| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan installeres Windows XP på Macbook
    Mange Mac-brugere ønsker mulighed for at køre både Windows og OS X på deres computere. Med integrationen af ​​Intel-processorer i MacBooks , er denne mulighed nu er en realitet. En af de bedste muligheder for at installere Windows XP på en MacBook er at bruge VMware Fusion . Denne proces kan virke forvirrende i starten . Men det er meget enkelt og tager kun et par skridt til at fuldføre . Ting du skal
    VMware Fusion
    Windows XP install disk
    Windows XP serienummer
    Vis Flere Instruktioner
    Sådan installerer Windows XP på en Mac
    1

    Få VMware Fusion . Du kan gøre dette ved at downloade VMware Fusion direkte fra VMware hjemmeside, eller købe en kopi af VMware Fusion på dit lokale kontor eller elektronik butik . Hvis du vælger at købe fra din lokale kontor eller elektronik butik , vil du modtage en egentlig disk. Hvis du vælger at hente direkte fra VMware hjemmeside, vil du modtage en installationsfil. Men , kan du sikkerhedskopiere denne installation fil til en cd eller dvd.
    2

    Install VMware Fusion . Hvis du vælger at få en VMware Fusion disk , skal du indsætte det i din MacBook , og vent til det at indlæse. Hvis du har hentet en kopi af Fusion , bør programmet allerede være på din computer. Dobbeltklik på installationsfilen for at komme i gang med installationen. Installationsprogrammet fil vil blive mærket " VMwareFusion.dmg ", " VMwareFusionLight.dmg " eller noget lignende. Installationen er meget enkel . Du bliver nødt til at indtaste nogle grundlæggende oplysninger, såsom dit navn, kontaktoplysninger, osv. .. Du bliver også nødt til at indtaste i serienummeret til din kopi af VMware Fusion . Hvis du vælger at downloade , skal serienummeret er blevet sendt til dig . Hvis du har købt en kopi af VMware Fusion, vil serienummeret blive udskrevet på et dokumentationsredskab formular placeret i kassen.
    3

    Run VMware Fusion for første gang. Første gang, du starter VMware det vil bede dig, hvis du ønsker at registrere . Det er fint at springe denne mulighed for nu. Klik på spring for at fortsætte til næste skærmbillede . Denne skærm vil bede dig om at indtaste dit VMware Fusion serienummer. Indtast den og klikke på knappen Fortsæt. Der skulle nu kun være én VMware Fusion vindue på skrivebordet. Den vil blive mærket " Virtual Machine Library" . Hvis der er noget andet vinduer åbne , lukke dem for nu.
    4

    Setup en ny virtuel maskine. For at installere Windows XP, skal du sætte en ny virtuel maskine , så VMware Fusion kan automatisk installere den. Hvis du har brugt en disk installationen for at installere VMware, skubbe det fra drevet . Nu skal du indsætte Windows XP Install disken og vente på din MacBook til at genkende den. Klik på knappen "Ny" i nederste venstre hjørne af Virtual Machine Bibliotek vindue. VMware Fusion vil nu genkende din XP installere disken og give dig nogle grundlæggende opsætningsmuligheder . Den første skærm giver dig mulighed for at "Use operativsystem install disk" . Sørg for, at denne mulighed er valgt , og klik på Fortsæt. På næste skærmbillede vil der være to drop down menuer. Fra den første drop down menu , vælg " Windows" . Fra den anden drop down menu , vælg " XP Home eller XP Professional" , afhængigt af hvilken en du installerer. Den endelige setup -skærmen vil bede dig om at indtaste et brugernavn og en adgangskode. Indtast et brugernavn og en adgangskode, som du nemt kan huske og sørg for at der er flueben i begge bokse . Klik fortsætte. På næste skærmbillede , læse over alt for at sikre, at det er, hvordan du ønsker det, og klik på finish.
    5.

    Installer Windows XP. Windows XP skulle nu automatisk starte installationen selv gennem VMware Fusion . Hvis du nogensinde har installeret Windows XP på en pc, vil du blive fortrolig med installationen. Det kan tage op til 45 minutter for Windows XP til at kopiere de nødvendige filer til din harddisk og opsætning. Gennem hele Windows-installation proces kan du nødt til at indtaste din Windows XP serienummer. Lad denne procedure færdig helt, før du gør noget andet på MacBook. Efter den er færdig , vil du har installeret Windows XP på din MacBook .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan formateres en Dell Windows XP Operating System 
    ·Sådan installeres Windows XP på 64-bit Laptops 
    ·Sådan Tjek om SMP er aktiveret i XP Home 
    ·Sådan fjernes Windows XP Security Service 
    ·Kom Java installeres i Windows XP SP2 
    ·Sådan fjernes Windows XP Boot 
    ·Hvilke filer kan jeg slette for Space i Windoes XP 
    ·Sådan ændres Page filstørrelse i XP Professional 
    ·Sådan Tilpas Windows XP Startup Message 
    ·Sådan fjernes Windows XP til at installere Ubuntu 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reload HP Recovery 
    ·Sådan skifte mellem Windows 
    ·Sådan Fix en HP Virtual Device CD 4507 driver 
    ·Hvordan kan man se , hvor meget data Transfer i Windows…
    ·Sådan Slet Solaris 9 ACL 
    ·Sådan aktiveres en Task Manager Script 
    ·Sådan fjernes en program-kommando 
    ·Hvordan kan man øge USB Polling 
    ·Sådan får Wi-Fi i Ubuntu Med et E1505 
    ·Sådan optage din stemme på en iMac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com