| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Microsoft Virtual PC Tutorial
    Microsofts Virtual PC er et gratis virtualisering program, der giver alternative operativsystemer , der skal installeres i et emuleret PC miljø. Disse " Virtual Machines " tillader brugeren at køre programmer, der ikke kan køre på deres nuværende operativsystem, og er en måde at teste alternative systemer , før du installerer en kopi på en anden computer eller partition. Hardware Virtualization Support

    Kontroller , at din computer opfylder systemkravene til at køre Virtual PC . Af hardwaren anførte krav , er den vigtigste af disse en processor med hardware virtualisering support; uden dette, vil Virtual PC installere, men vil ikke køre . Hardware virtualisering understøttelse gør det muligt for CPU'en at styre to eller flere operativsystemer på samme tid .
    Installation Virtual PC

    Installer Virtual PC software ved at køre installationsprogrammet , at er tilgængelig gratis fra Microsoft. InstallShield Wizard vil lancere , vejlede dig gennem installationsprocessen. Vent til Virtual PC til at installere , og derefter genstarte computeren, når du bliver bedt om , for at fuldføre installationen .
    Oprettelse Virtual Machines

    Launch Virtual PC , og vælg "Ny ... " fra File -menuen. Når Virtual Machine Wizard starter, skal du vælge " Virtual Machine " fra de tilgængelige indstillinger , og klik på " Næste". Vælg et navn til din Virtual Machine , og vælg en installation placering, helst en, der ikke er på samme partition som din eksisterende Windows -operativsystemet. Klik på " Next" , hver gang du har brug for at komme videre til næste skærmbillede i guiden , indstilling af mængden af ​​RAM , at Virtual Machine vil være i stand til at bruge som du gør. Afsætte harddiskplads til skabelsen af ​​et "virtuelt harddisk ", eller vælg en eksisterende virtuel harddisk, hvis du har en til rådighed . Klik på "Afslut " for at lukke guiden og oprette den virtuelle maskine.
    Installation Operativsystemer

    Launch Virtual PC og vælg Virtual Machine , som du har oprettet. Indsæt installationsdisken til dit nye operativsystem i cd-eller dvd -drevet på din computer. Vælg "Reset" fra " Action "-menuen for at nulstille Virtual Machine , som du har valgt. Virtual PC vil starte installationen program for det operativsystem, du ønsker at installere , de specifikke instruktioner for at installere det vil variere afhængig af typen af ​​operativsystem. Installationen vil tage omtrent lige så lang tid som det ville tage at installere et operativsystem direkte til harddisken på din computer. Når operativsystemet er installeret, vil det være klar til brug på Virtual Machine , som du har valgt.
    Hjælp af en virtuel operativsystem

    Launch Virtual PC , og vælg Virtual Machine , som du har installeret styresystemet. Virtual Machine vil lancere i et nyt vindue , hosting virtualiserede udgave af det installerede operativsystem. Du vil være i stand til at installere programmer , brug OS-programmer og udføre andre handlinger, som du ville være i stand til at udføre , som om operativsystemet blev installeret direkte på din computer. Lukning af vinduet i Virtual Machine vil afslutte emulering og lukke virtualiserede operativsystemet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·System Mechanic vil ikke stoppe Initialiserer 
    ·Hvordan få adgang til tjenesten Menu på en Sanyo LCD …
    ·Sådan oprettes en virtuel mappe 
    ·Sådan får du adgang CDDB på Nero 
    ·Fejlfinding en AcomData HD500UHE5 -7 
    ·Sådan Skift en 8GB SD Card RAM Hukommelse 
    ·Om Microsoft Navision 
    ·Sådan ændres en Windows 98 opstartslogoet 
    ·Sådan Genstart Explorer i Windows 7 
    ·Sådan spiller en sang uden vokal 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set VLC Som standard Video Player i Linux 
    ·Hvordan du får Around adgangskoder i XP Home 
    ·Hvordan til Mount en ISO Med OSX 
    ·Sådan Put Look Up Definition i værktøjslinjen 
    ·Sådan Lås Mine mapper med en adgangskode 
    ·Hvordan virker Windows Vista Combat Piracy 
    ·Sådan får Microsoft Word til automatisk at sætte i d…
    ·Sådan opgraderer Windows Me for Free 
    ·Hvordan man laver en disk image af Windows XP med Linux…
    ·Sådan Turn Bluetooth i Windows 7 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com