| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Registry Tips & Tricks til Windows XP
    registreringsdatabasen i Microsoft Windows XP er en database, der gemmer indstillinger, der bruges af Windows XP. Dette omfatter individuelle brugerindstillinger , software -indstillinger og hardware indstillinger . Selvom Microsoft ikke råde foretager manuelle ændringer til Windows XP registreringsdatabasen, har mange en ivrig bruger sammenknebne deres register for at opnå en lang række effekter . Registry Ændringer

    at foretage ændringer i din Windows XP registreringsdatabasen, vil du nødt til at bruge Regedit , som kan tilgås ved at klikke på "Start" -> "Kør" og skrive regedit i tekstfeltet og trykke på " Enter". Derfra kan registreringsdatabasen blive navigeret ligner enhver anden fil explorer vinduet. Brug den mappe træet på venstre vindue for at finde de poster , der er omhandlet i denne artikel. Det højre vindue vil indeholde indstillingerne, og kan ændres ved at dobbeltklikke på "Navn" af hver enkelt ejendom . Desuden vil højreklikke på et tomt område på højre vindue giver dig mulighed for at oprette en ny indstilling værdi. Husk at ændringer i registreringsdatabasen , vil ikke træde i kraft , indtil computeren er blevet genstartet .
    Registry Backup
    p Der er en masse af Windows XP Registry modifikationer rådighed derude , men før du foretager ændringer i registreringsdatabasen , bør du oprette en sikkerhedskopi i tilfælde af funktionaliteten af ​​din computer er berørt af eventuelle ændringer. Hvis du vil oprette en sikkerhedskopi , skal du starte regedit, og klik på "File" -> "Export ... " og derefter navngive din sikkerhedskopi af registreringsdatabasen . Vælg en placering , der vil være let at finde og klikke på "Gem ". Hvis du vil genindlæse en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen , skal du blot dobbeltklikke på backup indskrive fil.
    Privacy

    Seneste dokumenter sektion af i menuen Start er en stort privacy problem for mange brugere, da det viser nogen, der klikker på din Start Menu de filer, du har brugt for nylig . For at ændre denne indstilling , skal du starte regedit og navigere til HKEY_CURRENT_USER \\ Software \\ Microsoft \\ Windows \\ CurrentVersion \\ Policies \\ Explorer. I vinduet til højre, find værdien " NoRecentDocsMenu ", og dobbeltklik på den. I Rediger DWORD-værdi vindue, der dukker op, de " Værdidata "-feltet sat til "1 ".
    Microsoft Outlook

    Som standard , vil Microsoft Outlook minimere til proceslinjen nederst på skærmen. Mens dette er fint for mange brugere , der har Outlook minimere til systembakken i nederste højre hjørne vil spare en masse af fast ejendom i bunden af skærmen. For at gøre denne ændring , skal du navigere til : HKEY_CURRENT_USER /Software \\ Microsoft \\ Office \\ 10.0 \\ Outlook \\ Preferences og højreklik på et tomt sted i højre vindue . Vælg "Ny " - ". DWORD Value" > Navngiv værdien " MinToTray " og sæt værdien til "1".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Boot Up XP Pro uden at indtaste Bruger & Passwor…
    ·Sådan Set programmer til at køre ved opstart i Window…
    ·Hvordan du manuelt Slå automatiske opdateringer i Wind…
    ·Sådan løses startlyden i XP 
    ·Hvordan laver delte mapper på XP der kræver en adgang…
    ·Sådan installeres Windows XP uden fuld version 
    ·Sådan fjernes Microsoft Windows XP -komponenter for de…
    ·Hvad er Microsoft Windows XP Pro SP2 x32 ED SWE 
    ·Sådan installeres programmer i Windows 7 ved hjælp af…
    ·Sådan får du adgang Startup i XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan krypteres en tekst Doc 
    ·Sådan formateres en disk til Snow Leopard 
    ·Sådan installeres Visual Basic Scripting til Vista 
    ·Sådan Fix en langsom opstart på Windows XP 
    ·Sådan slettes titler, vi kopieret på Blank Disks 
    ·Sådan diagnosticere Blue Screen Messages 
    ·Sådan Fix Microsoft Installer 
    ·Hvordan at vide Kvoter på Oracle 
    ·Hvad er forskellen mellem OEM Windows Vista og Retail V…
    ·Sådan Konverter VEM filer tilbage til Excel -filer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com