| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Best House Window Designs
    Windows tillader sollys ind i dit hjem , forskønne dit hjem og give dig mulighed for at se , hvad der foregår uden for dit hjem. At finde de rigtige vindue designs til et hjem er en afgørende del af det overordnede design -ordningen for nybyggeri eller en renovering. Der er mange vindue designs at vælge imellem, og det bedste for dig , afhænger af dine behov og smag . fotos ordentlig vindue design vil gøre dit hus ser spektakulære.
    History

    De tidligste vinduerne var noget mere end olieret klud strakte sig over huller i et hjem ydre. Efter overkommelige glas og skærf , der åbnes og lukkes blev tilgængelige, blev vinduer primært lavet af glas. For nylig , dobbelt - sprossede termoruder kom og hjalp et hjem holde på varmen om vinteren og ophold køligere i løbet af sommeren . Efter overgangen fra klud til glas fandt sted , windows udviklet sig. Der findes flere typer af vinduet design på markedet i dag.

    Typer

    fast rude , dobbelt -hang , svæveflyvning, sidehængte , hopper , fortelt , bay og sløjfe er alle vinduet designs . Fast rude windows ikke kan åbne og lukke , men kan tilpasses til at passe enhver form eller størrelse . Dobbelt -hang vinduer har en top og en bund , og kan åbnes ved enten at trække den øverste halvdel eller skubbe den nederste halvdel . Gliding åbne vinduer vandret.

    Casement , hopper og fortelt vinduer er alle variationer af den samme type vindue design. Disse vinduet designs er baseret på et hængsel . Casement vinduer har et hængsel på den side . Markise vinduer har hængslerne på toppen, hvor hopper vinduer bjørn hængslet på bunden.

    Bay eller buede vinduer projekt udad . De kan ofte findes i køkkener , selv om mange stuer og soveværelser også bruge dette vindue type.
    Fordele

    Fixed -rude vinduer er den mest energieffektive og mindst dyre vindue design option . Gliding vinduer er nem at åbne og rense , men kan være utæt , og er blandt de mindst energieffektive vindue designs. Dobbelt -hang vinduer er mere energieffektive end svæveflyvning vinduer , og mange kommer med den ekstra sikkerhed for en låsemekanisme.

    Casement , hopper og fortelt vinduer er den mest energieffektive vindue design end fast - rude vinduer . De gør det muligt for fremragende ventilation og tillader ikke luft til at lække så meget som andre vinduet designs .

    Bay eller bue vinduer giver en følelse af rummelighed . Selv om deres design kan reducere deres strukturelle styrke , bugten eller bue vinduer giver fremragende belysning og ventilation. Bay eller buede vinduer kan give et hjem med meget æstetisk tiltalende synspunkter.
    Overvejelser

    Din ønskede niveau af energieffektivitet , formålet af vinduet , dit budget og din personlige smag alle bliver overvejelser, når du vælger det bedste vindue design til dit hjem. Overvej om du ønsker at bruge dobbelt - sprossede glas, farvet glas eller single- sprossede glas hang i din vinduesrammen. Materialet gøre op dit vinduesrammen bør også være en overvejelse. De mest populære vinduesramme valg omfatter træ, metal og vinyl . Dine valg vil påvirke de samlede omkostninger og udseende af dit vindue design.
    Warning

    Forsøg ikke at hænge Windows på din egen, hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring . Et kvalificeret professionel vil sørge for, at dine vinduer møde lokale bygningsreglementer , og at de er hængt korrekt . Dårligt hang vinduer kan føre til lækager , vandskade og endda skade, hvis et vindue rude fald fra vinduet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan konfigureres en hjemmeside i Group Policy 
    ·Folder Ikoner Forklaret 
    ·Microsoft Diagnostics Tools 
    ·Sådan Clean en Registry System 
    ·Sådan får du adgang et lagkagediagram for Computer Di…
    ·Sådan Skjul VNC 4. Icon 
    ·Sådan gendannes en Missing Komprimeret ( zippet) mappe…
    ·Sådan deaktiveres en Asus K60 Touchpad til at bruge en…
    ·Hvordan til e-mail hele indholdet af en mappe 
    ·Hvilken type enhed der er Windows CE bruges med 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Opdater Debian Lenny Kernel 
    ·Hvordan får jeg min Acrobat 5 Arbejde i My New Vista 
    ·Sådan gendannes skjulte filer , der ikke arbejder i XP…
    ·Sådan Drej Bass Up on PC-højttalere 
    ·Hvordan jeg giver mig selv fuld root Tilladelser i Luci…
    ·Sådan vælges flere fotos i Windows Vista 
    ·Hvordan jeg Tør en harddisk til at geninstallere Windo…
    ·Hvordan kan jeg Bypass Password Authentication på en D…
    ·Ændringer i Vista SP2 
    ·Sådan at tvinge en Screen Saver Logoff 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com