| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Om Data Recovery Tools til Vista
    Data opsving værktøj er software-programmer til formål at genoprette dokumenter , programmer og computer indstillinger, der er blevet tabt på grund af hardware fejl , virus eller utilsigtet sletning. Større data recovery programmer kan hente hele sektioner af en slettet harddisk. Nogle af disse data recovery værktøjer er kompatible med Vista-operativsystemet . Typer

    Mange data recovery programmer kan klassificeres som freeware eller software, der er gratis at downloade og bruge med et operativsystem. Windows Vista Partition Data Recovery er et eksempel på et freeware program , der er kompatibelt med Windows Vista. Shareware programmer som Vista Undelete tillader brugeren at prøvekøre , eller bruge en demo af softwaren, før du køber den. En anden mindre data opsving værktøj kompatibel med Vista er Systemgendannelse , som er forudinstalleret med operativsystemet . Systemgendannelse virker ved at tillade brugeren at vende computeren tilbage til en dato, hvor systemet fungerede gnidningsløst. Dette gælder også genskaber indstillinger og dokumenter , der eksisterede på det tidspunkt , hovedsageligt genskabe data .
    Function

    Windows Vista Partition Data Recovery virker ved at redde data efter beskadigede boot filer har gjorde det uigenkaldeligt på nogen anden måde . Programmet kan også bruges efter en harddisk crash og er gældende for mange systempartitioner , herunder NTFS og FAT16 . Vista Undelete bruger en guide til at søge efter filer og gendanne dem. Dette program er bedst bruges sammen med personlige dokumenter som musik og zip-filer , billeder og Word-dokumenter.

    Misforståelser

    Data opsving værktøj virker ikke på harddiske der har lidt omfattende fysiske skader . Imidlertid kan data stadig hentes gennem andre midler som fjerner kredsløb og harddisk pladerne og placere dem i en anden arbejder harddisk. Desuden kan opsving værktøj ikke være effektive, hvis de er brugt på en harddisk med en allerede eksisterende program designet til at skjule eller permanent slette data.
    Pricing

    Hvis du foretrækker at købe en data recovery produkt snarere end downloades én , kan de normalt findes i computeren sektion af en elektronik butik . Priserne kan variere afhængigt af den butik, du vælger, hvilken type værktøj , du køber , og effektiviteten af produktet. For at gøre købsprocessen lettere , bringe din computer information til butikken , herunder systemet mærke, model , operativsystem version og beskrivelser af problemer med computeren.
    Warning

    Når du henter freeware eller shareware-programmer , altid læse anmeldelser for at få en generel idé om, hvordan de kan arbejde for dig eller hvis eventuelle problemer eksisterer med det produkt , der bør undgås . Når du køber et program i en elektronik butik , så sørg for at holde din kvittering og enhver papirarbejde , der følger med produktet , hvis det skal udskiftes . For at undgå at miste alle dine data , skal du oprette en sikkerhedskopi ved enten at bruge backup-program præinstalleret med Vista styresystem eller ved at kopiere dine personlige filer og programmer til en ekstern placering.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Vigtige opdateringer i Windows Vista 
    ·Sådan fjernes Vista System Administrator 
    ·Gratis Password Recovery Tools til Vista 
    ·Hukommelse for Windows Vista Home 
    ·Sådan at opgradere fra Windows Vista til Windows 7 
    ·Sådan oprettes en brugerkonto til ikon på skriveborde…
    ·Sådan Stop en bærbar mus Fra Auto- klikke i Vista 
    ·Hvordan ændrer du farven på det Windows på Vista 
    ·Sådan Slut en mikrofon med Windows Vista 
    ·Sådan Del musik mellem konti i Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Gør Windows Vista Home Edition Super Fast 
    ·Hvordan skal tjekkes XP til en tidszone Fix 
    ·Hvordan gør jeg en reparation installation af Windows …
    ·Liste over processer i Task Manager 
    ·Sådan Tilpas Google Toolbar 
    ·Hvordan til liste filstørrelsen på Gigabytes i AIX 
    ·Sådan kopieres Bootable billeder til en USB-drev 
    ·Sådan aktiveres en administrator -konto i XP Home 
    ·Jeg har ingen lyd i Ubuntu Med en Dummy Output 
    ·Sådan ændres en Linux Tastaturopsætning 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com