| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Reparation Windows XP Registry
    Windows XP er et styresystem til pc'er . Det forvalter installation og drift af software og er ansvarlig for at anerkende hardware, som du lægger på computeren. Registreringsdatabasen i Windows XP er et særligt område af operativsystemet , hvor computeren holder styr på alle sine installerede software , til individuelle indstillinger i ansøgningerne og licenserne bruge disse programmer. Undertiden , registreringsdatabasen falder ud af trit med, hvad der faktisk er installeret på computeren. Derudover registreringsdatabasen, som enhver computer -fil , kan blive fragmenteret eller korrupte . I disse tilfælde skal du reparere Windows XP registreringsdatabasen , så computeren fungerer optimalt. Ting du skal en Web browser med internetforbindelse
    Vis Flere Instruktioner
    1

    downloade og installere Eusing Free Registry Cleaner (se Resources). Dette program virker på mange versioner af Windows , herunder XP , og er gratis at downloade. Manuelt redigere og ændre en Windows XP registreringsdatabasen kræver betydelig viden om operativsystemet til at fuldføre effektivt. Den Eusing Free Registry Cleaner scanner din registreringsdatabasen for fejl og andre problemer . Det automatisk løser Windows XP registreringsdatabasen efter først at oprette en sikkerhedskopi af din nuværende registreringsdatabasen i tilfælde sin beslutning indfører problemer . Programmet kan identificere snesevis af almindelige Windows problemer, herunder manglende driver filer , ugyldige fil stier og hjælpefiler, font fejl og slettede program genveje .
    2

    Installer prøveversionen af ​​Registry Mechanic ( se Resources) . Retssagen version er gratis og udløber aldrig . Det er dog begrænset til et bestemt sæt af potentielle registreringsdatabasen problemer. Du kan altid opgradere til den licenserede version senere, hvis du den gratis prøveversion er utilstrækkelig, og virksomheden tilbyder en 30-dages pengene tilbage garanti , hvis du ikke er tilfreds eller bare ønsker en tilbagebetaling. Registry Mechanic bruger et proprietært algoritme til at scanne Windows XP registreringsdatabasen på jagt efter problemer. Det indeholder funktioner , der mangler i mange konkurrerende reparationsvirksomhed, herunder evnen til automatisk at " blege " den tomme plads på harddisken på din computer, som fjerner disk rod og sikrer, at dine slettede filer er permanent uoprettelig .
    < br > 3

    Download og kør Registry Repair (se Resources). Programmet undersøger computerens fil foreninger , filtypenavne , skrifttyper , Start Menu genveje, opstart software og fil stier for eventuelle fejl eller konflikter . Det skaber en "Gendan" fil, så du kan vende tilbage i registreringsdatabasen til en tidligere tilstand , hvis det ønskes. Du kan også instruere programmet til at ignorere visse programmer, så det ikke manipulere potentielt følsomme filer til vigtige software , du bruger jævnligt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en bootbar USB i Win XP til Asus Eee 
    ·Sådan ændres en Windows XP nøgle i fejlsikret tilsta…
    ·Sådan ændres XP Autoplay Indstillinger 
    ·Fejl: Sådan geninstalleres Rundll32.exe til Windows XP…
    ·Hvordan opdaterer jeg Video Drivers til XP 
    ·Sådan deaktiveres Auto opdateringer i Windows XP 
    ·Sådan Format Windows XP fra kommandoprompten 
    ·Sådan aktiveres FTP service i Windows XP 
    ·Sådan ændres Registrering Oplysninger om XP Home 
    ·Sådan kører 16-bit programmer i Windows XP Profession…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres CIFS Med Nexenta 
    ·Sådan Clear Indskrive Indgange 
    ·Sådan Kill Unresponsive Apps på en Mac 
    ·Sådan tilføjes en dato til Windows- proceslinjen 
    ·Sådan tilføjes en bærbar til en Netgear trådløst n…
    ·Hvad er Bootcamp til Mac 
    ·Broadcom WiFi Card vil ikke arbejde med Kubuntu 
    ·Sådan bruges LeapFile i en IFRAME 
    ·Best House Window Designs 
    ·Hvordan at reparere en Windows XP Log On 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com