| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Kan jeg installere Windows XP Over Windows 98
    ? Hvis du stadig bruger Windows 98 , er du længst til en opgradering. En computer gammel nok til at køre 98 sandsynligvis ikke kan håndtere den nyeste version af Windows, men bør være i stand til at håndtere XP fint. En sådan opgradering er mulig, og du har et par muligheder i form af hvordan. Backup

    Hver gang du installerer et nyt operativsystem , skal du sikkerhedskopiere alle og alle filer, du har på din computer, der er afgørende . Den nemmeste måde at gøre dette på er at bruge en ekstern harddisk . Du skal blot tilslutte den eksterne harddisk og trække alle de nødvendige filer til den , før du begynder installationen.
    Upgrade

    Dette kan være den enkleste metode , selvom det nogle gange kan føre til problemer . Først være sikker på at lukke enhver og alle programmer - også dem, der kører i systembakken . Derefter sætte din Windows XP-cd'en i computeren, mens Windows 98 kører. En opsætning prompt bør belastning , hvis ikke, skal du åbne Windows Stifinder og dobbeltklikke på dit cd-drev , der kører " setup.exe ", når du finder det. Opgraderingen til Windows -skærm vil guide dig trin for trin gennem installationsprocessen. Følg anvisningerne, og indtast dit produkt nøgle, når så bedt om det. Denne metode vil installere helhed Windows XP uden at lukke Windows 98 , når du genstarter har du en XP-system med alle dine data og programmer intakt. Hvis du løber ind i problemer , så fortvivl ikke , hele dit 98 -systemet er bakket op i en separat partition
    Clean Install

    Denne metode er en . røre mere vanskelige, men normalt resulterer i et hurtigere system. Sikkerhedskopiere alle dine filer, og genstart computeren med XP installations-cd'en i cd skuffen. Windows Installer vil starte fra cd'en , så du kan rydde hele harddisken og installere den nye XP-systemet fra bunden. Følg anvisningerne, og indtast dit produkt nøgle, når så bedt om det. Den resulterende XP-system vil være en frisk , hvilket betyder at du bliver nødt til at overføre dine dokumenter tilbage på drevet og geninstallere de programmer du ønsker tilbage. Det resulterende XP system, men vil typisk være hurtigere og mere pålidelig end en opgraderet fra Windows 98 .
    Multiple Boot

    Hvis du vil have din computer til at køre både Windows 98 og Windows XP, behøver du kun at installere Windows XP på en ny partition eller drev på et system, der allerede kører Windows 98 . Følg instruktionerne for en ren installation , fortæller XP at installere sig selv i det tomme rum på harddisken med Windows 98 fremfor at skrive hele systemet. Hvis din computer ikke har nogen tom plads , kan du købe og installere en ny harddisk specifikt til at køre Windows XP fra . Du vil stadig være i stand til at få adgang til dine filer på Windows 98 drev fra Windows XP og omvendt , men du har valget mellem at starte enten operativsystem, når opstart.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg slette en partition Når Tilføjelse Wi…
    ·Sådan Skjul bestemte filtyper på XP 
    ·Sådan downloader XP Service Pack 1 Når du opgraderer …
    ·Sådan installeres Bootmgr i XP 
    ·Sådan Slå AutoRun til DVD drev i XP 
    ·Sådan at frigøre plads på C -drev i Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP MSI Wind U100 
    ·Hvordan man laver en Disk Billed Med XP 
    ·Sådan Fix MapSend DirectRoute i XP 
    ·Sådan fjernes Audio drivere i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan ændrer jeg Ikoner i CentOS 
    ·Sådan installeres Windows Me USB MP3-afspillere 
    ·Sådan Afslut Windows Forstørrelsesglas Funktion 
    ·Sådan Fix en Non- Opstart Mac 
    ·Sådan bruges Windows-filer og diske på en Mac 
    ·Sådan bruges Administrator Mode til Get Adobe Flash ti…
    ·Sådan ændres CD Key på Windows XP 
    ·Hvordan ændrer jeg Forældrekontrol 
    ·Sådan Tøm papirkurven Can gennem terminalen 
    ·Sådan bruges Windows Debugger 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com