| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Problemer Sletning af mapper i Windows XP
    Windows XP tilbyder en enkel brugergrænseflade, men det har nogle glitches og irriterende adfærd, som overflade fra tid til anden. Du ønsker måske at rydde op din harddisk ved at slette ubrugte mapper at give dig selv mere plads, men hvis nogle af disse mapper er oprindelige Microsoft -filer , slette dem bliver vanskeligere. Hvis du har problemer med at slette filer , der ikke kommer pre- installeret på computeren , kan dit problem være med Windows tænker at filen er i brug, eller at du ikke har tilladelse til at slette den. Heldigvis findes der måder at overvinde mange af de forhindringer mellem dig og et ryddeligt harddisk. Tilladelser og Adgang

    Nogle mapper kræve administrativ adgang til at slette . Hvis din computer popper op med en dialogboks siger du ikke har tilladelse til at slette en mappe , skal du logge ind i administrator -konto på computeren. Hvis du kun har én brugerkonto , er det den administrative konto som standard . I tilfælde, hvor du stadig ikke kan slette en fil som administrator, kan dine specifikke mappetilladelser være at skyde skylden . Højreklik på mappen, og vælg "Egenskaber ", og klik derefter på knappen "Avanceret" . Følg dialogboksen instruktionerne for at tillade det øverste tilladelsesniveauet for mappen og derefter klikke på "OK ", indtil alle dialogbokse tæt på.
    Afinstaller vs Slet

    Nogle program mapper skal være helt afinstalleret snarere end blot slettet. Hvis du forsøger at slippe af med mappen for et program du ikke længere bruge , kan du prøve at afinstallere programmet snarere end blot at slette . Ikke alene kan dette hjælpe slette besværlige mapper , men det er også frigør plads på din harddisk, resterne af en uretmæssigt slettet program kan forlade . Klik på " Control Panel " i din "Start" menuen - det er under "Indstillinger" , hvis du bruger den klassiske visning - " . Tilføj eller fjern programmer" og vælg Vent på listen for at indlæse og derefter vælge det program , der optager den mappe, du ønsker at slette. Følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere programmet . Hvis mappen tilbage efter din afinstallere er færdig, prøv at slette igen . Uden programindholdet , skal du være i stand til at slette mappen .
    Folder i brug
    p Du kan ikke slette en mappe i Windows XP, hvis nogen fil i mappen aktuelt er åben eller i brug. Selv hvis mappen vises tom , kan det have skjulte filer , som computeren bruger i baggrunden. Den enkleste måde at overvinde dette problem er at genstarte computeren , og derefter straks forsøge sletningen igen. Medmindre mappe har en fil, der kører ved opstart , skal du være i stand til at slette mappen , hvis du endnu ikke har åbnet andre system processer . Hvis en skjult fil kører på opstart , kan du finde ud af ved at klikke på " Kør" i "Start" -menuen og skrive " msconfig " (uden anførselstegn) i feltet . Når du trykker på " Enter ", en dialogboks vises . Klik på " Start"- fanen og un -check eventuelle processer, du er sikker på , du ikke bruger . Genstart efter du udfører denne operation skal løse problemet , men hvis du slukker processer afgørende for computerens drift , du kan have andre edb-problemer , så vær forsigtig med denne metode.
    Complex Mappenavn eller Sti

    mapper, som ikke- alfanumeriske tegn i deres navne, såsom bindestreger , tilder eller andre skilletegn , kan forårsage problemer, når du forsøger at slette . Blot højreklikke på filen og vælge "Rename " og derefter omdøbe den en enkel, brev -only titel og prøv at slette igen . Ekstremt lange filnavne og fil stier også forårsage dette problem. Giv din mappe et navn, der er otte eller færre tegn at se, om det løser problemet. Hvis det er en undermappe begravet dybt i dit system, kan stien være for lang til Windows til at genkende og slette. For eksempel, hvis du forsøger at slette en mappe med titlen "Folder Z" , der er inde i " Folder Y " inside "Folder X" og så videre , kan stien til denne mappe være for lang . Flyt mappen til skrivebordet eller på det øverste niveau i "My Documents" og prøv sletningen igen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Winsock XP Runtime Error 53 
    ·Sådan gør Windows XP proceslinjen ligne en Mac Menuli…
    ·Sådan får du adgang en XP Genoprettelseskonsol 
    ·Sådan geninstalleres Bluetooth i Windows XP 
    ·Sådan Stop & slippe af Microsoft Office XP End User Li…
    ·Sådan aktiveres XP Home 
    ·Hvordan jeg omformatere min harddisk & Installer Window…
    ·Sådan Hold Microsoft Office Når geninstallation XP 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows XP SP3 
    ·Hvad er Software Distribution mappe i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en computer til den oprindelige tilsta…
    ·Hvad er fordelene ved fejlfinding Windows XP startprobl…
    ·Sådan slettes Upper & Lower Buffere på en CD-drev 
    ·Sådan tilføjes Macbook Hukommelse 
    ·Hvordan at reparere Windows XP Boot Loader: Min Windows…
    ·Sådan geninstalleres en Vista Sidebar 
    ·Sådan ændres en Home Mappenavn 
    ·Sådan installeres Neat Kvitteringer på en XP 64 
    ·Hvordan indstiller jeg et gendannelsespunkt på min com…
    ·Sådan installeres MDAC på XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com