| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan geninstalleres Windows XP på din harddisk
    Geninstallation af Windows på din harddisk kan være en prøve oplevelse. Denne proces er ikke kun tidskrævende, men også en masse forberedelse går ind i det. Normalt er det en sidste udvej, når deres Windows XP fungerer ikke korrekt . Du kan være nødt til at geninstallere Windows på din harddisk af flere grunde. Du har måske en virus, som du ikke kan synes at slippe af med eller en Windows- fil er blevet beskadiget. I stedet for at tage din maskine til din lokale pc værksted, der kan koste dig en masse penge, kan geninstallere Windows være din bedste løsning. I et par trin, vil du være i stand til at lære at geninstallere Windows XP på din harddisk. Ting du skal
    Blank brændbart diske
    cd eller dvd -brænder
    Windows XP disk
    Bredbåndsforbindelse
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Beslut hvis der er noget på din computer , der ikke kan gå tabt . Dette omfatter alle dokumenter , business -filer , e-mails eller internet bogmærker . Downloadede filer kan være i stand til at blive erstattet , men det er en dom opkald. Geninstallere Windows på din harddisk vil slette alle filer på drevet. Vær sikker på at du er klar over , hvad du er ved at miste .
    2

    Opret en mappe kaldet " sikker" eller noget af denne art . Du vil gerne kopiere alle de filer, du ikke ønsker at miste i denne mappe. Dobbelt og tredobbelt tjekke din harddisk for noget, der kan være vigtige.
    3

    Placer en tom cd eller dvd i cd- rom-drev. Når du har flyttet alle dine filer til den "sikre " mappe , kan du brænde dem på disken . Denne metode er den hurtigste løsning til at kopiere alle dine ønskede filer til en disk . En DVD disk vil holde mere end en almindelig cd -disk.
    4

    Brænd dine data disk . Når det er afsluttet , skal du kontrollere filer for at sikre, at de brændt korrekt . Derefter fjerne disken fra drevet .
    5.

    Indsæt din Windows XP- disk i cd-eller dvd -drevet. Derefter genstarte din computer . Når det er blevet genstartet, holde et vågent øje på din skærm. Det var bede dig om at skubbe en tast for at starte fra cd . Hvis det ikke sker , skal du gå til trin 6, og hvis det gør , skal du fortsætte til trin 7.
    6

    Genstart computeren igen, og tryk på F10 eller " Del " flere gange . . Du bliver nødt til at indtaste din BIOS-menuen for at ændre boot -enhed. Denne procedure er forskellig på hver computer. Hvis F10 eller " Del" ikke virker , bliver du nødt til at se din skærm til den rigtige nøgle til at trykke på for at komme ind i BIOS . Når du har indtastet BIOS , find startrækkefølgen . Du skal have et par forskellige muligheder for at scanne igennem, men det bør ikke tage meget lang tid at finde dette . Når boot sekvens er fundet , skal du ændre den til at starte cd-rom først og derefter harddisken. På bunden af skærmen , bør fortælle dig, hvordan du gør dette . "Gem " og derefter "Exit ".
    7

    Tryk på en tast for at starte fra cd . Windows XP vil nu læse dine systemfiler og installere de nødvendige filer for at starte installationsprocessen.
    8

    Reformater din harddisk. Når opsætningen er gennemført, vil en skærm popup forklare dine muligheder. Du kan enten omformatere C: eller installere windows. Du vil gerne omformatere . Så installere Windows .
    9

    Activity baren vil blive vist, mens formateringen bliver fuldført.
    10

    geninstallation af Windows XP vil begynde , når du er færdig med at formatere din harddisk . Hvis du er en novice på omformatering , bør du vælge typisk installation . Besvare alle de på skærmen spørgsmål. Dette omfatter navn og firma . Andre spørgsmål kan være til stede .
    11

    Setup drivere til din computer. De fleste hardware kræver drivere til at køre effektivt. Dette kan omfatte video, lyd og internet kort. Hvis Windows XP ikke kan installere driverne fra cd'en, skal du gøre det manuelt . Alle dine chauffører skal være på diske. Hvis de ikke er , kan du nødt til at se på din hardware til at bestemme, hvilken slags du har. Åbn din tårn og se på dine video, lyd og internet kort. De vil have en fabrikat og model på dem. Chauffører Guide er et godt sted at hente drivere til din hardware . Når du har tilmeldt dig , kan du bruge deres enkle søgefunktionen til at finde præcis, hvad du har brug for din PC ( se Resources nedenfor).

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Stop XP logge på ved opstart 
    ·Sådan ændres Administrative rettigheder i XP Home 
    ·Sådan oprettes en bootbar Emergency Disk i Windows XP 
    ·Sådan Sammenlign Windows 2000 & Windows XP 
    ·Fejlfinding Muligheder for Boot problemer i Microsoft W…
    ·Sådan Put en adgangskode på en Windows XP Folder 
    ·Sådan Find My XP Service Pack Version 
    ·Sådan Send en fax fra Windows XP Pro SP2 
    ·Sådan Opdatere en mikrofon driver i Windows XP 
    ·Hvordan man laver Web Pages mindre i XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan konfigureres Apple Mail 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Multimedia Audio Contro…
    ·Sådan ændres filtypenavne for VB6 Files 
    ·Sådan bruges Cygwin 
    ·Sådan får adgang til Send til en mappe i Windows Vist…
    ·Sådan får du vist flere Windows i Vista 
    ·Sådan Remix Windows XP Startup Sounds 
    ·Sådan Set Up Forældrekontrol i XP 
    ·At Ældre Spil Software & Programmer Arbejde i Windows …
    ·Sådan ændres Standard Hent Installation mappe på Win…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com