| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvordan opgraderer jeg fra Windows Me til Windows XP
    ? Hvis din pc kører Windows ME operativsystem, kan du opgradere til Windows XP og modtage nye funktioner og en bedre ydeevne. For at udføre installationen skal du have en gyldig Windows XP-licens nøgle. En opgradering til Windows XP fra Windows ME kan udføres på tre måder: en direkte opgradering , et nyt drev installation eller en ren installation . Direkte Upgrade

    For brugere med et stort antal af edb-filer og programmer , kan den bedste løsning for at installere Windows XP være en direkte opgradering. I en direkte opgradering , forbliver alle dine data på plads, og systemet filer af Windows ME er simpelthen erstattes af filer af Windows XP.

    For at udføre en direkte opgradering , skal du logge ind på din pc med en administrativ konto og indsætte Windows XP- installations-cd'en. Klik på " Installer Windows XP" knappen for at starte installationen , og sørg for, at "Upgrade " er valgt , før du trykker på "Næste ". Følg derefter vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen af Windows XP.

    Selv om en direkte opgradering bør bevare alle dine data , er det en smart idé at sikkerhedskopiere alle dine filer på en ekstern harddisk , før du opgraderer til Windows XP.
    ny Drive Installation

    Nogle brugere , der opgraderer fra Windows ME til Windows XP , kan også installere en ny harddisk på deres computere på samme tid . I denne situation er et nyt drev installation den bedste opgraderingen mulighed. Da du starter med en ny harddisk, kan Windows XP installeres uden at skulle overskrive nogen af ​​de data fra Windows ME .

    For at fuldføre denne type opgradering, starte op til Windows XP installations -cd og hit "Enter " i Windows setup -skærmen. Derefter accepterer den software licensaftalen ved at trykke på " F8 "-tasten. Du vil blive ført til en skærm , der viser af harddisken aktuelt er tilsluttet din computer. Brug op og ned piletasterne til at vælge den nye harddisk , som du vil bruge til opgraderingen , og klik på "Enter " for at begynde installationen af ​​Windows XP på den. Når processen er færdig, vil du være i stand til at overføre over data fra din gamle Windows ME -system.
    Clean Install
    p Hvis du har en ældre PC og er bekymret for sin præstation , overveje at udføre en ren installation , når du opgraderer fra Windows ME til Windows XP. En ren installation hovedsagelig indebærer tørre alle Windows ME data fra din nuværende harddisk og derefter udføre en standard Windows XP-installation .

    For at udføre en ren installation , skal du følge de samme grundlæggende instruktioner som et nyt drev installation. Men når du vælger hvilken harddisk til at opgradere , ramte "D" -tasten for at vælge indstillingen Slet . Tryk derefter på "L " for at bekræfte din beslutning og formatere drevet . Efter formateringen er færdig , vil du være i stand til at vælge det drev til installation af Windows XP . Adspurgt om, hvad format til brug for den nye partition på harddisken, skal du vælge " NTFS (Quick ) . "

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Raid drivere Under Windows XP Repara…
    ·Sådan finder du den Windows XP Product Key på min har…
    ·Hvordan kan jeg Clean Up Gamle brugerkonti på en Windo…
    ·Hvordan kan jeg opdatere filen hosts i Windows XP 
    ·Sådan ændres standarddomænepolitikken Wallpaper i Wi…
    ·Sådan oprettes en XP bootbar USB 
    ·Sådan Gør Windows XP Nedlægge Ligesom Vista 
    ·Sådan Defrag en computer med Windows XP : Tre måder 
    ·Sådan ændres Video Codec i Windows XP Media 
    ·Skridt til Sletning af en harddisk i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Windows Virtual Hukommelse 
    ·Sådan installeres Mac OS X Leopard på Windows PC 
    ·Sådan Tilslut en iMac til en Mac 
    ·DOSBox Vs. Virtual PC 
    ·Sådan Find en Admistrator Password 
    ·Sådan formateres en ekstern harddisk Med NTFS i Vista 
    ·Min computer åbner Alt i Windows Media Player 
    ·Sådan ændres Program Ikoner i Windows 
    ·Kan du skjule en login -konto på en Mac 
    ·Sådan udskriver en skærm i en Add /Remove Program i W…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com