| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvad er virtuel hukommelse i XP
    ? En computer bruger RAM ( Random Access Memory ) til at udføre instruktioner. Når et program er adgang til, processoren først indlæser programmets tilknyttede filer i RAM fra harddisken . Virtuel hukommelse i Windows XP er en teknik , som computeren bruger til at kompensere , når den løber tør for RAM plads . For at forstå fordelene ved virtuel hukommelse , er det vigtigt at forstå forholdet mellem RAM , harddisken og processoren . Computing

    Alle de oplysninger en computer indeholder , herunder operativsystem ( OS) filer, og bruger dokumenter , der er gemt i harddisk ( HDD) . Når drevet ikke bliver adgang til, disse sæt af data forbliver i HDD og ikke forstyrrer andre processer. Men når du kører et program , for eksempel en multimedie-afspiller , der er programmets eksekverbare fil ( . Exe ) indlæst fra harddisken i RAM . Dette skyldes, at computeren kan udføre instrukser meget hurtigere fra data, der er lagt i RAM end fra data, der er gemt på harddisken . HDD er imidlertid nødvendig, fordi RAM mister alle sine oplysninger, når dens strømkilde afbrydes --- det er derfor filer skal gemmes til at opbevare oplysninger . Gemme poster en kopi af de sidste foretagne ændringer og opdateringer det på harddisken.
    Multitasking

    Når du kører flere programmer samtidig , er hver programmers filer er lagt i RAM . Som et resultat , løber RAM ud af fysisk plads til at lagre mere information . Virtuel hukommelse muliggør mere plads til at være til rådighed for processerne ved at kombinere RAM med midlertidig plads på harddisken . Når RAM plads er lav, den virtuelle hukommelse flytter nogle data fra RAM til en placering kendt som en " sidefil " i HDD . Denne overførsel af data til sidefilen frigør plads til RAM til at udføre sine opgaver .
    Hukommelsesopgradering

    Højere RAM vil generelt gøre det muligt for en computer til udføre sine instrukser hurtigere, forudsat ingen anden proces (eller malware) begrænser computerens ydeevne. Stigende virtuel hukommelse , kan også bidrage til at fremskynde computeren. Men det betyder, at processoren har at gå frem og tilbage mellem harddisken og RAM gentagne gange. Tilføjelse af flere RAM er en langt bedre --- og permanent --- løsning til at øge computerens hastighed.
    Fejlmeddelelser

    Når computeren løber tør for plads til processor til at udføre specifikke opgaver , Windows beder brugeren ved at vise fejlmeddelelser. Du kan løse problemet med lav virtuel hukommelse , kan du enten tilføje mere RAM eller øge størrelsen på sidefilen . Størrelsen på sidefilen indstilles automatisk af Windows XP og ovenfor, men det kan ændres manuelt , hvis standardindstillingerne ikke er tilstrækkelige til computere, der kører ressourcekrævende applikationer ofte
    hukommelse Størrelse og hukommelse utætheder

    Virtuel hukommelse er en fil på harddisken også kendt som sidefilen , som er placeret i " C: \\ pagefile.sys " som standard. Den anbefalede størrelse af filen er en og en halv gange størrelsen af ​​fysisk hukommelse , den samlede virtuel hukommelse er summen af ​​den fysiske hukommelse og sidefil . En computer med høj hukommelse vil være mindre påvirket af en hukommelsesfejl end en computer med lavere hukommelse. Memory leaks , forårsaget af dårligt kodede programmer , kan føre til lave virtuel hukommelse fejlmeddelelser. I en hukommelsesfejl , tager en defekt program mere og mere hukommelse , indtil programmet lukkes , eller du genstarter Windows XP. Når et bestemt program er identificeret som gerningsmanden , skal det geninstalleres eller opdateres .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres en lydenhed til Windows XP Professio…
    ·Sådan Slet DOS partition på en flytbar disk i Windows…
    ·Sådan ændrer du din Windows XP Skriftstørrelse 
    ·Windows XP System Repair Tools 
    ·Sådan Put XP på en Dell XPS 400 
    ·Sådan Transfer Windows Internet Explorer -indstillinge…
    ·Hvordan man laver en Recovery Partition i XP 
    ·Sådan fjernes Brugerkonti Fra Login Screen i Windows X…
    ·Sådan Hent drivere til en Windows XP installation 
    ·Sådan nulstilles en computer Login Adgangskode til Win…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til at forbinde en PC med en Kenmark TV 
    ·Sådan formateres en CDFS Partition 
    ·Sådan aktiveres Autoplay til cd'er 
    ·Sådan blokering af et program i Windows Firewall Windo…
    ·Sådan installeres Xiphos på Ubuntu 
    ·Sådan Indtast en ægte XP Product Key uden formatering…
    ·Den Defrag vil ikke køre 
    ·Sådan ændres Server Message Timeout i Windows XP Regi…
    ·Sådan fjernes Fejl Snapshots på VMware 
    ·Sådan ryddes Print Spooler 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com