| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvorfor Windows Search Kommando Lock Up Computer
    ? Windows Search er udråbt af Microsoft som et kraftfuldt værktøj til at organisere indholdet af din computer , såvel som enhver af dine oplysninger, der er lagret på delte mapper og e -mail-servere . Imidlertid har nogle brugere bemærket, at indekseringen af Windows Search væsentligt kan bremse deres computere præstationer. Identifikation

    Ifølge Microsoft , " Windows Search opretter og vedligeholder et system indeks over indholdet af en computer. " Hvad dette betyder , er imidlertid, at før Windows Search kan arbejde , det er at skabe dette indeks . Det har også at opdatere dette indeks , når du bruger Windows Search efter at have foretaget ændringer på din computer --- såsom installation af nye programmer , der skaber nyheder filer eller flytte filer rundt .
    Betydning

    indeksering proces formodes at være diskret. Når du bruger computeren og indekseringen forsøger at køre , hvis det opdager , at du allerede kører andre programmer , vil det ikke forbruge så mange systemressourcer. I stedet vil det vente indtil computeren bliver ledig . Men hvis du rent faktisk spørger Windows Search til at gøre en søgning, og indekset er ikke up to date , vil det have at bringe index op til dato, før det kan køre din søgning.
    < Br > Overvejelser

    "smart back off " teknologi kan tændes og slukkes. Hvis den er slukket , kan din computer langsommere betydeligt. Hvis du har alvorlige problemer med ydeevnen i forbindelse med indekseringen , kontrollere dine indstillinger for at sikre , at denne mekanisme er aktiv .
    Function

    indeksering, Windows Search skal inspicere alle dine mapper , alle dine filer , og alle indholdet af disse filer. Denne proces forbruger en betydelig mængde af dit systems ressourcer. Jo flere ressourcer, det forbruger , jo hurtigere indekseringen kan udføres , men den langsommere computerens ydeevne vil være i løbet af denne tid. I modsætning hertil , hvis du bruger "smart back off "-mekanisme vil indekseringen indtager færre systemressourcer , men uanset systemets ydeevne falloff du måske stadig opleve vil vare så meget længere.
    Forebyggelse /Solution < br >
    p mest drastiske valg, du kunne gøre ville være at afinstallere Windows Search . Men i betragtning af dens nytte , kan du ønsker at tage en anden fremgangsmåde. En mulighed er for dig at forlade din computer på og kører for en stund hver dag, mens du ikke bruger den. Hvis du allerede har en virusscanning planlagt til en bestemt del af dagen , så er du sikkert allerede at forlade din computer på nogle gange, når du ikke bruger den. Hvis ikke, er det en nem praksis at vedtage. Du kan blot lade den computer , mens du spiser aftensmad. Hvis du skal forlade din computer uden opsyn i et stykke tid , så husk at slukke for skærmen for at bevare screen liv og spare energi. Sørg også for , at Windows ikke er indstillet til at gå i standby -tilstand automatisk, hvis du er væk fra computeren i mere end et par minutter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kopieres datafiler til en cd 
    ·Sådan dele mapper i Windows 7 
    ·Hvordan man tegner Flames i Paint 
    ·Windows Parental Control Ikke Logning Information 
    ·Hvad er standard Tilladelse Tildelt til en delt mappe 
    ·Hvordan til at dele filer og printere i XP & Vista 
    ·Sådan Redo gamle træ Windows 
    ·Sådan oprettes en Windows System Recovery Disk 
    ·Sådan formateres en harddisk til FAT32 
    ·Sådan installere nye Windows i en Board & Batten Cabin…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan aktiveres Firewall i Vista 
    ·Sådan kopieres et segment af en cd 
    ·Sådan Stop WGA fra Running 
    ·Sådan installeres SFTP på Linux 
    ·Sådan fjernes Video Drivers Fra Windows 7 
    ·Sådan Fix Windows Internal Error 2337 
    ·Sådan Find Java Development Kit ( JDK ) på Mac OS X 
    ·Sådan Udvid Kernel32.dll Fra Windows 
    ·Hvordan laver man en MP3-cd på Vista 
    ·Sådan Put en Live hyperlink på skrivebordet i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com