| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Windows XP Password Removal
    Windows XP kan du aktivere password beskyttelse på din computer, så alle, der forsøger at logge på Windows, efter opstart af computeren bliver nødt til at indtaste en adgangskode for at få adgang til operativsystemet. Fjernelse af denne adgangskode kan være let eller kompliceret , afhængigt af om du kan huske det , men uanset, kan du fjerne en adgangskode fra din Windows XP- computer. Fjernelse af adgangskode Når det er kendt

    Hvis du kan logge på din computer, derefter fjerne adgangskoden er meget let. Bare klik på knappen Start , åbne Kontrolpanel og gå ind i afsnittet Brugere . Klik på den konto, du ønsker at fjerne en adgangskode fra og klik på Fjern adgangskode. Du bliver nødt til at indtaste adgangskoden for at fjerne det, men når du gør det, vil du ikke længere blive bedt om at indtaste adgangskoden , når du starter computeren op .
    Fjernelse af password, hvis det har blevet glemt
    p Hvis du har glemt adgangskoden til din Windows XP- computer , kan du stadig fjerne det, men processen er langt mere kompliceret . Du bliver nødt til at hente en noget, der hedder en "boot -cd ", som bliver nødt til at have et specialiseret program på det, der vil nulstille Windows adgangskoder. Denne CD vil komme i en ISO-fil -format, og to velansete eksempler på sådanne støvler CD'er er Ultimate Boot CD ( UBCD ) samt Hiren Boot CD , som begge er forbundet i afsnittet Ressourcer i denne artikel. Du kan også kigge efter en anden boot-cd , hvis du ønsker , bare være sikker på, at det indeholder en password reset værktøj . Du bliver nødt til at brænde denne fil til en cd for at oprette en disk, hvorfra du kan starte din computer . Denne brændende processen kan afsluttes med næsten alle cd-brænding software program . Når du downloader og brænde en boot -cd til en disk , skal du indsætte det i din computer , skal du genstarte computeren og vælge den opstart indstilling, der vil starte computeren fra cd'en. Når du starter cd'en, kan du køre Password Reset redskab, som vil tillade dig at ændre eller fjerne adgangskoden for enhver brugerkonto på din computer. Alt du skal gøre er at foretage ændringen , og genstart computeren , og din konto vil ikke længere have en adgangskode på det.

    Konsekvenser af Password Removal

    Husk, at uden en adgangskode på din computer, vil det være meget lettere for en person at komme ind i det , i hvert fald i den fysiske verden. Hvis nogen kommer ved din computer og ønsker at se på dine filer , kan de nemt gøre det, hvis du ikke har en adgangskode på dit system. Det samme princip er ikke sandt online eller i et netværk indstilling, da Microsoft siger, at " konti med tomme adgangskoder kan ikke længere bruges til at logge på computeren via fjernadgang. " Det betyder, at så længe du er sikker på , at computeren er sikkert fra fysiske trusler , bør du faktisk være sikrere mod online trusler , hvis du ikke aktiverer en lokal adgangskode.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes system filer til Windows XP 
    ·Sådan installeres Windows XP Over Windows 98 Med en cd…
    ·Sådan Reparation Task Bar i XP 
    ·Hvordan kan jeg fremskynde en computer med Windows XP 
    ·Sådan Udskift en Video Card i Windows XP 
    ·Sådan gendannes Windows XP Home Edition 
    ·Sådan kommer man til en kommandoprompt i XP From Start…
    ·Sådan deaktiveres automatisk genstart på blå skærm …
    ·Sådan får du adgang Hidden Administrator konto i Wind…
    ·Black Viper Windows XP Services List 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan forbindelse til internettet i Windows 7 bruger e…
    ·Sådan læses en PS3 drev på en PC 
    ·Sådan kører en knude på Ubuntu 
    ·Hvad er et vindue i Microsoft 
    ·Sådan fjernes Internet Explorer & Geninstaller den i W…
    ·Sådan fjernes Mods i SQL med fejl på vBulletin 
    ·Sådan oprettes en Linux dual boot-system 
    ·Sådan permanent slette en harddisk med DEBUG 
    ·Sådan Send dine digitale fotos ind af Telephone & dere…
    ·Win98 Specs 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com