| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvad er sikkerhedsindstillinger for Windows XP
    ? Lanceret i 2001 af Microsoft, blev Windows XP udråbt som en mere sikker version af Windows end sine forgængere af selskabet . Windows XP giver sine brugere til at blive noget af tre store brugergrupper klassificeret på grundlag af deres privilegier eller , endnu vigtigere, sikkerhedsindstillinger . Denne fundamentale sikkerhedsniveau sikrer, at styresystemet og maskinen er sikker fra enhver uønsket interferens af flere brugere . Administrator

    Administrator sikkerhed på indstilling er den mest privilegerede af alle sikkerhedsindstillingerne for Windows XP. Dette er den primære grund til, at Administrator gruppen skal have den mindst mulige antal brugere på en maskine . En administrator - niveau bruger må installere operativsystemet og dets komponenter . Administratorer er velkommen til at ændre kritiske parametre som password politik kernel mode driver konfigurationer og adgangskontrol funktioner. Administratorer også beslutte de privilegier givet til andre brugergrupper og tilsvarende sikkerhedsindstillinger . De har også sikkerhedskopiere og gendanne systemindstillinger og administrere og redigere sikkerhed logs. Hvis en fil bliver utilgængelige , ejerskab automatisk overgår til administratoren af ​​den maskine, som filen er gemt .
    Superbruger

    Brugere i gruppen Superbrugere har færre tilladelser og en højere grad af sikkerhed end administrator konti. Imidlertid er de stadig tilladt at støtte certi-ficerede ansøgninger og bruge dem på systemet . Superbrugere kan udføre næsten ethvert operativsystem opgave undtagen dem, der specifikt er forbeholdt administratorer. Standardindstillingerne sikkerhedsindstillingerne for gruppen Superbrugere i Windows XP svarer til indstillingerne for gruppen Brugere i Windows NT 4.0. Superbrugere kan køre og installere applikationer og programmer , som ikke forstyrrer eller ændre ethvert system eller operativsystemfiler . Superbrugere kan konfigurere og ændre hele systemet ressourcer. De har også det privilegium at oprette og administrere lokale brugerkonti og grupper. Superbrugere kan også administrere kørende tjenester. En lille advarsel - . Som superbrugere har tilladelse til at installere programmer , hvis Internet er tilgængelig via en power brugers konto , det kunne gøre systemet ansvarlig for angreb fra malware-programmer
    < br > Bruger

    Bruger gruppe er den mest sikre og begrænset gruppe med det højeste niveau for sikkerhedsindstillinger. De standard tilladelser tillader ikke brugere i denne gruppe til at ændre eller installere basale systemkomponenter og-indstillinger data. Således en brugerkonto er den mest sikre måde at kørende programmer. På trods af sine begrænsninger , har hver brugerkonto sit eget private område i registreringsdatabasen og fuld kontrol over alle sine data. Dog kan User- niveau brugere ikke ændre hele systemet registreringsdatabasen eller forstyrre systemet eller programfiler . Bruger niveau privilegier tillader ikke driften af ​​eventuelle kritiske applikationer .
    Andre grupper

    Andre grupper inkluderer Backup Operatør, medlemmer, hvoraf kan sikkerhedskopiere og gendanne alle slags fil uanset art , og interaktiv User plan er medlemmer, hvoraf logget ind i systemet , og som regel føjes til superbrugergruppen . Netværksbrugsanvisningen niveau omfatter alle brugere, der er tilsluttet systemet via et netværk. Endelig Terminal Server Brugergruppe omfatter brugere, der er logget ind i systemet via en terminal server.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes Windows XP på en Compaq Med Restore p…
    ·Min HP Printer vil ikke dukke op på Windows XP SP2 
    ·Sådan kontrolleres Logbog i XP Hvis den lukker ned 
    ·Sådan åbner Vista Movie Maker på Windows XP 
    ·Sådan installeres Video drivere til Windows XP 
    ·Sådan Udskift en Lost XP Admin Password 
    ·Sådan installeres XP Pro Upgrade 
    ·Sådan gendannes en Windows XP Partition Brug DOS 
    ·Sådan Reparation skrivebordsikoner i Windows XP 
    ·Sådan får du en erstatning kopi af XP Home Edition 
      Anbefalede Artikler
    ·Step-by- Step Startup i XP 
    ·Sådan søger en Linux File for en String 
    ·Virtual Memory Size Anbefaling 
    ·Sådan Fix Barracuda 7200,11 
    ·Sådan bruges Fraktaler i en Baggrund 
    ·Sådan bruges FlepStudio begivenheder Scroller 
    ·Sådan Find My Version Number i Windows Vista 
    ·Sådan fjerner uønskede programmer fra din computer 
    ·Sådan Slut en PS3 fjernbetjening til en MacBook Pro 
    ·Sådan bruges Refresh Apple Icon 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com