| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Redo gamle træ Windows
    Gamle trævinduer har en følelse af tillid til dem, der ikke kan matches af dagens metal og vinyl rammer. Mens den arkitektoniske detaljer af antikke trævinduer er uden sidestykke , at de kræver eksterne storm vinduer til at yde tilstrækkelig beskyttelse mod elementerne. Fjernelse af vinger korrekt, vil gøre det muligt for storm vinduer til at forblive på plads under reparationen , der tilbyder en vis beskyttelse mod vejrliget og giver dig mulighed for at tage din tid til at foretage reparationer . Hvis repareret korrekt og ordentligt vedligeholdt , kan trævinduer vare et helt liv .. Ting du har brug
    mejselsæt
    Låsetænger
    Rope
    Utility kniv
    skraber
    Excentersliber
    Sandpapir
    Latex glasur
    spartel < br > Paint
    Paintbrush
    Hammer
    Finishing negle
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Fjern den indvendige vindue stoppe støbning. Dette er en tynd lodret stykke , der løber op på begge sider af vinduet , holder den nederste ramme på plads . Arbejdet under kanten af ​​støbning , der starter i bunden , med en skarp mejsel. Træk søm gennem bagsiden af ​​støbning med låsetænger at forhindre skader på ansigtet . Løft den nederste vinduesramme fra vinduet. Frigør kontravægten reb ved at trække knuderne fra deres hakkene på hver side af vingen .
    2

    Fjern den indvendige stop fra vinduesrammen. Disse løber lodret op siderne af rammen ligesom de udvendige stopper. Greb stop fra sin rille i rammen , med et stemmejern . Træk den øverste vinduesramme ned og ud . Slip rebene fra hakkene på hver side af rammen . Sæt rammen til side.
    3

    Udskift ødelagte eller manglende reb. Lirke vinduet kabinettet , den flade side trim, væk fra væggen med en brækjern til at afsløre modvægte . Træk søm gennem bagsiden af huset ved hjælp låsetang . Sæt kabinettet til side skal geninstalleres senere .
    4

    Cut reb til at passe gennem remskiverne i side jambs af rammen , og strækker sig til bunden af ​​rammen . Brug et poly - bomuld blanding reb , samme tykkelse som originalen. Fastgør den nye reb til modvægte ved fodring rebet gennem øjet på toppen af ​​modvægten og binde en knude i sin ende . Bind en knude i den modsatte ende til at passe hakket i siden af ​​rammen .
    5.

    Skrab løs maling fra vinduesrammen med en skraber . Fyld nogen chips , løse sømme og sømhuller med malerens caulk til malede vinduer eller træ fyldstof for farvede rammer. Tillad fyldstof tørre . Sand de reparerede områder glat med en excentersliber og 150 sandpapir korn .
    6

    Placer vinger på en flad overflade med det ydre vender opad. Skrabe den gamle glasur fra vinduet med en skarp mejsel . Sand rammen med en båndsliber til at fjerne løs maling eller beskadigede finish. Fjern gamle caulk og WEATHERSTRIP med skraber .
    7

    Reglaze glasset med latex vindueslistedelen sammensatte. Påfør glasuren jævnt med en caulk pistol til at oprette en 45 - graders hældning langs kanten af rammen. Wet en fleksibel spartel og glat glasur langs kanterne af rammen . Skrab den overskydende fra glasset med skraber .
    8

    Påfør to lag matchende maling til vinger , ramme og trim af malede vinduer med en blød børste . Lad malingen tørre mellem frakker ifølge anbefalingerne på etiketten . For farvede vinduer , anvende en frakke matchende pletten og to lag klar finish. Følg etiketten retninger for de bedste resultater .
    9

    Geninstaller vinger i omvendt rækkefølge . Fastgør reb til toppen skærf og skub det op på plads . Geninstaller indvendig stop, banke det fast i rillen. Fastgør reb til bunden skærf . Flyt det og kløer udenfor stopper på plads med efterbehandling negle. Juster kappen og søm det på plads med efterbehandling negle.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Boot Windows Fra et SDHC-kort 
    ·Sådan se enden på en lang kæde af symbolske links 
    ·Hvordan man laver en Notepad til en Internet Browser 
    ·Sådan installeres Windows -95 på Virtual PC 2007 
    ·Sådan ændres Cursor Color 
    ·Sådan Clean Desktop Wallpaper 
    ·Sådan deaktiveres en pegefelt Når Typing 
    ·Sådan Slet alle History på en Acer 
    ·Sådan installere nye RAM på en Desktop med F2 Setup C…
    ·Sådan installeres Windows Script Host 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Læs Kun filer eller mapper 
    ·Sådan gendannes allokeret diskplads 
    ·Forskellen mellem CMD & MDO'er 
    ·Sådan Roll Back en opdatering 
    ·Sådan aktiveres Vista Volume Control Applet 
    ·Hvordan du Slet Windows Vista til Reload XP 
    ·Sådan frigøre mere plads til min D Disk 
    ·Sådan fjerner Adware Fra Windows XP 
    ·Hvordan at tilføje Flash til iWeb 
    ·Apple Computer har indvirkning på samfundet 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com