| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan installeres Windows XP på 64-bit Laptops
    Windows XP har en 64-bit version til rådighed, der giver dig mulighed for at drage fordel af 64- bit processorer og store mængder hukommelse. Enhver, der bruger en masse tid på at arbejde på grafiske - eller processor -intensive programmer får mest gavn af den 64-bit version af Windows XP. Windows XP har kun én 64-bit version , Windows XP Professional 64-bit. Denne udgivelse er mere rettet mod professionelle og entusiast demografi, så en Windows XP Home versionen blev ikke udgivet i 64- bit. Instruktioner
    1

    Back up alle dine vigtige filer og mapper , før du starter installationen. Du bliver nødt til at gøre en fuld installation af 64-bit operativsystemer som Windows XP Professional 64-bit. Når du foretager en fuld installation , vil du slette alle oplysninger på harddisken , hvilket gør backup meget vigtigt.
    2

    Indsæt Windows XP Professional 64-bit installation disk i computeren. Genstart computeren. Hit på en tast på tastaturet, når du ser " Hit vilkårlig tast for at starte fra cd " vises på skærmen .
    3

    Tryk på " Enter " for at starte Windows- installationen. Hit "F8" , når Microsoft Windows licensaftalen vises.
    4

    Slet den aktuelle operativsystem partition ved at vælge det med piletasterne og trykke på " D " for at slette partitionen og " L " for at bekræfte . Gentag denne proces med andre partitioner , du ønsker at omformatere under installationen . Det eneste partition, du nødt til at slette den ene , som den aktuelle operativsystem er placeret.
    5.

    Hit "C" for at lave en ny partition. Vælg størrelsen på partitionen . Windows XP-installationen som standard den største størrelse er muligt. Vælg en lavere tal, hvis du ønsker at oprette flere partitioner under installationen . Vælg din nye partition med piletasterne og klik på " Enter". Vælg " Formater partitionen med NTFS- filsystemet. " Gentag denne proces, hvis du har flere partitioner at tilberede.
    6

    Vælg formateret partition, hvor du vil installere Windows XP. Hit "Enter " for at starte installationen. Du vil se en statuslinje og en statuslinje angiver de filer, det er at kopiere til harddisken . Computeren genstarter , når filerne er helt kopieret over . Fjern Windows XP 64- bit installation disk fra den bærbare computer .
    7

    anmeldelse for sprog og region indstillinger, der vises på den grafiske installationsvinduet. Normalt standardindstillingerne er korrekte, og du kan ramme "Næste". Indtast dit navn i "Name " feltet. Indtast din organisation eller firmanavn i "organisationen " feltet , hvis relevant. Du behøver ikke at indtaste noget i organisationen felt, hvis det ikke gælder for din situation. Klik på "Næste".
    8

    Find den 25- cifrede installation nøgle på bagsiden af ​​din Windows XP 64- bit disk ærme. Indtast denne nøgle i de relevante felter og klik på "Næste" når du er færdig . Vælg en computer navn og administrative adgangskode. Den administrative password er anbefalet af Microsoft , men du behøver ikke at indtaste en. Klik på "Næste".
    9

    Brug drop- down menuer og uret for at justere tiden , dato og tidszoneindstillinger . Klik "Næste" to gange , og indtast derefter din arbejdsgruppe navn, hvis du bruger en arbejdsgruppe på netværket. Klik på "Næste". Windows XP 64- bit installation proces vil udfylde og genstarte din bærbare computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan aktiveres Jobliste i Windows XP 
    ·Sådan opgraderer XP Pro til Vista Home 
    ·Sådan installeres et hjemmenetværk på XP Home 
    ·Min XP vil ikke bo i Normal start Brug Msconfig 
    ·Hvordan geninstallerer jeg Windows XP på eMachines 
    ·Sådan Find opdateringer til Windows XP 
    ·Registry Tips & Tricks til Windows XP 
    ·Sådan forhindrer installationen fra Brugerkonti i Wind…
    ·Hvordan skal tjekkes Microsoft Windows XP Program Probl…
    ·Sådan installeres lyd i Windows XP Service Pack 2 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en Security Adgangskode til filmapper 
    ·Sådan Find Installation History på en XP harddisk 
    ·Muligheder for Explorer.exe 
    ·Sådan Fix en Radeon 9250 PCI & DirectX 9 
    ·Sådan slettes Windows XP fjerne filer startende med $ 
    ·Sådan Boot Windows Vista i fejlsikret tilstand med en …
    ·Problemer Geninstallation Office 2007 i Windows Profess…
    ·Sådan Stop en Ping Hack 
    ·Sådan vises en kalender på Mac Desktop 
    ·Sådan bruges en MicroSD som RAM på en PC 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com