| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Windows XP System Repair Tools
    Windows XP er et populært computer operativsystem produceret af Microsoft, som kan lide af en række spørgsmål resulterer i blå fejl skærme , computer nedbrud eller langsom computerens ydeevne. Windows XP tilbyder flere indbyggede værktøjer, der kan hjælpe brugerne med fejlfinding og reparation computerproblemer. Avancerede startindstillinger

    Windows XP har flere avancerede startindstillinger , der kan hjælpe brugerne til at klare og reparere computerproblemer. Brugere kan trykke på " F8 "-tasten for at se en liste over avancerede boot muligheder som deres computer starter op. Denne menu kan starte automatisk, hvis computeren genstarter efter at have oplevet en afgørende fejl. " Safe Mode " er en af ​​de avancerede startindstillinger. I fejlsikret tilstand , vil kun grundlæggende enhedsdrivere og tjenester lancere , hvilket kan undgå at udløse problemer, der forårsagede et styrt. Brugeren kan derefter forsøge at afhjælpe problemet inden fejlsikret tilstand , før du genstarter og starter op normalt. En anden avanceret boot mulighed er at starte Windows med den sidste gode konfiguration. Denne indstilling får maskinen til at vende tilbage til en tidligere konfiguration , der kan eliminere fejl forårsaget af de seneste ændringer af systemet.
    Chkdsk

    Chkdsk eller " Check disk " er en systemet nytte i Windows XP, som giver brugerne mulighed for at scanne for og reparere fejl på harddisken , såsom dårlige sektorer og tabte klynger . Hjælpeprogrammet Chkdsk kan køres fra kommandoprompten i Windows eller ved at klikke på " Start", " My Computer ", højreklikke på disken , der skal kontrolleres , klikke på " Egenskaber ", "Funktioner " og derefter " Undersøg nu ". < Br >
    Diskdefragmentering

    Diskdefragmentering er et system hjælpeprogram , der organiserer data på en harddisk for at maksimere dataadgang hastighed. Kører dette værktøj kan potentielt øge den samlede computerens ydeevne . Den defragmenter kan tilgås ved at gå til "Funktioner " fanen descried i afsnit 2 og klikke på " Defragmenter nu ".
    Device Manager

    Device Manager er et Windows-system hjælpeprogram, der giver brugerne mulighed for at identificere og konfigurere hardware-enheder. Device Manager kan bruges til at opdatere, deaktivere og afinstallere enhedsdrivere , da de er en almindelig årsag til systemfejl. Enhedshåndtering kan tilgås ved at klikke på " Start", " Run" skrive " devmgmt.msc " i run felt og klikke på " OK".
    Systemgendannelse
    < p > Windows XP-systemer butik optegnelser af tidligere systemtilstande eller " gendannelsespunkter. " Systemgendannelse er en reparation værktøj inkluderet i Windows XP, som giver brugerne mulighed for at gøre deres system tilbage til et gendannelsespunkt til at vende problemer forårsaget af de seneste ændringer . For at få adgang Systemgendannelse , klik på " Start", peg på " Alle programmer ", "Tilbehør ", " Systemværktøjer" og klik derefter på "Systemgendannelse ".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes en bootbar cd med Windows XP Med Nero 
    ·Hvordan jeg Hent produktnøgler fra min computer til Mi…
    ·Sådan Omdøb digitale fotos automatisk i Windows XP 
    ·I Windows XP , hvordan kan jeg se hvad software er auto…
    ·Sådan Lås Windows XP 
    ·Hvordan jeg gendanne en cd -kode fra en XP -cd 
    ·Sådan installeres Windows XP 32 Over Windows XP 64 
    ·Windows XP-konfiguration Muligheder for opdatering 
    ·Sådan oprettes en Windows XP Emergency Startup CD 
    ·Sådan Bypass Windows XP SP2 Aktivering 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reload Win98 
    ·Sådan hente slettede Information 
    ·Sådan bruges Time Machine på et netværksdrev 
    ·Sådan installeres IIS i Windows XP 
    ·Hvordan man laver en systemgendannelse cd til en Mac 
    ·Hvordan installerer jeg Zondervan Bibelstudie Library: …
    ·Sådan tilføjes ikke-allokeret plads på en partition …
    ·Sådan Slet Microsoft Websites 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP på en ny harddisk 
    ·Sådan Fit , Format & Partition af en ny harddisk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com