| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Forskellen mellem Windows XP & Microsoft Office
    Microsoft er en af ​​verdens største softwarevirksomheder. Microsoft familie af software er forskelligartet , herunder produkter , der håndterer mange forskellige funktioner . Windows XP og Microsoft Office er to forskellige programmer fra Microsoft. Windows XP er et styresystem, mens Microsoft Office er en suite af software-applikationer . At forstå, hvordan disse kategorier af software varierer , er det vigtigt at forstå de funktioner og funktioner af hver . Operativsystemer

    Et styresystem er den kategori af software, der giver den grundlæggende grænseflade mellem brugeren og computeren. Operativsystemet styrer udseendet og fornemmelsen af ​​en computer med en GUI eller grafiske brugergrænseflade. Windows er navnet på Microsofts linje af operativsystemer, og Windows XP, Windows Vista og Windows 7 er versioner af Microsoft-operativsystem . Andre operativsystemer, såsom Apples Mac OS X , er til rådighed, har en anden GUI end Microsoft Windows.
    Bruger applikationer

    Bruger applikationer er den kategori af software, computerbrugere installere og afinstallere regelmæssigt efter behov. Computere brugere skal installere programmer foreneligt med deres operativsystem, og applikationer vil ikke fungere eller installere korrekt på en inkompatibel system. Programmeringen af en ansøgning er at hjælpe med at fuldføre en bestemt opgave, såsom at spille et spil , skrive et dokument eller organisere finanser. Microsoft Office er en suite af applikationer, herunder Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook og andre understøttende applikationer.
    Microsoft Office

    Microsoft Office er et almindeligt købt software suite til Windows-operativsystemet. Flere versioner er tilgængelige , hver kompatibel med specifikke versioner af Windows-operativsystemet. Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram programmering, Microsoft Excel er et regneark og grafiske værktøj , Microsoft PowerPoint skaber præsentationer ved hjælp af tekst , billede og lyd, og Microsoft Outlook kombinerer en kalender , notesblok, opgaveliste og e-mail- platform i én applikation. På tidspunktet for offentliggørelse , er den nyeste version af Microsoft Office 2010.
    Windows XP

    Windows XP er en version af Microsofts operativsystem frigivet efter Windows 2000 og før Microsoft Vista . På tidspunktet for offentliggørelse , er den nyeste version af denne linje af operativsystemer Windows 7 . Som med de fleste operativsystemer , indeholder Windows XP flere grundlæggende applikationer såsom Windows Stifinder filhåndtering system, Internet Explorer-browser , Registreringseditor, en firewall , en lommeregner og system diagnostiske værktøjer . Derudover indeholder Windows XP flere værktøjer, der giver brugerne mulighed for at tilpasse deres GUI ved at ændre desktop tapet eller de temaer, fastlægger farve og udseende GUI.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan afinstallere XP Helt 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Memory Leak i Windows X…
    ·Hvordan kan jeg opgradere min Windows Server 2003 til X…
    ·Sådan kører Chkdsk XP i DOS 
    ·Sådan at rydde op gendannelsespunkter i Windows XP 
    ·Sådan udføres en reparation Brug XP Disk 
    ·Sådan installeres XP på Inddelte Harddiske 
    ·Sådan slettes Two Windows XP Professional på Boot 
    ·Sådan deaktivere den automatiske Chkdsk ved opstart på…
    ·Sådan Set en PC med Windows XP til at Defrag Hver dag 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan geninstalleres Rundll 
    ·Sådan Genstart Windows Stifinder uden at genstarte 
    ·Sådan Luk Flere PC- programmer med en batch-fil 
    ·Sådan fjernes ATI Linux Driver 
    ·Sådan Bloker websteder med Host filer 
    ·Sådan tilmelder du dig Iexplore.exe 
    ·Sådan at lukke den automatisk start af ikke-essentiell…
    ·Acer Aspire 5315 : Sådan Fix en Blue Screen Crash 
    ·Sådan Block Folk fra at se My Mousehunt profil 
    ·Sådan Skriv et eurosymbolet på en pc 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com