| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    XP Spooler Fix
    Så mange ting kan gå galt med en ny printer installation - en kompatibilitet problem med operativsystemet, ud af opdaterede drivere eller en spole delsystem fejl - at det er nok den mest frustrerende snag du sandsynligvis støde . Udskrivning virker, fordi din computer sender dokumentet oplysninger til et midlertidigt område, hvor det kan tilgås af et andet program eller et stykke hardware - i dette tilfælde din printer. Det kaldes spooling . Spool er en forkortelse for "Samtidig Peripheral Off- line Output oversigt ", og bortset fra at udtale , at mundfuld , er der beskæftiger sig med en spole fejl nemmere end det ser ud . Gør Connection Dance

    Hver help desk , vil bede dig om at udføre en kabuki dans med printerens tilslutninger , før du gør noget andet. Power ned printeren, og tag strømkablet. Tag USB-kablet . Du kan fjerne USB på printeren eller på computeren . Power computeren ned , og tilslut din printer kabler. Genstart computeren for at se, om det løser problemet.
    Opdater printersoftware

    Du kan prøve manuelt opdatere driverne , men en bedre fremgangsmåde er at afinstallere printeren og derefter helt geninstallere det manuelt. Du kan afinstallere printeren ved hjælp af " tilføj /fjern programmer "-funktionen i Windows kontrolpanelet. Hvis din printer har sin egen afinstallere funktionen , vil Windows opdage det og tage dig der. Når printeren er fjernet, frakoble USB-kablet fra computeren, og genstart din maskine. Det er vigtigt, at du ikke tilslutte USB-kablet , før du har gået til printeren producentens hjemmeside og installeret den relevante software manuelt. Hvis du tilslutter USB før du henter den nye printer software, vil Windows opdage det og forsøge at installere printeren selv, som det kan gøre med forældede drivere .
    Nulstil Print Spooler < br >

    En anden lille trick til at prøve er simpelthen at slukke for print spool service. Du kan gøre dette nemt fra dialogboksen Kør i menuen Start . Gå til "Start " og vælg " Kør". I dialogen , der vises , skal du skrive Net Spooler Stop , og klik "OK". Åbn dialogboksen Kør igen og skriv Net Spooler Start. Nogle gange, der kan hjælpe til at fjerne eventuelle forældreløse oplysninger, der kan blive hængende , som kan forhindre, at spooleren i at fungere korrekt .
    Lad Microsoft gøre det for dig

    Gå til Microsoft.com og søg efter videnbase artiklen 324.757 . Du vil finde en knap, der hedder "Løs det for mig . " Det vil tage dig til en guide , der vil gå ind i registreringsdatabasen og se efter fejl, så du ikke behøver at. Redigering af registreringsdatabasen kan være kompliceret og farlig og denne guide gør det for dig, hvad du kunne nemt ødelægge dig selv, hvis du er ubehageligt om at grave for dybt i computerens registreringsdatabase .
    Prøv en tredjepart App

    der er snesevis af tredjeparts- apps , der lover at løse problemet. Mange er betalt , selv om nogle gør omfatter en gratis prøveperiode. Freeware versioner er lidt sværere at finde, selvom det meget passende navn Print Spooler Fix Wizard er en pålidelig stykke freeware , der bør gøre det trick , hvis alt andet er mislykkedes .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kører Chkdsk F i Windows XP 
    ·Sådan ændres Filassociationer i Windows XP 
    ·Sådan validere eller opdatere en Windows XP OS på en …
    ·Sådan ændres Server Message Timeout i Windows XP Regi…
    ·Sådan Put en Picture ved start for XP 
    ·Sådan ændres et drevbogstav i XP Ved hjælp af en bat…
    ·Hvordan at reducere en partition størrelse i Windows X…
    ·Sådan Slipstream Windows XP SP2 
    ·Sådan ændres Produkt-id nøgle på Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP og spar User Documents…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Windows Boot Manager 
    ·Sådan oprettes postlabels fra Windows Kontaktpersoner …
    ·Sådan Reparation Bad blokke på en Samsung harddisk me…
    ·Laptop Vs. PDA 
    ·Sådan Fix en Linux Depend Fejl 127 
    ·Sådan Minimer proceslinjen Width Når Vertical 
    ·Forskelle mellem SP2 & SP3 
    ·Sådan ændres Ikoner på din Mac 
    ·Sådan optage musik i High Definition med Macintosh Sof…
    ·Sådan deaktiveres Søg i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com