| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Fejlfinding til Windows XP Slow Performance
    Ligesom en bil , Windows har brug for regelmæssig vedligeholdelse for at holde det kørende. Og hvis du ikke holde et vågent øje med den software, du installerer , kan det tilføje ting der kører i baggrunden , der kan bremse dit system ned. Sommetider disse ting er legitime, og nogle gange de er nødt til at blive behandlet som en tand hulrum. Du kan gøre et par ting , selv om, at få Windows til at køre så smøragtig , som det gjorde, da du første gang installerede det . Hvor meget RAM har du?

    Største synder af performance er at have en lav mængde RAM (Random Access Memory). Højreklik på Denne computer, og vælg " Egenskaber". I " Computer" afsnittet nederst , vil du se din mængden af ​​RAM opført ved siden af ​​hastigheden på din CPU ( Central Processing Unit). Hvis du har mindre end 1 GB RAM, det er nok en bidragyder til computerens langsom ydeevne . 1-2 gigabyte anbefales til Windows XP.
    Hvor mange programmer der kører ?

    Check at se, hvor meget af din RAM bliver brugt . Har du programmer på din proceslinje , der har været åbne i flere timer ? Sommetider de ender med at spise mere RAM , end de faktisk har brug for , en glitch kendt som en " hukommelsesfejl . " Prøv at lukke og genåbne disse programmer for at frigøre RAM. Også er der en masse ikoner i systembakken , ned på nederste højre hjørne af skærmen ? Alle dem der bruger hukommelsen lige nu. Sørg for, at du kører kun, hvad du har brug for i systembakken . Ikke -væsentlige systembakken ikoner kan normalt blive lukket ned lige ved at højreklikke på dem og navigerer en menu (som varierer meget fra program til program ) .
    Beskæftiger sig med baggrundsprogrammer < br >

    Disse programmer kan sættes til at køre , så snart Windows er startet , dog. Hvis du ønsker at forhindre , at trykke på knappen Start , klik på " Kør" og skriv " msconfig " (uden anførselstegn) . Dette vil åbne System Configuration Utility . Klik på " Start"-fanen . Dette panel indeholder programmer , der starter , når Windows starter . Fjerne markeringen i felterne ud for de ting, du ikke ønsker at starte med Windows, men sørg for , at du ikke deaktivere noget vigtigt , som en anti- virus program. Du kan få brug for at gøre lidt Google forskning her for at bestemme trygge rammer , da programmerne ikke er navngivet klart og varierer meget fra computer til computer.
    Spyware og Filfragmentering
    p Der er også spørgsmålet om spyware, som kan køre usynligt , men tage op hukommelse og sinke din CPU. Hvis du har en fuld sikkerhed " suite" fra en leverandør som Norton , McAfee eller Trend Micro , vil det indeholde en anti -spyware scanner. Hvis du ikke gør det, kan du få en gratis en fra velrenommerede virksomheder som Lavasoft og Safer Networking . Du vil sikkert gerne bruge begge dele, da man undertiden vil identificere spyware , at den anden ikke gør.

    Endelig vil du ønsker at jævne defragmentere dine filer. Over tid , få stumper og stykker af dem spredt rundt omkring , hvilket gør det tage længere tid at åbne disse filer og interagere med dem . Sådan åbner XP indbyggede i defragger , til knappen Start gå , klik på " Alle programmer ", vælge "Tilbehør " og derefter " System Tools " og derefter Disk Defragmenter .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes en FireWire-enhed fra XP 
    ·Sådan adgang til delte filer i XP 
    ·Hvordan får jeg XP Service Pack 1 
    ·Hvordan du ændrer XP SP2 Product Key 
    ·Sådan vært for et websted ved hjælp af Windows XP 
    ·Sådan Reparation en XP Boot File 
    ·Sådan Bestem en Windows XP License Key 
    ·Sådan Reparation Windows XP Brug i386 
    ·Sikker måder at gøre Windows XP SP2 køre hurtigere 
    ·Sådan slette Windows XP & Geninstaller 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gerings Window Trim 
    ·Sådan slette Komprimerede filer i Disk Clean-Up 
    ·Sådan Fix Windows Error Code 19 i Windows Vista 
    ·Min Logitech Bluetooth Mouse er langsom i Ubuntu 
    ·Sådan Begræns antallet af samtidige Log -ins i Linux 
    ·Sådan bruges et gendannelsespunkt for System Recovery 
    ·Sådan installeres Mac OSX på en bærbar 
    ·Jeg kan ikke finde papirkurven ikon på mit skrivebord …
    ·Sådan ændres indstillinger for Autorun i Windows Vist…
    ·Hvordan at skjule din søgeoversigt 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com