| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan installeres Windows XP i dual boot med Pre -installeret Windows 7
    Din evne til at installere et andet operativsystem på din Windows 7 system afhænger af én ting: partitioner. Hvis din computer kun har én partition , kan du ikke dual- starte dit system uden at slette al information på din computer. To harddiske , eller to skillevægge, giver dig mulighed for dual boot. Check disse oplysninger først , før du fortsætter. Ting du skal
    Windows XP installations-cd'en
    Vis Flere Instruktioner
    Kontrol Skillevægge
    1

    Klik på "Start " og skriv "disk management " i søge baren. Klik på " Opret og formater harddiskpartitioner " på listen over programmer for at åbne "Disk Management. "
    2

    kig på listen af skillevægge og tilgængelige drev. Oplysningerne her vil være anderledes på hver computer . "C" er din primære harddisk og aktiv operativsystem partition, og dette drev indeholder dit Windows 7 installation . Du kan ikke installere Windows XP her uden at formatere systemet.
    3

    Check for sekundære drev og partitioner i Disk Management. Dit system kan have en "D " eller " E" drev. Nogle computerproducenter skaber en skjult partition med recovery software : Fjern ikke denne partition. Hvis du har en sekundær partition kaldet " D" med mere end 2 GB ledig plads, kan du installere Windows XP her.
    Installation XP
    4

    Indsæt Windows XP Setup disken i CD- eller DVD-drevet og luk alle vinduer , der vises. Luk computeren ned med disken i drevet.
    5.

    Tænd for computeren og se efter en meddelelse, der siger "Tryk på en tast for at bog fra cd. " Tryk på en tast på tastaturet , når denne meddelelse vises. De fleste computere er konfigureret til at se til cd-eller dvd-drevet først , før du opstarter til operativsystemet . Hvis dit system ikke genkende disken , bliver du nødt til at indtaste din BIOS og ændre boot-rækkefølgen . Kig på din manual for oplysninger om ændring af startrækkefølgen.
    6

    Tryk på " Enter " på " Velkommen til installationsprogrammet" skærmen for at indlæse Windows XP setup-programmet . Læs licensaftalen og tryk på " F8 " for at acceptere . Windows vil registrere, at et operativsystem allerede er installeret på din primære partition og fremlægge en liste over andre partitioner til at installere XP.
    7

    Brug piletasterne til at vælge din sekundære partition ( "D") og tryk "Enter" for at bekræfte, at du ønsker at installere XP her. Derefter vælge, hvad de skal gøre med den partition : forlade filsystem intakt eller formatere partitionen ved at bruge FAT32 eller NTFS. Windows XP understøtter både filsystemer , men kræver NTFS på partitioner større end 32GB. Du behøver ikke at formatere drevet til at installere XP.
    8

    Følg vejledningen på skærmen for at indtaste dine personlige oplysninger , serienummer og dato og tid. Setup programmet kopierer filer til din pc og genstarter - ikke trykker på en tast for at starte fra cd'en. Når du er nødt til operativsystemer installeret et DOS vises beder dig om at vælge en OS , tryk på pil ned for at fremhæve Windows XP og tryk enter for at fuldføre installationen . Du bliver nødt til at vælge denne , hver gang man starter op i XP, ellers vil din computer starte Windows 7 som standard.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Gør My Documents Private på Windows XP Home Ed…
    ·Sådan slettes baggrunde på My XP Desktop 
    ·Sådan ændres Screen Saver på Windows XP 
    ·Kan jeg kopiere filer på en cd fra en Windows 7 til en…
    ·Sådan at rydde op gendannelsespunkter i Windows XP 
    ·Sådan får du vist XP Product Key 
    ·Hvordan at reparere en DVD-afspiller til en Windows XP …
    ·Sådan installeres Windows XP på en Toshiba L350 Lapto…
    ·Sådan gendannes Windows XP WEP 
    ·Hvor hen til Lukke Whiteboard filer i XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Gør Min Windows XP-pc Sikker for Kids 
    ·Sådan Bloker Program Access i Windows Firewall 
    ·Hvordan man gør en stjerne Brug Alt 
    ·Sådan gendannes en papirkurven der er blevet slettet 
    ·Sådan Fix Spooler Subsystem App har fundet en fejl og …
    ·Sådan Tænd International Keyboard på en Sony Laptop 
    ·Sådan permanent fjerne Windows Games 
    ·Sådan at slette filer fra My SD kort efter Kopiering 
    ·Kan du installere Windows XP på en Sony Vaio 
    ·Sådan Genopbyg Tape Device Drivers på en Sun Solaris …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com