| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Kan du stadig få Windows XP på Dell Computers
    ? Efter dårlig modtagelse af Windows Vista, forsøgte Microsoft at gøre det godt igen ved at frigive Windows 7 . Det nye styresystem er blevet godt modtaget, men det er så forskelligt fra Windows XP , at nogle computerbrugere er stadig tilbageholdende med at vedtage det. Dell er en af ​​verdens største computerproducenter og forhandlere , og nogle Dell fans spekulerer på, om de kan købe en ny Dell-computer med Windows XP læsset på det. Dine muligheder

    Hvis du planlægger at købe en ny Dell-computer , men ønsker at komme med Windows XP, skal ringe til 800-WWW-DELL eller gennemse deres online butik (se Referencer ), og du vil finde en få muligheder . Du kan også købe en ny computer og en kopi af Windows XP til en frisk installation af operativsystemet . Sidst men ikke mindst , kan du shoppe efter brugte Dell-computere , og du vil finde masser af dem , der stadig bærer Windows XP
    Køb en ny Dell-computer med Windows XP

    Dell stationære og bærbare computere, skræddersyet til "Home og Home Office " ikke længere tilbyde Windows XP-operativsystemet. På den anden side , " Små og mellemstore virksomheder ", hvis du ser under vil du bemærke nogle af de " Latitude ", " Vostro ", " OptiPlex " og " Precision " desktops , laptops, og arbejdsstationer tilbyder flere operativsystemer valg, herunder de forskellige versioner af Windows 7 og Windows Vista med rettigheder at nedgradere til Windows XP samt Windows 7 med " XP mode" inkluderet. Erhverv konfigurationer tendens til at være dyrere, men de kan være en god investering. Nogle af Dells netbooks kommer med Windows XP.
    Installer Windows XP på en ny Dell-computer
    p Hvis du er computer kyndige , kan du købe en maskine , der kører Windows 7 , og en Windows XP -disk for at udføre nedjustering. Genstart computeren med Windows XP disken i CD-skuffen og gå til " boot options" ved at trykke på F12 -tasten på tastaturet . Boot fra CD /DVD -drev , og start derefter en ren installation af Windows XP ved at formatere den primære disk partition og installere operativsystemet. Det er et godt alternativ , men det kan ugyldiggøre din Dell-garantien , så gør det på egen risiko .
    Købe en brugt Dell Computer med Windows XP

    Hvis du kan ikke råd til en ny Dell-computer , der er masser af brugte pc'er til salg. Besøg websites som eBay og Craigslist og søg eller gennemse "computer " kategorien. Folk sælger deres brugte computere og notebooks for rabatpriser , og ofte er disse maskiner vil komme læsset med Windows XP. Dette er den mest overkommelige måde at få en Dell-computer med Windows XP.
    Overvej en Dell Computer med Windows 7

    brugergrænsefladen i Windows 7 er helt forskellig fra at af Windows XP , men nyere operativsystem er mere sikker end de tidligere, plus det er designet til effektivitet. Du vil få mere arbejde på kortere tid med Windows 7 , da dens søgemuligheder kraftigt har forbedret, kopiere og indsætte funktioner er mere effektive , og det har færre kompatibilitetsproblemer med ny software og hardware. Windows XP var en stor operativsystem, men gerne noget i verden af teknologi , er det bestemt til forældelse.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Password Screen i Windows XP 
    ·Sådan Udvid partition på Windows XP 
    ·Hvordan Deaktiver Automatiske opdateringer i Windows XP…
    ·Sådan gendanne slettede XP papirkurven 
    ·Sådan fjernes programmer fra systembakken på Windows …
    ·Hvordan skal tjekkes Start Up på Windows XP 
    ·Hvordan til at genoprette beskadigede System & SAM file…
    ·Sådan Fix en 34 - Minute Glitch & Blue Screen i XP 
    ·Sådan Tænd Password Hukommelse i Windows XP 
    ·Sådan Løft 3G Memory Grænse i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver et bogmærke på computeren 
    ·Sådan ændres hvor filerne installeres på Windows Vis…
    ·Sådan ændres farven på Entlast 
    ·Sådan installeres Ikoner i Windows XP 
    ·Bruger til Raywood Ash 
    ·Hvordan at slippe af en adgangskode på opstart i Vista…
    ·Sådan Fjernt deaktivere Windows Firewall i Windows 7 
    ·Sådan Scan en computer for Worms 
    ·Sådan tilføjes et billede link til en hjemmeside 
    ·Sådan foretages fejlfinding Vista Startup 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com