| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Installationsvejledning til Windows XP Pro OS
    Microsoft Windows XP Professional er en del af Windows XP linje af operativsystemer udgivet i 2001 for at erstatte Windows 98 og Windows 95 . Windows XP Professional er designet til at give forbedret funktionalitet i forhold til andre versioner af XP. Selvom Windows Vista er blevet frigivet til at erstatte XP, samt Windows 7 er mange brugere er skeptiske over for at bruge dem på grund af kendte problemer eller mangel på noget omdømme overhovedet. Windows XP Pro er en stor mulighed , hvis du søger at holde med en gennemprøvet styresystem. Ting du skal
    Windows XP Pro installations CD
    Vis Flere Instruktioner
    Opgradering til Windows XP Pro fra en tidligere version af Windows
    1

    Boot i Windows. Sæt CD'en til at starte auto- run sekvens eller åbne cd i Explorer og kør " Setup.exe" . På " Velkommen til Microsoft Windows XP " vinduet klik på "Install Windows XP" .
    2

    Vælg " Upgrade " option på " Velkommen til Windows Setup" skærmen, og klik på "Næste" . Klik på "Jeg accepterer aftalen " og klik "Næste".
    3

    Indtast din Windows- aktiveringsnøgle i " Your Product Key " vinduet og klik på " Næste". I det næste vindue skal du vælge " Vis mig ikke rapporten" og klik på " Næste". Klik på " Nej, springe dette trin " i " Hent opdaterede installationsfiler " vinduet og klik på "Næste". Opsætningen vil begynde , efter et stykke tid , vil systemet genstarte og fortsætte mere installationsarbejde , som vil tage yderligere 10 til 30 minutter. Systemet vil derefter genstarte en anden gang . Klik på " OK" to gange for at fortsætte.
    4

    Følg anvisningerne for at besvare det endelige register med Microsoft i det første vindue , klik på " Næste" og indtaste navnet på dit login -konti i det næste vindue, og klik på "Næste" og derefter på " Finish" . Windows XP Professional skulle nu være installeret og klar til brug .
    Installer Windows XP fra bunden
    5

    Boot din computer ved hjælp af din Windows XP- installations-cd'en. Hit "Enter" på det blå " Velkommen til installationsprogrammet " skærm. I det næste skærmbillede typen "F8" . Vælg C: partition eller " partitionerede plads, " post i den skærm, starter med " Den følgende liste viser ", og klik på "Enter "
    6

    Vælg " Formater partitionen med NTFS- filsystemet. (Quick ) " indrejse og klik på" Enter " . Hvis der er en anden filsystem der klik " C" for at fortsætte . Vent, mens filerne bliver kopieret over. Systemet vil genstarte i en grafisk brugergrænseflade ( GUI ), når afsluttet.
    7

    Klik på "Næste " ved "regional og sprog Options " skærm. Indtast dit navn og organisation på næste skærmbillede , og klik på " Næste". Indtast din Windows-aktivering nøgle i "Dit Product Key " vinduet og klik på " Næste". Indtast navnet på din computer og din adgangskode i det næste skærmbillede , og klik på "Næste " to gange. Efter en kort forsinkelse klik på "Næste " i Networking Settings skærmen eller tilpasse dine netværksindstillinger først.
    8

    Klik "Næste" på følgende skærmbillede. Windows vil tage 30 minutter at afslutte den næste fase. Når skærmen bliver sort med en " Display Settings" boks, klik på "OK" der og klik på " OK" igen i næste skærmbillede for at fortsætte.
    9

    Klik "Næste" på "Velkommen til Microsoft Windows " skærm. Pluk de korrekte indstillinger for dit netværk i de næste 3 skærme , og klik på "Næste ", når du er færdig , hvis du ikke kender indstillingerne klikker på " Skip "
    10

    Register med Microsoft i . det første vindue , klik på " Næste" og indtaste navnet på dit login -konti i det næste vindue, og klik på "Næste " og derefter "Finish " for at afslutte installationen.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reparation Hijack.Startmenu i XP 
    ·Sådan adgang til en anden brugerkonto med Windows XP 
    ·Sådan Hold Lydstyrke på toppen i Windows XP 
    ·Sådan gendannes en InterActual DVD efter en opgraderin…
    ·Sådan diagnosticere Mellemrumstast problemer i Windows…
    ·Sådan at opgradere fra XP SP3 til Vista 
    ·Sådan ændres Windows XP License Key 
    ·Sådan Defrag en XP 64 
    ·Hvor hen til Lave Windows XP Network 
    ·Sådan Gå til System Restore fra Repair Mulighed for W…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Format C Brug af Genoprettelseskonsol 
    ·Sådan Auto Hide en Media Player 
    ·Sådan Fix en Microsoft Office 2000 SR 1 Registrering B…
    ·Sådan fjernes og installeres en HP DeskJet 842C 
    ·Sådan Gør Windows Accepter signerede drivere 
    ·Sådan betjene en computer Med nr. Mouse Pointer & No W…
    ·Hjemmelavet Super Computer 
    ·Sådan installeres en RPM i Mandriva 
    ·Sådan omformatere en Hardrive & Reload Windows XP til …
    ·Sådan Clear Java Cache på Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com