| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan installeres XP på en SC420
    I 2003 og 2004 , Dell leveret tusindvis af PowerEdge SC420 server-computere til brug i web hosting og virksomhedernes servermiljøer . Dell afsendt SC420 i forskellige konfigurationer , der omfattede forskellige Intel P4 processorer og harddiske , der lå fra 40 GB til 160 GB i størrelse. Fordi Dell udviklet de systemer som sande serverprodukter og ikke til brug som arbejdsstationer , virksomheden leveret systemerne med Windows Server 2003 i stedet for Windows XP. Sammenlignet med moderne server-computere , er SC420 er forholdsvis langsom og uegnet til de fleste server-miljøer . Ikke desto mindre , med et par justeringer og tilføjelse af nogle hardware , gør SC420 en meget passende Windows XP -arbejdsstation. Ting du skal
    Second computer med internetforbindelse og diskettedrev
    diskette
    USB-flash -drev ( ekstraudstyr)
    USB lydkort
    Windows XP installations -cd
    Dell SC420 Windows Sever 2003 installations-cd'en
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Gå til en computer med en internetforbindelse og et floppy drev installeret . Naviger til Broadcom.com hjemmeside og downloade NetXtreme II 1. Gigabit drivere til Windows XP. Gem føreren filen til en diskette eller en USB flash -drev.
    2

    Gå til Dells websted Drivere og downloads . Download SATA controller drivere til PowerEdge SC420 . Gem driveren til en diskette. Bemærk, at du ikke kan installere SATA driver fra et USB-flashdrev , når du installerer Windows XP på SC420 , kun fra en diskette.
    3

    Tænd for Dell SC420 server. Indsæt Windows XP- installations-cd'en i det optiske drev og lukke computeren ned .
    4

    Power SC420 igen. Når bedt om at starte computeren fra cd'en , skal du trykke på en tast på tastaturet. Vent et par minutter for Windows Installation vises.
    5.

    Tryk på " F6 "-tasten efter Windows Installation vises, derefter " S "-tasten. Indsæt disketten med SC420 SATA føreren, når du bliver bedt om , og tryk på "Enter "-tasten. Vent et par sekunder for Windows Installation til at kopiere filer fra disketten. Tag disketten når du bliver bedt og tryk på " Enter".
    6

    Tryk på " Enter " for at vælge den nye Windows installation . Tryk på " F8"-tasten for at acceptere licensaftalen til Windows XP.
    7

    Tryk på " D " for at slette den aktuelle partition på SC420 harddisk. Tryk på " L" for at bekræfte sletningen af ​​SC420 s partition.
    8

    Tryk på " C " tasten , derefter " Enter" for at oprette en ny partition på SC420 harddisk. Vælg " Formater partitionen med NTFS -filsystemet " valgmulighed , og tryk på "Enter . " Vent til Windows Setup at formatere drevet af SC420 og vise den grafiske Windows XP installer.
    9

    Indtast licensnøglen, når du bliver bedt om , og klik på " Næste". Følg vejledningen på skærmen for at tilpasse og personliggøre Windows XP- installation. Indtast et brugernavn og password , og vælg land og tidszone . Genstart computeren, når du bliver bedt om .
    10

    Log ind på Windows med dit brugernavn og adgangskode, hvis du bliver bedt om . Vent til Windows til at indlæse og søge efter yderligere enheder, og beder dig om en driver disk. Når Windows registrerer bundkort chipset, systemet præcision timer og grafikkort, det beder om en driver disk.
    11

    Sæt Dell Windows 2003 Server installation disk i det optiske drev og klik på " OK. " Windows lokaliserer de relevante drivere på disken og installerer dem . Genstart SC420 når du bliver bedt .
    12

    Klik på " Start" og derefter højre-klik " Denne computer". Klik på " Egenskaber" på pop- up -menuen. Klik på " Enhedshåndtering" og rul ned til " Ukendt enhed " notering under Netværkskort header. Værdien har et gult udråbstegn ved siden af.
    13

    Højreklik på "Ukendt enhed" værdi og klik på " Opdater driversoftware . " Indsæt disketten med den Broadcom NIC drev ind i diskettedrevet og klik på " Gennemse. " Naviger til " A: \\ " drev i browservinduet. Fremhæv drive fil og klik på " Åbn". Windows XP installerer driveren til Ethernet -kortet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes en tastatur i Windows XP 
    ·Sådan installeres en Service Pack 2 til Windows XP Hom…
    ·Hvordan jeg Hent produktnøgler fra min computer til Mi…
    ·Sådan planlægge en automatisk gendannelsespunkt på W…
    ·Sådan Partition en ekstern harddisk på Windows XP 
    ·Sådan ændres System Properties Logo i Windows XP 
    ·Sådan gendannes Win DVD til Windows XP Når udgår 
    ·Sådan installeres Windows XP i dual boot med Pre -inst…
    ·Sådan deaktiveres User Access i XP Home 
    ·Internet Explorer 8 Lukker uventet på Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reparation NEC Computers 
    ·Sådan Gør din Bluetooth Headset Arbejde til Windows X…
    ·Sådan geninstalleres Windows XP uden at miste filer 
    ·Sådan Fix Microsoft Installer 
    ·Sådan Fix XP Falske Screen 
    ·Sådan ændres skriftstørrelsen i Windows CE 
    ·Sådan fjernes Mislykkede opdateringer fra Windows Vist…
    ·Hvordan laver jeg en kalender på OS X 
    ·Computere i Business Technology 
    ·Sådan opgraderer Windows XP til Pro 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com