktop 
    ·Sådan Clean Windows Vista Registry 
    ·Sådan fjerner Cookies på Vista Operating System 
    ·Sådan Set Windows Vista Processor Affinity 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reset Gadget-indstillinger 
    ·Sådan kopieres listen over filer i Windows Stifinder 
    ·Sådan ændres en Windows Vista File System NTFS til Re…
    ·Sådan får du adgang papirkurven mappe på en Mac 
    ·Hvordan at færdiggøre en cd i Windows XP 
    ·Sådan Network To Ubuntu computere via en router 
    ·Sådan formateres en HP Computer 
    ·Hvordan man laver en C-drev Bootable 
    ·Hvordan bruger jeg Malware Scanner i Mac OS X Snow Leop…
    ·Formålet med at flytte filer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com