| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan formateres en Vista operativsystemet Med Windows XP
    Når Windows Vista først ankom , var det ikke en glidende overgang fra Windows XP. En masse af det var, fordi producenterne ikke havde skabt nye eller korrekt - drift enhedsdrivere til Vista , så nogle komponenter og periferiudstyr var simpelthen ikke genkendt. Vista har også en højere systemkrav end Vista og kan ikke køre problemfrit på din computer. Hvis dette er tilfældet , kan du " nedgradere " fra Vista til XP. Den mest enkle metode er at formatere din harddisk og installere Windows XP. Instruktioner
    1

    få din Windows XP-produkt nøgle. Hvis du har købt retail version af XP, produktnøglen er på en mærkat i den mappe , der indeholder installations-cd'en. Hvis du har OEM (Original Equipment Manufacturer ) version af XP , vil dens produktnøgle mærkat være på siden eller bagsiden af ​​computeren sagen. OEM versionen normalt kommer installeret på præ-bygget computere fra producenter som Dell og HP.
    P Hvis du har købt en OEM-version i en butik , vil produktet nøglen være på et kort, der fulgte med cd emballage. Hvis du ikke kan finde dit produkt nøgle, din eneste lovlige mulighed er at købe en anden kopi af Windows XP. De fleste butikker sælger ikke længere XP, men du kan få det fra online- butikker, såsom Amazon.com eller Newegg.com .
    2

    Indstil computeren til at starte fra en cd. Som standard , vil din computer starte harddisk, der indeholder et operativsystem . Derfor skal du indtaste bundkortets BIOS ( Basic Input - Output System) -indstillinger og ændre denne adfærd. Når du starter computeren , skal det opføre tasten på dit tastatur , som du skal trykke for at få adgang til BIOS. Denne nøgle varierer fra fabrikanter, men fælles valg er " F2" og "Slet " nøgler . "Slet" kan forkortes som " Del" på dit tastatur.

    Bundkort indstillinger menuer også variere fra producenten , så du skal henvise til deres dokumentation for at indstille computeren til at tjekke din CD /DVD-drev til startmedier . Når du har gemt dine indstillinger og forladt BIOS , vil computeren genstarte . Du kan blive bedt om at trykke på en tast for at få adgang til cd i drevet. Hvis du ikke trykker på en tast , vil computeren starte harddisken som normalt.
    3

    Gå til Windows XP installationsprogrammet ved at trykke på en tast når du bliver bedt af din computer. Efter en kort lastning proces, vil du få vist den første opsætning. Tryk på " Enter "-tasten , derefter " F8 ". Tryk på " Enter " igen for at formatere den pre- valgte del af harddisken , der indeholder Windows Vista. Formatere den med NTFS (medmindre du har enheder eller software , der kræver FAT32 i stedet for NTFS) , fortrinsvis "Quick "-metoden. Installationsprogrammet vil nu formatere drevet og begynde at installere XP. Følg vejledningen på skærmen , som de kommer op , hvoraf den ene omfatter indtaste produktnøglen . Installationen bør tage 30 til 45 minutter, afhængig af din computers hastighed .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kører en Chkdsk Utility på Windows XP 
    ·Sådan Transfer en Windows XP -operativsystemet og file…
    ·Recovery -cd vil ikke arbejde i XP 
    ·Browseren vil ikke starte på min Windows XP computer 
    ·Sådan justeres Start Up Indstillinger i MS Windows XP 
    ·Sådan oprettes en Windows XP-installation Brug af USB …
    ·Realiseringen af ​​et Windows XP Boot CD uden den oprin…
    ·Sådan Reparation Windows XP Service Pack 2 
    ·Sådan gendannes Original Søg i XP 
    ·Sådan Start Windows XP i standardtilstand & VGA -tilst…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reset All Start Menu indstillinger 
    ·Sådan ændre rækkefølgen af ​​Linux Boot Manager 
    ·Sådan kopieres Mach kerne fra Time Machine 
    ·Sådan ændres Default Folder Icon i Vista til Lodret 
    ·Sådan fjernes My Movies i Vista 
    ·Sådan forny min IP på en Mac 
    ·Hvornår skal Anvend OS opdateringer til Windows 
    ·Hvordan til at rotere skærmen i Windows XP 
    ·Hvordan til Mount en ISO-billede ved hjælp af Daemon T…
    ·Sådan installeres Windows Vista 32 Bit 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com