| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan deler mapper på XP
    Begrebet fildeling på et netværk gør administration af filer en bekvemmelighed i stedet for en stor ballade. For eksempel, i stedet for at have en kopi af hele hjemmets musiksamling på hver computer kan du dele den på én computer og få adgang til den fra hvor som helst, herunder din bærbare computer, mens du sidder udenfor. Problemet med fildeling plejede at være, at det var svært at sætte op. Imidlertid løste Windows XP problemet ved at gøre det nemt og bekvemt at dele mapper på din computer, selvom du er en novice bruger . Instruktioner
    Simple File Sharing
    1

    Vælg den mappe, du vil dele. Gennemse , indtil du når til en mappe eller et drev bogstav, du ønsker at dele . Klik på mappen eller harddisk -ikonet en gang.
    2

    Klik med højre museknap, og vælg "Egenskaber" post i rullemenuen . I " Egenskaber" vinduet, klik på "Deling " fanen på den yderste højre side . Alternativt kan du klikke på højre museknap og i stedet for Egenskaber, klikke på "Deling og sikkerhed" menupunkt. Hvis den mappe, du har valgt, er en harddisk -ikonet fra " Denne Computer" skærm vil du nødt til at klikke på " Hvis du forstår risikoen men stadig ønsker at dele roden af drevet, klik her" linket for at fortsætte.

    3

    sat dit netværk op fildeling præferencer ved at gå til "Network deling og sikkerhed". Check " Del denne mappe på netværket" og i " Share name" tekstfeltet , indtast det navn, du ønsker for brugere af andre computere for at se, når de ser for din delte mappe. For at give brugere fra andre computere til at ændre filnavne på din computer eller uploade filer , check "Tillad netværksbrugere at ændre mine filer ". Klik på " Ok" for at afslutte .
    4

    Klik på " Delte dokumenter " mappen linket under " Local deling og sikkerhed ", hvis du kun ønsker at dele en mappe med andre brugere på den samme computer. Klik og træk den målrettede mappe til " Delte dokumenter " mappe , der kommer op .
    Advanced File Sharing
    5

    Vælg "Denne computer" ikonet på skrivebordet og dobbeltklik på det. Gå til "Funktioner" drop- down menuen og vælge "Mappeindstillinger" . I " View " fanen gå ned til bunden af vinduet, og un -check " Brug Simple File Sharing" .
    6

    Indtast "Del navnet" tekstfeltet det navn , du ønsker din mappe skal ses som af andre brugere . Hvis du har nogen kommentarer til dem for at se , læg dem i "Kommentar" tekstfeltet.
    7

    Gå til "User Limit" område enten klikke på " Maksimalt tilladt " knappen eller " Tillad denne antallet af brugere " og skriv den grænse, du ønsker at indstille. Klik på " Tilladelser " knappen for at åbne op for " Tilladelser " vinduet. Vælg , om brugerne vil være tilladt eller nægtet adgang til "Full Control" , "Change " eller "læse" valgmuligheder. Hvis du ønsker, at brugerne skal kunne tilføje , slette og omdøbe filer på din computer , skal du vælge "Tillad " afkrydsningsfeltet for "Full Control" eller "forandring" adgangsmuligheder . For eksempel hvis du kun ønsker, at brugerne skal kunne læse filer på din computer , så tjek kun " Tillad" afkrydsningsfeltet for "Read " valgmulighed. Hvis der ikke er valgt, vil Windows antage adgangsmulighed nægtet. Klik på "Ok" for at afslutte .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Microsoft Paint vil ikke åbne i XP 
    ·Hvordan skal tjekkes Windows XP CPU-brug 
    ·Kan jeg opgradere fra XP til 7 
    ·Sådan Slut en Windows 7 computer til en Windows XP 
    ·Hvordan man laver en Dell Inspiron 9400 Hurtigere for X…
    ·Sådan fjernes en ulovlig software Message til Windows …
    ·Sådan Reparation Windows XP Pro Software 
    ·Sådan ændres Pagefile.sys filstørrelse i Windows XP …
    ·Sådan Find My Product Key for XP 
    ·Sådan Udvid partition på Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reset en Windows XP password i DOS 
    ·Sådan at frigive Photoshop 
    ·Sådan oprettes Wallpaper Fra en JPEG 
    ·Hvad Er CentOS Operating System af Linux 
    ·Sådan fjernes Verizon Security Suite Fra en Mac 
    ·Hvordan til at dræbe et Process på en Unix Computer 
    ·Hvordan til Mount en SCP fjerndrev i Snow Leopard 
    ·Sådan nulstilles en bærbar Uden Starter Disc 
    ·Sådan tilføjes en gradient baggrund til en Microsoft …
    ·Sådan får du en EPP Code From Doteasy 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com