| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Pro og ulemper ved en opgradering til Windows 2000 Med en Windows XP ren installation
    Windows 2000 Professional er et Microsoft-operativsystem (OS ), der blev lanceret i 1999 sammen med Windows 2000 Server OS , for at give en desktop OS for erhvervslivet netbrugere . Windows 2000 var baseret på en eksisterende OS rammer kaldet Windows NT (New Technology) . Når Windows XP blev lanceret som en erstatning for Windows 2000 Professional, var XP også baseret på NT rammer , således at en lokal opgradering blev anset for at være mindre problematisk end opgraderinger fra en ikke -NT OS , såsom Windows 98 og Windows Millennium Edition. En lokal opgradering er en opgradering , hvor du installerer den nye OS på toppen af den eksisterende OS , så du ikke behøver at re- installere programmer og konfigurere indstillinger efter opgraderingen. Der er fordele og ulemper til at udføre en ren installation i modsætning til en lokal opgradering . Registry Cleanup

    Windows OS er baseret på ny teknologi ( NT) rammer, såsom Windows 2000 og Windows XP , at registret er en database over indstillinger og stier til eksekverbare filer som programmer, og tjenester , såsom print spool service, som regulerer udskriftsjob skabt af programmer eller tjenesten Automatiske opdateringer , som gør det muligt download af kritiske system -og sikkerhedsopdateringer. Nogle gange, poster i registreringsdatabasen bliver korrupte, og nogle gange, som når programmerne er fjernet fra et system , afinstallere rutine efterlader oplysninger om den fjernede program i registreringsdatabasen. Dette gør OS og program funktioner , der har brug for at søge i registreringsdatabasen løb langsommere end de burde. En fordel ved en ren installation af XP OS er, at en helt ny register er oprettet som en del af installationen, og når XP er installeret , vil den nye indskrive være fri for fejl.
    < Br > Sanering af Hard disk Drive

    En anden fordel ved en ren installation af XP er, at under den rene installationen, får du at re- partition på harddisken (HDD) . Windows 2000 og Windows XP begge installere en udpeget del af en HDD kendt som " system partition . " I Windows Stifinder , en Windows-værktøj bruges til at gennemse harddiske , mapper og deres indhold , er systemet partition typisk identificeres ved bogstavet " C. " En standard installation gør hele HDD systemdrevet . Dette er et problem , hvis du ønsker at dedikere en del af harddisken til brug for OS -filer , og dedikerer andre dele af det til opbevaring af data. Dette forhindrer OS -filer fra fragmentering og få blandet op med datafiler, som bremser udviklingen af OS . Ved hjælp af indbyggede Windows-værktøjer , kan du ikke opdele systemet partition, så en ren installation kan du oprette en dedikeret OS-partition og overlade resten af ​​HDD gratis at oprette partitioner for installere programmer og lagring af data .
    < Br >
    bevare data og indstillinger

    en af ​​de største ulemper , når de overvejer en ren installation af XP i modsætning til en lokal opgradering , er det faktum , at efter ren installation , du nødt til at geninstallere alle de programmer , der tidligere blev installeret på computeren kører Windows 2000 . Du bliver også nødt til at omkonfigurere alle dine brugerindstillinger præferencer, og oprette alle de brugerkonti , der var til stede i Windows 2000. Re -installere programmer, og omkonfigurere indstillinger kan være en meget langvarig proces. Forud for ren installation , skal du huske at dokumentere alle de programmer i øjeblikket anvendes på Windows 2000-installation , og alle indstillinger og præferencer , såsom desktop skærmopløsning og indholdet af Internet Explorer præferencer mappe. Du bør også sikkerhedskopiere alle dine data, før ren installation . Alle disse procedurer er tidskrævende, og er ulemper ved at udføre en ren installation snarere end en lokal opgradering .
    Opgradering til Windows XP Home Edition

    anden fordel udføre en ren installation af XP til at opgradere fra Windows 2000 Professional, er, at du kan installere XP Home Edition som en ren installation . Hvis du udfører en lokal opgradering , kan du kun opgradere til den dyrere XP Professional Edition, som indeholder funktioner, såsom nogle avancerede netværk forsyningsselskaber, som du måske ikke har brug for til brug i hjemmet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes Internet Explorer Ikon i XP 
    ·Windows XP-cd Writer fejlfinding 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP uden en cd 
    ·Sådan Set Up Disc Spejling i Windows XP 
    ·Sådan gendannes XP System File Directory 
    ·Sådan ændre baggrunden i Windows XP 
    ·Sådan ansøger en Group Policy for lokale brugere at l…
    ·Sådan Partition Harddiske bruger MS -DOS Beder i Windo…
    ·Sådan installeres XP på en Vista HP Pavilion DV2000 
    ·Hvorfor din IE er langsom til at lancere på XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan aktiveres en trådløs adapter 
    ·Sådan Find ud af hvor meget ledig diskplads I Have 
    ·Hvordan at tage et billede af en Single Window på en M…
    ·Sådan oprettes en XP Icon 
    ·Sådan Sluk system Debugger i XP 
    ·Hvilke enheder kan Ubuntu at arbejde med hardware 
    ·Sådan installeres Webmin i Mint 
    ·Sådan Genstart en Gateway Notebook 
    ·Sådan Transfer Photoshop Fra Mac til iMac 
    ·Android Vs. Maemo 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com