| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvordan geninstallerer jeg Windows XP på eMachines
    ? EMachines er en populær producent af stationære og bærbare computere , og disse maskiner er populære valg til hjemmet og erhvervsmæssig brug. Mens det meste af tiden disse computere vil udføre uden et stort problem , at der er tidspunkter, hvor du bliver nødt til at gendanne det oprindelige operativsystem filer. Hvis din computer har en alvorlig virusinfektion , kan geninstallere operativsystemet være en glimrende måde at sætte den tilbage til sin oprindelige tilstand. Ligeledes, hvis de operativsystemer filer er blevet beskadiget , kan det være bedst at geninstallere operativsystemet . Prøv Systemgendannelse First

    Før du helt geninstallere operativsystemet , er det en god ide at prøve Systemgendannelse. Systemgendannelse er en måde at fortryde de seneste ændringer , der har fundet sted på din computer, og det kan især være nyttigt, hvis din computer begyndt handler op efter installation af et nyt stykke hardware eller software. For at køre Systemgendannelse klikke på " Start" knappen og vælg " Alle programmer " fra menuen . Vælg "Tilbehør" fra menuen , peg på " System Tools " og derefter på " Systemgendannelse ". Vælg et gendannelsespunkt fra kalenderen og køre systemgendannelse processen.
    Find Restore CD

    Når du har købt din eMachines stationær eller bærbar computer, det burde være kommet med en række software -diske , herunder et særligt gendannelse cd, der er designet til at bringe din computer tilbage til den tilstand, det var, da den leveret fra producenten. Hvis du vil gendanne computeren og geninstallere operativsystemet , du får brug for det restore cd. Hvis du ikke har adgang til siden for gendannelse cd , kan du kontakte eMachines for at bestille en ny for en nominel gebyr.

    Før du indsætter restore cd'en , skal du sørge for at sikkerhedskopiere alle dine brugerdata først. Du kan bruge en tommelfinger drev , ekstern harddisk eller online backup service til at holde dine værdifulde filer, mens du geninstallerer operativsystemet. Når filerne er blevet bakket op, placere restore cd'en i drevet, genstarte computeren og lade det starte fra cd'en . Løb gennem gendannelsen at formatere din harddisk og gendanne operativsystemet til dets oprindelige tilstand. Husk, at du bliver nødt til at logge på Windows Update hjemmeside for at hente alle de opdateringer og patches , der er blevet udgivet siden din pc oprindeligt blev fremstillet.
    Brug Windows XP-cd < br >

    Hvis du ikke kan få en gendannelse cd til din eMachines computer kan du geninstallere operativsystemet ved hjælp af Windows XP-cd'en selv. For at bruge denne funktion , skal du placere cd'en med Windows XP i computerens cd-eller dvd -drevet og genstart computeren . Lad pc'en at starte fra XP-cd'en og når set- up menu kommer op, vælg geninstallere eller reparere indstilling på listen . Igen, husk på, at du bliver nødt til at geninstallere alle de patches og service packs , der er blevet udgivet siden din computer først blev lavet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes en administrator Bruger i XP Professiona…
    ·Sådan fjernes en Windows XP SP3 opdatering 
    ·Sådan fjernes Windows XP Service 
    ·Sådan Find Hvor Drivers gemmes i Windows XP 
    ·Sådan overclocke en AMD Athlon XP 2500 
    ·Hvordan at reparere Windows XP Registry Fra MS -DOS 
    ·Sådan installeres Windows XP 32 Over Windows XP 64 
    ·Sådan geninstallere Windows XP Saving Programmer og fi…
    ·Sådan tilføjes et netværkssted til XP Home 
    ·Sådan Gør Min Windows XP-pc Sikker for Kids 
      Anbefalede Artikler
    ·F10 System Recovery til Windows XP 
    ·Sådan oprettes og gøre en Launcher at oprette forbind…
    ·Hvordan at tilføje Butterfly Wings Grafik til dine bil…
    ·Sådan installeres OS X på en MSI Wind 
    ·Sådan Deltag XP Media Center med et domæne 
    ·Sådan får Solitaire på Windows 
    ·Sådan får du en Tour of Microsoft hovedkvarter 
    ·Hvordan man laver en startdiskette på en USB-enhed 
    ·Sådan Print oplysninger om Pre Trykte Kontrol 
    ·Sådan bruges Slet-knappen på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com