| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvorfor er min Task Manager Deaktiveret i Windows XP
    ? Computervirus er grunden til at du får en besked boks med angivelse af Jobliste er blevet deaktiveret. Hverken trykke Ctrl + Alt + Del gentagne heller genstarte computeren vil få dit task manager til at fungere igen. Nogle typer af malware og spyware-programmer deaktivere Jobliste først, så de kan skade computeren uden nogen hindring af brugeren. Derfor får Jobliste til at fungere ordentligt igen er kritisk. Årsag

    Jobliste er et vigtigt program , der skal fungere korrekt på alle tidspunkter. Den viser alle de processer, der kører i baggrunden , og en avanceret bruger kan bruge det til at stoppe processen med en virus eller trojan. Dette er den vigtigste grund til, at malware skabere program deres virus til deaktivere Jobliste først, før inficere resten af ​​computeren.
    Symptomer

    Normalt opgaven manager er åbnes ved at trykke på Ctrl + Alt + Del sammen. Dog vil en computer ramt af virus normalt få et budskab mærket " Task Manager er blevet deaktiveret af din administrator." Ifølge Microsoft kan Jobliste blive blokeret via " Local Group Policy" eller ved at ændre indstillingerne i registreringsdatabasen. Derfor adgang til Local Group Policy program eller Registry Editor er den eneste måde at gøre det muligt for opgaven manager.
    Løsning 1

    Local Policy Program kan bruges til at aktivere opgaven manager. På menuen Start er et program mærket " Kør". Adgang til programmet og skrive " Gpedit.msc " i søgefeltet , vil åbne op for Group Policy -programmet. På venstre hånd navigationsrude mærket mapperne Brugerkonfiguration, Administrative skabeloner , System og Ctrl + Alt + Del nødt til at blive udvidet. Dette vil åbne op for flere muligheder på højre side af vinduet. Dobbeltklik klikke på mærket option "Fjern Task Manager " vil åbne et nyt vindue , som vil indeholde en mulighed for at aktivere Jobliste .
    Løsning 2

    Registreringseditor kan bruges til at aktivere Jobliste . Adgang til programmet mærket " Run " i Start-menuen og skrive " regedit " i søgefeltet vil bringe op Registreringseditor. På venstre hånd navigationsrude de mapper mærket HKEY_CURRENT_USER , Software, Microsoft, Windows Aktuel version , Politikker og System skal udvides. Et mærket fil "Disable taskmgr " vil dukke op på højre side af vinduet. Slette filen ved at højreklikke på den og vælge "Slet" fra drop down menuen vil medføre Jobliste til at fungere igen.
    Forebyggelse

    Scanning af computeren hjælp af et antivirusprogram software vil hjælpe med at holde virus, trojanske heste og spyware i skak. Da nye vira er skabt dagligt, opdaterer antivirus -software med nye virusdefinitioner jævnligt er afgørende. Nogle virusscannere tillader brugeren at indstille den til at opdatere automatisk på en regelmæssig basis. Regelmæssig ajourføring af virusdefinitioner vil reducere operativsystemet blive ofre for virus.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes Windows XP Kontekst Menu Standardindst…
    ·System32 File Recovery i Windows XP 
    ·Sådan slettes Læs Kun filer i Windows XP 
    ·Hvordan man laver en Windows 7 proceslinjen Ligesom en …
    ·Sådan fjernes et domæne adgangskode i XP Pro 
    ·Hvordan man kan låse Windows XP Professional 
    ·Sådan Reparation Microsoft XP Home 
    ·Sådan Stop Windows Media Player på XP Fra Automatisk …
    ·Sådan geninstalleres et dual boot Bootloader i Windows…
    ·Sådan fjernes Windows PowerShell Fra XP 
      Anbefalede Artikler
    ·UNIX-kommandoer skal tjekkes CPU-brug 
    ·Sådan får Windows Mail at indlæse på Windows Startu…
    ·Sådan tilmelder du dig Wininet.dll 
    ·Sådan at gendanne systemet i fejlsikret tilstand i Win…
    ·Sådan pakkes produktnøglen fra en XP-installation 
    ·Sådan rette et problem med User32.dll 
    ·Sådan Find slettes eller skjules Historie 
    ·Sådan ændres Screensaver Settings 
    ·Sådan Lave Vista Start & Shutdown 
    ·Sådan Sørg Min computer er ved tophastighed 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com