| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan geninstalleres XP på en inficeret bærbar
    pc-vira kan skabe ravage på din bærbare computer , bremse den ned eller gøre det helt ubrugeligt. Din computer kan blive inficeret på en række måder , men der er forskellige gratis virus programmer derude til at beskytte dig mod almindelige infektioner . Nogle gange, dog er der kun én rettelse til en computervirus : formatere harddisken og geninstallere Windows. Windows XP- setup-programmet gør begge dele. Ting du har brug
    Windows XP installations-cd
    driver og utility -disk, hvis det er fastsat
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Afbryd alle uvæsentlige enheder fra din bærbare computer , herunder eksterne harddiske , printere og kameraer. Indsæt Windows XP- setup disk i dit system cd -rom-drev , og sluk for computeren. Tænde den igen , og se efter meddelelsen " Tryk på en tast for at bestille en cd. " Tryk på en tast , og gå videre til trin 3, hvis du ser beskeden. Hvis du ikke kan se meddelelsen , gå videre til trin 2. .
    2

    Indtast dit systems BIOS , så snart computeren tændes. Forskellige systemer kræver forskellige tastekombinationer til at gøre dette , men nogle almindelige måder at få adgang til BIOS omfatter at trykke på " DEL ", " F1 ", " F2 " og " F10 ". Tjek din manual , hvis du ikke er sikker . På BIOS-skærmen , se efter " Advanced Options ", og navigere til menuen med piletasterne. Find "Boot order" og sæt din cd-rom som første boot-enhed . Gem og afslut BIOS programmet , og tryk derefter på en tast , når meddelelsen at starte fra cd vises.
    3

    Tryk på " Enter" på den blå skærm for at starte Windows XP setup. Du vil blive præsenteret med en mulighed for at reparere Windows, men det er ikke garanteret til at fjerne virus, der har inficerede filer uden for systemet . Tryk på " Esc " for at omgå reparation, derefter trykke på " F8 " for at acceptere licensaftalen .
    4

    Tryk på op og ned piletasterne til at navigere gennem listen over partitioner. Din liste vil afhænge af din computers opsætning og hvis dit primære harddisk har allerede en partition. Tryk på " D " for at slette eksisterende partitioner , og derefter omfordele den plads , som du ønsker . Hvis computeren har to partitioner , og du har brugt en for backup, kan du opbevare den backup drev , men husk på, at virus kan have arbejdet sig vej ind filer der. For en komplet geninstallation og en frisk start, slette alle dine partitioner. Tryk på " C" for at oprette en ny partition og bestemme dets størrelse i megabyte . Du kan oprette lige så mange som du vil.
    5.

    Brug piletasterne til at vælge den partition, hvor du vil installere Windows XP , og trykke på " Enter" for at formatere partitionen . Vælg et filsystem typen - NTFS eller FAT32 - og formatering hastighed. For en komplet geninstallation , er det bedst ikke at bruge hurtig format. Tryk på " Enter " for at begynde .
    6

    Følg anvisningerne for at fuldføre installationen af ​​Windows XP . Efter programformater dit drev , kopierer den de nødvendige filer og begynder installationen. Sæt dit sprog , placering og dato og tid , så vent mens opsætningen færdig. Når du starter , skal du geninstallere dine enhedsdrivere og programmer - disse kan findes på de supplerende diske fra computerproducenten

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres en Windows XP password fra Kommandopromp…
    ·Sådan installeres Windows XP på en Lenovo 
    ·Hvordan til at kopiere filer fra Windows XP til en cd 
    ·Sådan konfigureres NIC Card på Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP på en Dell 690 
    ·Hvordan man henter Product Key i Windows XP SP2 
    ·Hvordan kan man se Hvis en maskine XPe eller XP Pro 
    ·Sådan Find en Windows XP Product Number 
    ·Sådan installeres IIS i Windows XP Professional 
    ·Hvordan at slippe af netværksforbindelse Pop Ups Når …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Send billeder til en person med Mac Operating Sy…
    ·Sådan Embed en PNG i HTML 
    ·Sådan installeres Mac Leopard OS X på VirtualBox 
    ·Vinduer Vs. MS DOS 
    ·Sådan installeres TGZ 2 i Ubuntu 
    ·En Linux Resync Tutorial 
    ·MacBook Pro: Sådan ændres Sample Rate 
    ·Hvad er en PF fil 
    ·Sådan Løs computer afmatning på en Mac 0S 10 
    ·Hvordan kan man øge Entourage Email Size på Mac-compu…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com