| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Transfer en Windows XP OS til en ny PC
    I 2004 Microsoft indført en ny sikkerheds procedure kaldet Formålet med "Genuine Advantage " blev at indskrænke ulovlige overførsler og deling af Microsoft Windows XP (og fremtidige OS titler "Genuine Advantage ". ) . På grund af " Genuine Advantage " validering krav er det ikke muligt at dele en kopi af Windows XP mellem to computere . Men det er muligt at overføre din kopi af Windows XP til en ny stationær computer. Ting du skal
    Ny , ren desktop harddisk
    Acronis Overflyt Easy software Gammelt Windows XP keycode
    Valgfrit: føntørrer
    Mulighed for Laptops: ekstern USB bærbar harddisk

    Vis Flere Instruktioner
    1

    bekræfter, at din nye pc -hardware er kompatibel med Windows XP. Kontakt computerproducenten , og spørge, om den nye pc vil køre under WinXP . Nogle enheder på den nye computer kan ikke være " bagudkompatibel ", hvis de kun var beregnet til Vista/Win7 . Du ønsker måske at ændre din plan , hvis dette er tilfældet.
    2

    Anskaf en ny harddisk til din nye computer. Hvis din nye computer kom med en kopi af Windows Vista eller Windows 7 pre-installeret på harddisken , bliver du nødt til at slette dette OS før du fortsætter. Det er ikke muligt at installere Windows XP over en anden OS med den her beskrevne fremgangsmåde . Det kan være nemmere at købe en ny harddisk , og de er relativt billige i disse dage. Brug den nye WinVista eller Win7 harddisk som en sekundær harddisk i en " dual boot "-konfiguration måske.
    3

    Installer en perfekt "ren" harddisk i det sekundære eller " slave " drive slot på din gamle stationære computer. Dit nuværende Windows XP harddisk bør forblive i "master" drevet. Genstart din maskine for at bekræfte, at den nye " slave " drev er anerkendt af WinXP .
    4

    Hent et program kaldet Acronis Overflyt Nemt at din WinXP harddisk. Indstil programmet, så Acronis håndterer kopiering og overførsel af alt på din nuværende WinXP harddisk, herunder software og dokumenter til den nye slave harddisk. Det er ikke muligt at sætte din gamle harddisk i den nye computer. WinXP er " bundet" til din gamle bundkort. Hvis WinXP ikke finde sin velkendte gamle bundkort , vil det ikke starte korrekt . Acronis gør det muligt for dig at overføre en WinXP harddisk til et nyt drev uden dette problem
    5

    Mulighed for Laptops: . Hent Acronis til din gamle laptop harddisk . Køb en bærbar computer ekstern harddisk. Overfør de gamle laptop harddisk indhold til den nye harddisk via USB porten på den eksterne harddisk, som i trin 6 .
    6

    Følg Acronis retninger for at gøre denne overførsel kopi. Når processen er afsluttet , skal du lukke din gamle computer.
    7

    Fjern slave drev med Acronis transfer kopi af WinXP fra din gamle maskine. Flyt harddisken til den nye computer og installere det som master drev. Genstart den nye computer. Du kan have til " validere " den WinXP ved at registrere det med det gamle keycode fastgjort til ydersiden af ​​den gamle computer. Fjern denne keycode klistermærke fra den gamle maskine (brug en hårtørrer til at smelte limen først) og tape det til den nye maskine til journalføring formål.
    8.

    slette indholdet af den gamle harddisk , der udføres WinXP eller holde det som en backup . Du vil ikke være i stand til at validere denne kopi af WinXP igen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man henter Product Key i Windows XP SP2 
    ·Windows XP Black proceslinjen Fejlfinding 
    ·Sådan får du adgang en administrator -konto i Windows…
    ·Sådan ændres en Windows XP Serial Number 
    ·Sådan Nedjustering til Windows XP Pro på en Toshiba S…
    ·Sådan Maksimer Windows XP Hukommelse 
    ·Sådan Konverter XP til Media Center 
    ·XP Media Center 2005 Specs 
    ·Sådan gendannes Brugerkonti i Windows XP 
    ·Hvordan kan jeg opdatere min kopi af XP Pro uden brug M…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find Dupliker Billeder 
    ·Hvorfor Windows Search Kommando Lock Up Computer 
    ·Hvordan laver 2D Computerspil på Windows 98 for Free 
    ·Hvordan du udskifter en Aluminum vindue med PVC 
    ·Sådan oprettes en smart postkasse i Mac OS X Mail 
    ·Sådan spiller en låst MP4 Omregnet til OS X Open Sour…
    ·Sådan installeres Windows 7 over min operativsystem 
    ·Sådan oprettes Autorun.inf 
    ·Hvordan slår jeg min computer ved hjælp af tastaturet…
    ·Hvad er MS Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com