| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Ændring af Windows XP Operating System
    Der er mange grunde til at skifte en Windows XP Operating System - fra systemfejl, blot starter frisk og opgradere dit system . Vælge hvilket operativsystem til at skifte til kræver nøje overvejelse , og nogle muligheder omfatter Windows XP , en af ​​de versioner af Windows Vista, Windows Aero , Windows 7 , eller endda en Linux-operativsystem . Millioner af vigtige filer er gået tabt i cyberspace årligt , så tager disse forholdsregler for at sikre at det ikke sker for dig. Valg af et operativsystem

    Når ændre din Windows XP-operativsystemet , skal du først overveje, hvilket operativsystem du ønsker at bruge i stedet. Hvis du kan lide Windows XP, men har brug for at slippe af med unødvendige rod og løse nogle fejl, så en frisk installation af XP kan anbefales. På den anden side , hvis du ønsker at opgradere til en Windows Vista-system overveje, hvilken version, du skal installere : . Home Basic, Home Premium , Business eller Ultimate

    komponenter i computeren også skal kontrolleres for foreneligheden af ​​en anderledes eller nyere operativsystem, hvis du opgraderer fra Windows XP. For eksempel omfatter de minimumskrav til et system til at installere Vista en 1- GHz 32 - eller 64- bit processor, 512 MB ​​systemhukommelse , 15 GB ledig plads på harddisken , støtte til DirectX 9-grafik , og en dvd -rom køre. Forskellige operativsystemer , såsom Linux , vil kræve mindre eller mere afhængigt af specifikationerne for systemet. Disse installationsfiler specifikationer skal følges , så fejl , der potentielt kan skade dit system undgås.
    Information Backup

    Det første skridt før der rent faktisk ændrer en Windows XP-operativsystemet er at sikkerhedskopiere alle filer og vigtige oplysninger , som du ønsker at overføre fra XP til et andet operativsystem. Selv hvis du er simpelthen laver en frisk installation af XP på din computer, skal en information backup gøres. I de fleste tilfælde er en komplet fil backup af de mapper , filer og mapper på din PC anbefales, da du installerer et styresystem vil automatisk fjerne alle de aktuelle data gemt på din computer .

    For at udføre en komplet fil backup af din pc, bør alle filer og mapper (som omfatter musik, dokumenter , billeder og multimedie- filer), overføres til et flytbart medie (dvs. flashdrev ) eller stor ekstern harddisk , så de ikke går tabt. De kan overføres tilbage en gang et nyt operativsystem er blevet installeret.
    Fuldfører Switch

    Uanset om du er ved at afslutte en frisk installation af XP -system, du allerede har, eller opgradere til en nyere Windows Vista OS , har du sandsynligvis fået en cd for software samt en produktnøgle , så det kan verificeres. Til at begynde processen med at ændre din nuværende Windows XP med et andet Microsoft-produkt -system, cd skal indsættes , og computeren genstartes. Efter den på skærmen og spørgsmål er afgørende for at sikre, at installationen er fuldført og korrekt. Men heldigvis har Microsoft givet en dybtgående, trin-for- trin illustreret guide til at hjælpe alle, fuldføre denne opgave. Når installationen er færdig, kan du begynde at arbejde på din operativsystem som normalt, og overføre alle de filer og mapper, du bakkes op før styresystemet forandring.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan at opgradere fra Windows XP til Windows 7 64- bi…
    ·Sådan Reparation Windows XP Registry 
    ·Sådan ændres PNG til ICO til Windows XP 
    ·Sådan kopieres musik fil til en cd for overførsel til…
    ·Sådan deaktiverer ActiveX i XP 
    ·Sådan ændres produktnøglen i Windows XP SP3 
    ·Sådan oprettes en Windows XP Pro Boot Disc 
    ·Sådan gendannes velkomstskærmen i Windows XP 
    ·Hvordan man laver en Dell Inspiron 9400 Hurtigere for X…
    ·Proceslinjen i Windows XP Alternativer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tænd Screen Volume Display i XP Media Center Ed…
    ·Sådan Fix en DNS Fejl i Vista 
    ·Sådan installeres Windows XP SP2 
    ·Hvordan til at kopiere filer fra dit skrivebord i Windo…
    ·Sådan ændre ejeren Registrering på en HP Pavilion 10…
    ·Sådan Slet Installer Shield Installation Information 
    ·Sådan Set Strømstyring på Group Policy 
    ·Sådan ændres størrelsen på billeder gemt på min co…
    ·Sådan gendannes en Drive-billede til en anden pc 
    ·DIY Udvendige vindue skodder , der er billige 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com