| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Er en reparation installation på Windows XP Slet Programs
    ? Udførelse af en reparation installation af Windows XP-operativsystemet skal ikke slette dine installerede programmer. Imidlertid er denne procedure , også kendt som en lokal opgradering , der beskrives som en " ekstrem fejlfinding trin " af Microsoft, som anbefaler, at du har adgang til alle dine software medier i tilfælde af du har brug for at geninstallere det . Du vil helt sikkert nødt til at geninstallere servicepakker og Windows-opdateringer . Baggrund

    Windows XP reparation installere proces giver dig mulighed for at geninstallere XP-operativsystemet over toppen af et eksisterende anlæg , i tilfælde af alvorlige problemer med systemet. Den er beregnet til brug som en sidste udvej , når andre fejlfinding metoder, såsom at bruge Systemgendannelse og fejlsikret tilstand, har fejlet.
    Advarsler

    Microsoft fremhæver forskellige scenarier når en reparation installation anbefales ikke , herunder tidspunkter, hvor du har mistanke om du kan have en harddisk fejl eller er låst af en bestemt brugerkonto. Du bør også gå videre med forsigtighed, hvis din kopi af Windows XP er en OEM (Original Equipment Manufacturer ) version leveres med en ny pc. Disse OEM kopier af Windows må ikke indeholde reparationen installere funktionalitet - tjekke med din pc-producent
    Forholdsregler

    Sikre du har en fuld , up- . to-date backup , før de påbegynder en reparation installation, samt enhedsdrivere og anden software , som du måske nødt til at geninstallere . Sørg også for at notere eventuelle indstillinger, du kan kræve , såsom adgangskoder, som kan lagres i operativsystemet. Vigtigst er det, sikre, at du er komfortabel med reparationen install procedure, som Microsoft stiller til rådighed i detaljer online. Hvis du er i tvivl , tage computeren med til et servicecenter og søge eksperthjælp .
    Krav

    Du skal bruge din Windows XP-cd- rom'en til at udføre en reparation installation. Du skal også sikre, at din computer er konfigureret til at starte fra cd-drevet . Denne indstilling bestemmes af dit system BIOS setup, som regel adgang til ved at trykke på en tast, mens din pc starter op. Den specifikke nøgle vil variere fra producenten , så tjek din dokumentation for detaljer.
    Opgaver

    Du skal udfylde en liste over opgaver efter reparationen install . Besøg Windows Update til at hente og geninstallere eventuelle nødvendige service packs og opdateringer. Flere opdateringer er tilbøjelige til at kræve, at du genstarter din computer, så fortsætte med at besøge Windows Update , indtil der ikke flere opdateringer anbefales til din PC. Du skal også geninstallere den nyeste version af Microsoft Internet Explorer.

    Efter afslutningen af ​​disse opgaver , at dine programmer og enheder arbejde igen verificere. Geninstallere problematisk software.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at tilføje enhedsdrivere til en XP Slipstream 
    ·Sådan oprettes en bootbar cd til Windows XP & Opdater …
    ·Sådan installeres IIS i Windows XP Professional 
    ·Forskellige typer af Windows XP Professional 
    ·Sådan gendannes proceslinjen på Windows XP 
    ·Sådan installeres Windows XP Home på din HP 1150 
    ·Sådan oprettes Admin konti i Microsoft XP 
    ·Sådan installeres Windows XP på en Thinkpad X60 
    ·Sådan deaktiveres en adgangskode på et netværk med X…
    ·Hvad er forskellen mellem Windows XP Professional og Wi…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan åbner Vista Movie Maker på Windows XP 
    ·Sådan Turn Off the Work Online i Vista 
    ·Sådan får du adgang en ekstern harddisk formateret ti…
    ·Sådan Indtast et PowerShell 
    ·Sådan Genstart en Dell bærbar 
    ·Sådan ændres dit system Mappenavn 
    ·Hvad er roden Directory 
    ·Sådan installeres Windows XP på en Dual Processor Mac…
    ·Hvad betyder det at være Literate 
    ·Sådan Kill a Rundll32 Process 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com