| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Proceslinjen i Windows XP Indstillinger
    proceslinjen i Windows er et system værktøjslinje , der er et af hovedtrækkene i Windows-operativsystemer som Windows XP, Vista og 7 . Proceslinjen giver brugere let adgang til "Start" menuen og lister aktuelt åbne programmer og vinduer . En meddelelse område kaldet systembakken vises i højre side af proceslinjen. Den indeholder links til elementer såsom netværksforbindelser , anti- virus software og lydindstillinger. Du kan justere , hvordan proceslinjen ser ud og fungerer ved at ændre flere indstillingsmuligheder . Taskbar Position og størrelse

    En af de mest basale proceslinjen i Windows XP er den størrelse og placering på proceslinjen. Som standard position på proceslinjen er i bunden af skærmen, og standardstørrelsen tillader én række ikoner i systembakken. Ved at klikke på proceslinjen, og derefter trække musen til siderne eller toppen af skærmen , kan proceslinjen indstilles til siderne eller toppen af skærmen. Størrelsen på proceslinjen kan ændres ved at klikke på kanten af ​​proceslinjen , holde museknappen nede og derefter trække musen op eller ned . Udvidelse proceslinjen giver dig mulighed for at se flere artikler i systembakken og vigtigste proceslinjen området på én gang, men det vil bruge op mere af monitorens skærm plads.
    Låsning proceslinjen

    Låsning proceslinjen er en mulighed , der forhindrer proceslinjen bliver flyttet eller skaleret. Hvis du vælger denne mulighed, vil forhindre dig i et uheld justere proceslinjen placering eller størrelse , mens du bruger det. Højreklik på "Start " knappen, vælg "Egenskaber ", vælg " Proceslinje " fanen, tjekke " Lås proceslinjen " boksen og derefter klikke på "OK " for at indstille denne mulighed.
    < br > Auto- skjule proceslinjen

    Auto- skjule proceslinjen er en anden mulighed i proceslinjen fanen. Auto- skjule proceslinjen vil medføre proceslinjen til at forsvinde , når musen er ikke nær proceslinjen. Når denne indstilling er aktiveret, vil proceslinjen pop -up , så snart du bevæger musen til det sted, hvor proceslinjen normalt ville dukke op.
    Taskbar Window Priority

    " Hold proceslinjen oven på andre vinduer " er en anden proceslinjen mulighed. Valg af denne valgmulighed vil gøre proceslinjen vises altid på toppen af vinduer , der ellers dækker det.
    Værktøjslinjer

    Værktøjslinjer er ekstra værktøjer , der kan føjes til proceslinjen for bekvemmelighed . For eksempel tilføjer "Address " værktøjslinjen en adresse linie til proceslinjen , der kan bruges til at skrive i web-adresser direkte i proceslinjen. Du kan også bruge "Address værktøjslinjen til at indtaste kommandoer, som du normalt ville skrive i " Kør " tekstfeltet. Højreklik et tomt sted på proceslinjen , peg på" Værktøjslinjer "og derefter klikke på nogen af ​​indstillingerne på værktøjslinjen opført til aktivere værktøjslinjen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Windows XP Bootcamp 
    ·Sådan installeres XP på en P -600 Tablet 
    ·Er en reparation installation på Windows XP Slet Progr…
    ·Sådan ansøger en Group Policy for lokale brugere at l…
    ·Sådan Stop Autoplay i XP 
    ·Sådan at starte fra en XP System Disc 
    ·Sådan kører Windows XP på en Mac OS X Leopard 
    ·En tutorial på Windows XP- MS -DOS Batch Script 
    ·Sådan bruges Windows XP Live- Fix en System Configurat…
    ·Sådan formateres en Drive & Har en ren installation af…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges EtherApe til Monitor netværkstrafik 
    ·Sådan gendannes Min Windows XP papirkurven 
    ·Sådan gendanne slettede filer på Windows XP for Free 
    ·Ulemperne ved hjælp af Windows XP Embedded 
    ·Instruktioner til en WRT54GS 
    ·Hvordan man laver en fil Read- Only 
    ·Sådan oprettes en brugerdefineret Windows installation…
    ·Sådan Track Samtaler på MSN 
    ·Sådan Fix Windows Vista Fejl 
    ·Sådan gendannelsespunkt Fails 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com