| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Kan jeg kopiere filer på en cd fra en Windows 7 til en Windows XP
    ? Filerne på din computer , såsom dokumenter, regneark, fotos og film, der er gemt i formater, relateret til de programmer, der skabte disse filer. Dit operativsystem , uanset om Windows XP eller 7, ikke påvirker , om du kan se disse filer , medmindre det ikke understøtter de programmer, der bruges til at oprette dem . Jo mere forældet din software på XP-computer er , jo mindre sandsynligt mange filer skal være kompatible , fordi de enkelte programmer har ændret sig. Produktivitet Files

    Produktivitet software indeholder tekstbehandling, regneark , database og præsentation software , blandt andre typer . Denne filtype indeholder Word, Excel, Access og PowerPoint-dokumenter , samt Microsoft Works, Lotus SmartSuite og Open Office-dokumenter. Hvis du kopiere disse filer til en cd på din computer med Windows 7 , kan du læse dem på alle Windows XP- computer, der har et kompatibelt program. Hvis du bruger Office 2007 eller nyere på din computer med Windows 7 og Office 2000 til 2003 på din XP-computer , skal du hente en kompatibilitetspakke fra Microsoft (se Resources ) for at tillade din ældre version af Office til at læse de nyere filer. Hvis du bruger den samme versioner produktivitet software på begge computere , vil du have nogen problemer med at læse filerne.
    Billeder og film

    med produktivitetsudviklingen filer , grafikfiler sådanne som billeder og film kræver software, der ved, hvordan man læser deres formater . Det mest almindelige billedformat for almindelige brugere er JPG , som din Windows 7 og XP -computere kan både læses med de indbyggede billed seere. Digitale videoer kommer i mange forskellige formater , så hvis du gemmer film filer til en cd , skal du bruge et kompatibelt program på din XP-computer for at se dem . Almindelige filtyper til Windows-computere inkluderer WMV, som er kompatibel med begge operativsystemer, og MOV, hvilket er en QuickTime-format , som kræver at downloade den gratis QuickTime viewer ( se Resources ), men vil arbejde på begge systemer.
    < Br >
    andre filer

    Enhver anden filtype , såsom lyd eller specialkemikalier software-filer , vil kun være forenelige, hvis du har software, der kan læse det på begge computere. Lydfiler i gængse formater som MP3 eller WMA vil være fint på tværs af begge computere. Som med andre filer , har kompatibilitet at gøre med anden software end dit grundlæggende operativsystem, så det eneste problem påvirker filoverførslen er, hvis din Windows 7-computer har en nyere version af softwaren end din XP-computer . Som med Office -software, kan du søge efter kompatibilitet pakker eller patches til din anden software til at gøre din nyere version filer læses i ældre software releases .
    Overvejelser

    Kompatibilitet gælder kun for filer , ikke at softwareprogrammer. Hvis du har et program på din computer med Windows 7 , kan det være mod din licensaftale til at kopiere det og installere det på en anden computer. Hvis dette er lovligt i henhold til din aftale hvorvidt programmet vil arbejde med XP afhænger de tekniske specifikationer for den specifikke software. Kontroller programmet emballagen eller på producentens websted for at finde ud af, om det understøtter XP og hvilke andre krav softwaren har, såsom en bestemt mængde af tilgængelig hukommelse eller harddisk plads.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges et hovedsæt på Windows XP i Spil 
    ·Sådan Konverter Windows XP Retail til OEM 
    ·Sådan installeres Windows XP til en SATA disk 
    ·Hvordan kan jeg installere Windows XP på en Acer One Z…
    ·Sådan aktiveres XP Pro Funktioner i XP Home 
    ·Sådan installeres Solidworks 2003 i Windows XP Pro 
    ·Sådan Clean & Restore Windows XP 
    ·Sådan gendannes Windows XP Professional 
    ·Sådan Slet Autoudfyld fra min Windows XP 
    ·Sådan Slet adgangskoder på Brugerkonti i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Slet udskriftsjob i Unix 
    ·Sådan Tøm papirkurv på en Mac 
    ·Hvordan man laver en signatur med en mus 
    ·Tutorial for en Unix Deltag 
    ·Sådan Set Up Kubuntu for DSL 
    ·Windows 7 : Tving Delete 
    ·Sådan Put en Soundclick Page Up 
    ·Hjælp til Linux RPM 
    ·Windows 7 Windows Media Player geninstallation 
    ·Win98 Folder Size Limits 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com