| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Fælles Windows XP Diagnostic Utilities & Værktøjer
    Der er en masse af diagnostiske værktøjer til Windows XP , både med systemet og tredjeparts applikationer , som kan undersøge din computer for en række problemer . Microsofts egne , inkluderet utilities er blevet specielt trimmet til at gælde for visse anordninger og anvendelser , hvilket gør dem til det bedste valg for alle, men den mest ødelæggende problemer. Diskværktøjer

    Mange fejl kan være forårsaget af problemer med harddisken . Diskoprydning , Diskdefragmentering og kontrol af diskfejl utilities kan vurdere og løse mange af disse problemer. Alle kan findes under System Tools sektion af tilbehør sub- menu . Også kan køre din harddisk fabrikantens specifikke disk diagnostisk værktøj hjælper til at diagnosticere eventuelle læse eller skrive fejl, der forårsager ansøgning problemer i Windows XP.
    Ansøgning og Memory Utilities

    køretid fejl , blå skærme og andre hukommelse fejl er ofte forårsaget af dårligt skriftlige programmer eller forkerte system opkald . Dr. Watson værktøj er fantastisk til kontrol af anvendelsen fejl og kan tilgås ved at klikke på "Kør" genvej fra menuen Start skrive " DRWATSN32 " og trykke på " Enter". Memtest86 + er en anden stor værktøj til at kontrollere dit computers standalone hukommelse (se Resources).
    Network Diagnostics

    Network Diagnostics Tool er inkluderet med Windows XP og giver en måde at teste dine internetforbindelsesindstillinger . Du kan få adgang til det fra Internet Explorer ved at klikke på " Diagnose Slut problemer" fra en fejlside eller ved at vælge værktøjet under "Funktioner " valgmulighed menu. Du kan også højreklikke på en netværksforbindelse fra Netværksforbindelser menu og vælge at fejlfinde forbindelsen der at gøre yderligere netværksdiagnosticering . Prøv også at bruge en hjemmeside som Speed ​​Test (se Resources) for at teste din bredbåndsforbindelse hastighed og diagnosticere eventuelle hastighed spørgsmål .
    Hardware Diagnostics

    Under Device Manager kan du se, hardware, der fungerer forkert, fordi det vil have en advarsel ikon ud for det. Højreklik at enheden og vælger at foretage fejlfinding . Dette vil bringe op enhedens fejlfinding hjælpeprogram, der ofte vil forsøge at opdatere driveren eller fastsætte en eksisterende driver.
    Malware og Adware Utilities

    Adware, malware og virus kan inficere din computer , decimere sin ydeevne og sifon dine private data fra fingerspidserne. Da de fleste af disse ondsindede programmer er bygget til at målrette Windows XP, er det vigtigt at regelmæssigt at kontrollere for malware. Værktøjer som Lavasofts Ad- Aware eller Spybot Search & Destroy er store forsyningsselskaber til at finde og fjerne skadelige eller inficerede programmer ( se Resources). I kombination med traditionel anti- virus software som Norton eller McAfee , er de afgørende for at holde din computer kørende.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Windows XP Pro SP3 at gøre det SP2 
    ·Sådan Stop afviklet undtagelse Fanget Fix til XP 
    ·Sådan fjernes Explorer ikon fra skrivebordet Windows X…
    ·Er XP Pro Har Systemgendannelse 
    ·Sådan kontrolleres en Windows XP Product Key 
    ·Sådan geninstalleres Solitaire FreeCell til Windows XP…
    ·Hvor er Explorer.exe ligger på XP 
    ·Sådan deaktiveres USB Autoplay i XP Home 
    ·Sådan gendannes D Drive i Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres A Print Spooler i XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan konfigureres Yum at bruge Proxy 
    ·Sådan Reparation Windows 98 Installation 
    ·Sådan downloader Software med Vista Når download er b…
    ·Sådan ændres Filassociationer i Windows XP 
    ·Hvordan du manuelt afinstallere en Screen Saver i Vista…
    ·Sådan Tilføj brugere til Grupper 
    ·Sådan Embed en Google Checkout i Flash 
    ·Instruktioner for BackTrack 4 
    ·Sådan gendannes alle standardindstillinger på compute…
    ·Hvordan kan man øge filhandlere 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com