| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Kan jeg køre Windows XP og Vista på samme maskine
    ? Løb to operativsystemer på din computer på samme tid kaldes en " dual- boot "-konfiguration . Det var mere almindeligt med ældre operativsystemer , som Windows 95 og DOS, for at tillade avancerede brugere et fuldt funktionelt DOS shell at arbejde i uden for det grafiske operativsystem. Det er muligt at køre en dual-boot -system med Windows Vista og XP, og kompleksiteten af opsætningen afhænger af din computers fabrik konfiguration. Hard Drive Configuration
    p Du kan ikke køre to forskellige operativsystemer fra samme harddisk partition. Tænk på din harddisk som en disk - hvilket i sandhed, det er - ligesom en cd-rom. Du kører dit operativsystem fra enkelt disk . For at skifte til et andet program - i dette tilfælde et operativsystem - du har brug for at skifte diske. Hvis du har to harddiske eller to partitioner med forskellige filsystemer på én harddisk , kan din computer " skifte " mellem diske , hver gang du starter op.
    Din konfiguration

    Opsætning af en dual-boot system starter med at kigge på din egen konfiguration. De fleste computere , der blev leveret med Windows Vista havde to harddisk-partitioner konfigureret automatisk : drev C , hvor operativsystemet og programfiler blev holdt , og en D -drev , til backup. Denne konfiguration er bedst for en dual- boot, da du kan slette alt på D-drevet og installere Windows XP der. Systemer, der leveres med Windows XP , kan være vanskeligere at starte med , især hvis der kun er én etableret partition (C). Hvis du kun har én harddisk med én partition , så fortvivl ikke , du kan stadig køre en dual boot, det tager bare lidt mere arbejde
    Hvad du har brug < . br >

    Sørg for at du har diskene til både Windows Vista og Windows XP , før stirre installationen. Du bør også sikkerhedskopiere alle dine vigtige , personlige data til eksterne medier, som en cd /dvd , ekstern harddisk eller USB-flashdrev. Hvis du nødt til at formatere din harddisk helt - i tilfælde af at have kun én partition - sørg for at have alle dine enhedsdrivere downloades og bakkes op. I virkeligheden er det en god idé at have drivere downloadet til alle dine enheder til begge operativsystemer , før du begynder .
    Process

    Igen processen varierer afhængig på dit udgangspunkt , men her er nogle generelle punkter. Start med at indsætte operativsystemet disken og genstarte computeren . Du skal måske ændre din BIOS til at pege på cd'en først. Når du ser en meddelelse til " starte fra cd ", trykke på en tast for at starte Windows setup. Den Windows XP setup disken er nemmere at bruge til formatering og partitionering harddiske. Hvis du har en sekundær drev, formatere det og vælge det for Windows XP- installation. Hvis du går den anden vej - startende med XP og tilføje Vista til en ny partition - bruge Vista skive og formatet og installere den sekundære partition. Microsoft har store trin-for- trin vejledninger til både .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du en cd-nøgle ud af en Windows XP SP2 -cd…
    ·Windows XP Slow Start Fejlfinding 
    ·Hvordan man laver en startdiskette Brug XP 
    ·Hvordan at reparere en Master Boot Record til Windows X…
    ·Sådan bruges genveje i Windows XP 
    ·Hvordan kan jeg se, om min XP Professional har en fax M…
    ·Sådan installeres Windows XP på en Apple Med en parti…
    ·Sådan installeres Windows XP Pro i Dell XPS M1330 
    ·Sådan gendannes Windows XP Home administratorrettighed…
    ·Sådan Tweak XP til SSD 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg Bloker gæstekonto adgang til visse Web…
    ·Sådan gendannes Rundll32.exe til Windows XP 
    ·Sådan Find en XP Product Key i registreringsdatabasen 
    ·Sådan installeres opdateringer med CentOS 
    ·Sådan styrer Printer Request Med Unix 
    ·Hvad Er Desktop gøre i Mac OS 
    ·Sådan åbner Check Disk Utility 
    ·Sådan Put iMac Into Sleep 
    ·Hvordan man laver en startdiskette for en Gateway compu…
    ·Hvordan flytter jeg min start menu fra Bund 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com