| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan ændres indstillingen for Task Manager på en XP Computer
    Windows XP Jobliste nytte viser computer sundhedsindikatorer der kan hjælpe dig lokalisere tekniske spørgsmål, såsom om din pc har brug for mere hukommelse, og hvorfor computeren kører så langsomt . For at vise de relevante oplysninger i Task Manager kan du nødt til at foretage et par justeringer til Task Manager display på hver af sine faner . Brug " View" og "Options" menuer i Task Manager programvinduet for at vise de nødvendige oplysninger til korrekt tune din computer. Instruktioner
    1

    Højreklik på proceslinjen i Windows XP . Klik på " Task Manager " i menuen , der vises. Jobliste åbnes. Klik på " Programmer " fanen. Klik på menuen "Vis" og derefter " Opdater Speed ​​". Klik på " High" indstillingen til at øge hyppigheden af ​​Jobliste statusopdateringer ( dette kræver flere edb-ressourcer ) . Klik på " Low" indstilling til at nedsætte hyppigheden af statusopdateringer , som vil falde ressourceudnyttelse . Klik på " Pause" indstilling for at stoppe status elementer fra opdatering.
    2

    Klik på "Vis "-menuen og klikke på " Store ikoner " for at øge størrelsen af ​​programikoner vises på listen, så du kan se dem lettere . Klik på menuen "Vis" og "små ikoner " for at reducere størrelsen af ​​de programikoner , så et større antal ikoner kan vises i vinduet på samme tid .
    3

    Klik på "Processer "-fanen , derefter " View " og " Vælg kolonner ". Sæt kryds i afkrydsningsfeltet ved siden af ​​hver type oplysninger du ønsker at vise i en proces kolonne. Klik for at fjerne markeringen i afkrydsningsfelterne for elementer , du ikke ønsker at vise i en proces kolonne. Klik på "OK". Klik på "Indstillinger " og " Vis 16-bit Opgaver ", hvis du ønsker at vise processer, der kører i 16-bit -tilstand på computeren.
    4

    Klik på " Performance" fanen , derefter " Se ", og " Vis Kernel Times " i menuen , der vises. Graferne viser nu en rød linje , der repræsenterer den mængde ressourcer , der anvendes af styresystemets kerne -relaterede processer . Klik på menuen "Vis" , "CPU History ", og hvis computeren understøtter mere end én CPU kerne , klik på " One Graph Per CPU " for at se en separat grafisk display for hver CPU kerne , ellers klik på " One Graph , All CPU'er "for at vise en enkelt graf, der viser den kombinerede ressourceudnyttelse af alle CPU kombineret kerner.
    5.

    Klik på" Netværk "fanen , derefter" View "og" Vælg kolonner ". Kryds i afkrydsningsfelterne ud for netværket ressource indikatorer, du ønsker at se i en kolonne på " Netværk " side . Klik for at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for hver indikator , som du ikke ønsker at vise på " Netværk " side . Klik på " OK" knappen.
    6

    Klik på " Option" -menuen. Klik på " Tab altid aktiv ", hvis du vil " Networking " fanen for at fortsætte med at indsamle oplysninger, selv når den ikke er valgt . Klik på " Vis Kumulative data ", hvis du vil " Networking " fanen for at vise den samlede mængde data, der sendes og modtages over tid i stedet beløbene fra øjeblik til øjeblik . Klik på "Auto Scale ", hvis du ønsker netværksforbindelsen grafer til at justere i omfanget af data målingen automatisk den mængde data, der sendes og modtages på en netværksforbindelse svinger. Klik på "Reset" for at slette alle data, der indsamles i " Netværk " fanen og starte forfra. Klik på " Show Scale " for at vise den procentdel af netværk udnyttelse i venstre side af hver graf. Klik på et af punkterne i menuen "Options" afkrydset med en afkrydsning for at fravælge et emne, du ikke ønsker at vise.
    7

    Klik på " Vis " og derefter " Network Adapter History" i menuen, der vises . Sætte kryds ved " Bytes alt ", hvis du ønsker netværksforbindelsen grafer til at vise den samlede mængde af bytes sendt og modtaget gennem hver aktiv forbindelse . Sæt kryds i " Bytes Modtaget" mulighed for at vise en gul graf linje, der angiver mængden af ​​netværkstrafik modtages gennem hver netværksforbindelse. Sæt kryds i " Bytes Sendt" element, hvis du vil se en rød graf linje, der angiver mængden af ​​netværkstrafik sendt gennem hver netværksforbindelse. Klik på " Bytes i alt ", " modtagne bytes " eller " bytes sendt " elementer, når der allerede er udvalgt til at fravælge de emner, du ikke ønsker at vise.
    8

    Klik på " Indstillinger" i menuen og "Always On Top" at konfigurere Task Manager for altid at vise foran andre vinduer på skærmen. Klik på " Minimer på brug ", hvis du vil have vinduet Jobliste for at minimere til proceslinjen , når du bruger "Skift til " mulighed for at åbne et andet program. Klik på " Skjul når minimeret ", hvis du vil have vinduet Jobliste til at forsvinde, når minimeret, og kun vise et lille graf ikon i Windows XP -meddelelsesområdet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor din IE er langsom til at lancere på XP 
    ·Sådan fjernes en uidentificeret Operating System på W…
    ·Sådan tilknytter drevbogstaver til netværksdrev Opryd…
    ·Hvordan kan jeg Slet en harddisk til en ren installatio…
    ·Hvordan man laver en Disk Billed Med XP 
    ·Sådan gendannes en slettet XP System gendannelsespunkt…
    ·Hvordan laver XP Recovery Console diske 
    ·Security Audit Tools for Windows XP 
    ·Sådan Erstat et ikon i Windows XP Menu 
    ·Sådan installeres Microsoft Management Console 3.0 til…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slettes Windows og geninstallere XP 
    ·Sådan installeres Window Millwork 
    ·Sådan Turn Off the Flash i en MacBook Pro Camera 
    ·Sådan gendanne slettede filer i Linux 
    ·Sådan Opret din egen FSX Airplanes 
    ·Vista drev kapacitetsbegrænsninger 
    ·Sådan sletter du et foto på skrivebordet 
    ·Sådan deaktiveres Magnifier og Oplæser på Windows Vi…
    ·Hvordan at slippe af Forældrekontrol på Vista 
    ·Sådan får du adgang Application Data i Windows 7 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com