| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Trin-for- trin instruktioner om Reformatering Hard Disk & geninstallation af Windows XP Operating System
    Du kan geninstallere Microsoft Windows XP over en eksisterende installation af denne eller noget andet operativsystem bruger en Windows XP- installations-cd . Under installationen , kan du fjerne den partition , der indeholder den tidligere installation og omformatere harddisken. Geninstallation af Windows XP kræver, at du indstille computeren Basic Input Output System ( BIOS) indstillinger til at starte fra cd , fjerne den eksisterende partition, omformatere harddisken , installere og konfigurere den nye Windows XP-installation . Ting du skal
    Microsoft Windows XP installations-cd
    Vis Flere Instruktioner
    Set startrækkefølge i BIOS
    1

    Indsæt Microsoft Windows installations-cd i cd-drevet på computeren .
    2

    Power -off din computer. Tænd for strømmen igen . Tryk på tasten vises ud for "Enter Setup" eller en lignende meddelelse , når computeren kommer tilbage . For eksempel tryk på " F2 " eller " Slet "
    3

    Læs vejledningen til navigering BIOS indstillinger og gennemgå menuen forudsat valg. Find en post som " Boot Order " eller " Boot Options" og vælg det.
    4

    Følg vejledningen på skærmen for at placere cd -rom-drevet først på listen over bootable enheder. Gemme og afslutte BIOS-opsætning, for eksempel trykke på " F10 " og " Gem".
    5

    Watch for meddelelsen " Tryk på en tast for at starte fra cd" når computeren genstarter. Tryk på en tast , når det vises på skærmen for at begynde processen med at installere Microsoft Windows.
    Fjerne eksisterende partitioner og installere Windows XP
    6

    Tryk på " Enter" på " Velkommen til installationsprogrammet " skærm. Gennemgå licensaftalen på næste side , og tryk på "F8 " for at acceptere det og fortsætte med installationen .
    7

    Tryk på " D ", " Enter " og " L ", når partition listen vises på "Windows XP Setup" skærmen for at slette det aktuelle operativsystem installation.
    8

    Tryk på " Enter" for at vælge " partitionerede plads " indgang for installation. Tryk på " Enter" på det næste skærmbillede for at formatere partitionen med NTFS -filsystemet.
    9

    Klik på "OK ", hvis en " Display Settings" prompt vises. Klik på " OK" igen, hvis du kan læse den viste tekst . Klik på "Næste " på " Velkommen til Microsoft Windows " skærm.
    Set Up Windows XP
    10

    Klik "Næste" for at acceptere standard område og sprog . Indtast dit navn og eventuelt navnet på din organisation. Klik på "Næste " for at fortsætte med opsætningen . Indtast den 25 -cifrede produktnøgle på det næste skærmbillede , og klik på "Næste " for at fortsætte .
    11

    Skriv et navn til computeren og skrive en administrators adgangskode til computeren to gange. Skriv ned administratoradgangskoden, og holde det på et sikkert sted , hvis du har brug for det til senere brug. Klik på "Næste " for at fortsætte med opsætningen .
    12

    Juster dato og klokkeslæt. Vælg den korrekte tidszone , og klik på "Næste " for at indtaste netværksindstillingerne. Vælg "Typical " på næste skærmbillede , og klik på " Næste". Klik på "Næste " på " Domæne /arbejdsgruppe " skærmen for at acceptere standardindstillingerne.
    13

    Klik på knappen mærket " Hjælp med at beskytte min pc ved at tænde Automatiske opdateringer nu " og klik " Næste" for at fortsætte med Windows opsætning.
    14

    Klik på knappen mærket " Ja", hvis computeren opretter forbindelse til internettet via et hjemmenetværk ved hjælp af en router. Klik på " Nej", hvis computeren har direkte forbindelse til internettet , via et DSL- eller kabelmodem. Klik på "Næste " for at fortsætte .
    15

    Klik på knappen mærket "Yes " for at aktivere Windows nu. Klik på "Næste " for at fortsætte . Angiv navnene på de brugere, der logger ind på computeren , og klik på "Næste " for at færdiggøre opsætningen.
    16

    Klik på " Finish" for at afslutte installationen.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix XP Gennem en kommandoprompt 
    ·Sådan Aktiver Print Spooler i Windows XP 
    ·Hvordan installerer jeg XP på en computer 
    ·Hvordan installerer jeg NetBEUI på Windows XP 
    ·Sådan opsættes Windows XP på Vista ved hjælp af vir…
    ·Sådan får du en proceslinjen Tilbage i Windows XP 
    ·Sådan Detect NiceSpy XP Keylogger 
    ·Sådan konfigureres Toshiba Satellite A300D LED Media P…
    ·Sådan fjernes dual boot Option på Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP på en Sony Viao 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix fejl 1316 & 1603 
    ·Sådan fjernes My Network Places Fra Start menuen 
    ·Sådan installeres Linux på en Windows XP computer 
    ·Hvordan kontrollerer jeg Mail på Windows Vista 
    ·Sådan importeres en REG fil til en Sen Computer 
    ·Sådan formateres en flashdrive til NTFS 
    ·Hvordan at tilføje Task Manager til at Startup 
    ·Sådan fjernes Windows Vista fra en Toshiba bærbar com…
    ·Sådan får du adgang en CDB 
    ·Sådan deaktiveres den Blue Screen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com