| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan installeres 64- bit Windows XP
    64- bit version af Microsoft Windows XP Professional tilbyder en række fordele i forhold til standard retail version ( som er en 32-bit version af operativsystemet ) . Brug 64-bit XP tillader computeren til at håndtere en meget større mængde RAM , samtidig med at mere avancerede sikkerhedsfunktioner til at holde din computer sikker. Hvis du vil installere en 64 -bit version af Windows XP, bliver du nødt til først at få installationsprogrammet til det. Installationsprogrammet var til rådighed i . Iso -format fra Microsoft og blev også gjort tilgængelige på dvd'er , at Microsoft ville sende til kunderne, men med introduktionen af ​​Windows Vista og Windows 7 , er mange af supportsider til Windows XP 64 blev taget ned. Når du har en kopi af den 64-bit version af Windows XP, men installation er forholdsvis ligetil. Ting du skal
    kopi af Windows XP 64- bit udgave ( enten den downloadede ISO eller en kopi på DVD leveret af Microsoft)
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Hent en kopi af Windows XP 64 -bit. iso -fil eller kontakt Microsoft for en DVD , der indeholder installationsprogrammet. Brænd . Iso fil på en bootbar dvd og placere denne dvd i computerens dvd-drev ( hvis du har modtaget en DVD fra Microsoft , simpelthen sat , at disken i drevet. ) Luk ned og genstart computeren , trykke på en tast når du bliver bedt , så vil din computer starte fra dvd i stedet for at starte dit eksisterende operativsystem normalt. Hvis du ikke bliver bedt om at starte fra dvd , genstarte computeren igen, og tryk på " F12 " tasten på din BIOS-skærmen for at få adgang til boot -menuen og vælg det drev, din installations-dvd er i.
    2

    Tryk på " Enter " på " Velkommen til installationsprogrammet" skærm for at begynde at installere 64-bit Windows XP på din computer. Du vil derefter blive vist i Windows XP licensaftalen , som man bør acceptere ved at trykke på " F8 "-tasten. Når licensaftalen er blevet accepteret , opsætning og installation af 64-bit Windows XP- systemfiler kan begynde
    3

    Vælg den partition, du ønsker at formatere og installere Windows XP Professional 64 . - bit Edition på . Formateringen kan tage lidt tid , afhængigt af størrelsen på den partition og hardwaren på din computer. Installation af et operativsystem på en frisk formateret harddisk kan reducere risikoen for OS fejl , dog.
    4

    Tillad Windows XP til at installere drivere og andre systemkomponenter efter formateringen er fuldført . Det kan tage mellem 20 og 40 minutter, afhængigt af computerens hardware . Når driverne og systemkomponenter er installeret , vil din computer genstarte , så den kan starte 64-bit Windows XP-operativsystemet miljø og fuldføre OS installation.
    5.

    Vent , mens yderligere Windows XP komponenter er installeret. Dette kan tage op til 20 minutter eller længere , i hvilket tidsrum fakta om Windows XP vil blive vist på skærmen for at gøre dig bekendt med operativsystemet .
    6

    Vælg dit foretrukne sprog, når du bliver bedt om at gøre så og klik på "Næste " knappen. Du vil også blive bedt om at vælge andre regionale præferencer og indstillinger , og vil indstille dato , tid og tidszone. Klik på "Næste " efter hver indstilling valg at fortsætte gennem opsætningsguiden.
    7

    Indtast 25 -cifret Windows XP Professional 64-bit Edition produkt nøgle, når du bliver bedt om at gøre det. Tillad Windows til at aktivere den centrale online, medmindre du ikke har en internetforbindelse , i hvilket tilfælde du vil blive givet et telefonnummer og aktivering kode, der kan bruges til at aktivere operativsystemet over telefonen (du vil blive givet en genereret aktivering nummer for at indgå i det relevante prompt , hvilket bekræfter aktivering af operativsystemet) . Klik på "Næste ", når dit produkt nøgle er blevet accepteret og din kopi af 64-bit Windows XP er blevet aktiveret.
    8

    Opsæt din arbejdsstation og networking information. Vælg de relevante indstillinger fra dem, der præsenteres for dig eller indtaste i dine egne oplysninger , og klik derefter på "Næste" for at fortsætte med at kontoopsætningen
    9

    Opret en administratorkonto for din kopi af 64-bit Windows XP. , samt eventuelle yderligere konti , som du ønsker at have sat op på XP-computer . Når brugerkonti er blevet oprettet , fortsætter fremrykkende gennem opsætningsguiden , indtil den er færdig .
    10

    Installere drivere og anden software , der er nødvendig for at afslutte opsætningen Windows XP 64 den måde, du ønsker det . Genstart din computer, når du er færdig med opsætning og driverinstallation , så dit operativsystem kan starte op med alle dets komponenter fungerer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan konfigureres dual boot XP 98 
    ·Jeg kunne ikke aktiveres XP Efter en Microsoft Repair 
    ·Sådan Skift profilnavn i XP 
    ·Sådan Konverter Linux OS til Windows XP 
    ·Windows XP Professional X64 Systemkrav 
    ·Sådan oprettes en Windows XP Genoprettelseskonsol 
    ·Windows XP Professional Vs. Windows XP Home 
    ·Sådan fjernes den juridiske meddelelse ved opstart i W…
    ·Sådan deaktiveres den automatiske lås på Windows XP 
    ·Sådan kører Genoprettelseskonsol i Windows XP Uden Di…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes PDF'er til iPhoto 
    ·Sådan installeres softwaren i Unix 
    ·Sådan fjernes Trendnet Wireless Utility 
    ·Hvordan til at dræbe Task Manager Med Windows Command …
    ·Sådan Set en adgangskode på Windows XP opstart 
    ·Microsoft Diagnostics Tools 
    ·Betydningen af ​​GUI i et Operating System 
    ·Sådan Sync en iPhone med en Business Contact Manager 
    ·Sådan Reparation Vista Startup Med Kommandoprompt 
    ·Definitionen af ​​en Operating System Vedrørende en co…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com