| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Årsagerne til en Windows XP Installation Manglende
    Windows XP er et styresystem skabt af Microsoft . Mange brugere vælger Windows XP i forhold til forgængeren , Windows Vista, hvilket betyder at det er stadig et populært valg , selv om det først fik sin debut i 2001. Trods bliver udråbt som et stabilt og pålideligt operativsystem, kan du løbe ind i nogle problemer , mens du prøver at installere Windows XP på din computer. Forkert installation
    p mest almindelige årsag til Windows XP-installation fiasko er forkert installation af operativsystemet. Installation af Windows XP er en detaljeret proces med mange trin , der skal udfyldes i en bestemt rækkefølge korrekt installere operativsystemet. Microsoft siger, at du har brug for at have et tastatur, mus, skærm og cd-drev for at fuldføre installationen , så sørg for alle fire af disse komponenter er til rådighed (se "Ressourcer " for detaljeret monteringsvejledning ) .
    Bad Disc

    Under installationen kan du få en fejlmeddelelse, der lyder " Fatal Error : en fejl er blevet stødt , der forhindrer setup i fortsat en af ​​de komponenter, som Windows har brug for at fortsætte opsætningen kunne ikke installeres . . Tryk på OK for at se den setup logfil. " Denne meddelelse betyder, at Windows XP setup ikke kan læse din installation disk. Hvis disken er snavset , kan du være i stand til at rense det ved forsigtigt at tørre det ned med en fin våd klud . Hvis problemet fortsætter , kan du nødt til at få en ny installation disk.
    Hardware Konflikt

    Mange af de fejlmeddelelser stødt mens du installerer Windows XP kan tilskrives til en konflikt med computerens hardware. Desværre , da problemerne er mange, er der ingen løsning, der er en sikker fix. Nogle af de mest almindelige hardware konflikter kommer fra lagerenheder . Dette kunne være en inkompatibel harddisk, bundkort eller en række andre komponenter. Det kan også være så simpelt som en tilsluttet USB- enhed, så hvis noget er tilsluttet en af ​​computerens USB-porte , skal du tage den, før du prøver igen.
    Software Konflikt

    mange gange , chauffører og andre softwarekomponenter kan forårsage en Windows XP-installation til at mislykkes. Ifølge Microsoft når dette sker , vil du ofte opleve din computer indefrysning eller hænger i løbet af " er Setup Starter Windows " skærm. Microsoft foreslår opdatering af hardware-drivere , inden du forsøger installationen igen. Et andet muligt problem er en forældet BIOS . Den BIOS styrer nogle af de grundlæggende funktioner i din pc og er derfor en afgørende komponent , der skal fungerer korrekt. Du kan få en opdateret BIOS ved at besøge din computer producentens websted.
    Microsoft Support
    p Der er mange andre grunde til, at Windows XP ikke kan installeres korrekt , at der ikke er omfattet her . Du kan dog finde meget mere detaljerede oplysninger om dit specifikke problem ved at besøge Microsofts supportwebsted (se " Resources "). Selvom nogle versioner af XP ikke længere officielt understøttet af Microsoft , hjemmesiden stadig har mange tip til fejlfinding for installation af Windows XP.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Vend tilbage til Windows XP Pro Service Pack 2 
    ·Sådan tilføjes en offentlig nøgle til Windows XP 
    ·Sådan installeres IIS på Windows XP Home 
    ·Hvordan man laver en Windows XP Rescue CD 
    ·Sådan Reparation Windows XP OEM 
    ·Hvordan stopper jeg XP Fra Hiding My Inaktive ikoner 
    ·Sådan fjernes en anden kopi af Windows XP 
    ·Sådan Tillad ActiveX-objekter i XP 
    ·Kan du installere Windows XP fra en tommelfinger drev 
    ·Sådan Slet historie i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Mac File Foreninger 
    ·Sådan installeres Rg 6 Cable 
    ·Sådan Rediger Programmer, Autostart Fra Registry 
    ·Hvordan man laver en bootbar USB at installere Windows …
    ·Sådan Find antallet af linjer i en fil for Unix 
    ·VMWare Alternativer til Linux 
    ·Sådan Bind et billede med Cybergate 
    ·Sådan fjernes ArcSoft 
    ·Sådan Konstruér Udvidelse filmapper 
    ·Sådan installeres Aptana RadRails på Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com