| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan kører Windows XP Reparation Command
    Computer brugere stole på deres operativsystemer til at fungere ordentligt . Når der sker noget for at forhindre et operativsystem fra funktion , at kunne reparere det er af allerstørste betydning . Brugere af Windows XP kan finde trøst i at vide, at deres operativsystem leveres komplet med en indbygget reparation kommando , og mere vigtigt , at Windows XP reparation kommando er forholdsvis let at bruge. Reparation af en beskadiget kopi af Windows XP kan tage lidt tid ( ca. så lang som en standard Windows XP-installation , som det vil reparationen blive overskrive de beskadigede eller ødelagte filer i det eksisterende styresystem) , men reparationen sikrer, at der ikke er nogen risikere at eksisterende filer eller programmer, du har installeret . Ting du skal
    Windows XP installations -cd
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Åbn din cd-eller dvd -drev og placere din Windows XP installations-cd i det. Genstart computeren , så BIOS til at indlæse .
    2

    Tryk på en tast for at starte fra Windows XP installations-cd'en , når " Tryk på en tast for at starte fra cd" vises . Dette vil forhindre din standard bootloader fra at forsøge at lancere Windows XP og vil starte Windows XP setup-programmet .
    3

    Tryk på " Enter " på " Velkommen til installationsprogrammet" skærm til at indtaste Windows Installation . Forsøg ikke at starte " Recovery Console ".
    4

    Tryk på " F8 "-tasten , når du når Windows XP Licensaftale for at acceptere det. Hvis du ikke accepterer licensaftalen , vil installationsprogrammet afslutte og din reparation forsøg vil blive afbrudt.
    5.

    Vælg installation af Windows XP, som du ønsker at køre reparation kommandoen fra listen der vises efter licensaftalen er blevet accepteret. Hvis du kun har en enkelt kopi af Windows XP installeret (som sandsynligvis tilfældet), bør der kun være én mulighed til rådighed for dig.
    6

    Tryk på " R" tasten for at starte reparation kommandoen og begynde at reparere den valgte installation af Windows XP.
    7

    Vent mens reparation kommando sletter gamle Windows XP- systemfiler og kopier nye filer på din harddisk . Windows XP- setup-programmet vil synes at komme til at installere en ny kopi af XP på din computer , men det vil ikke slette eller på anden måde påvirke nogen filer eller programmer, som du har installeret , er de eneste filer, der bliver påvirket, er Windows XP- systemfiler selv .
    8

    Vælg dine indstillinger, og følg vejledningen på skærmen for at fortsætte reparationen installationen. Lad computeren til at genstarte , når reparationen installationen er færdig , . Fjerne CD'en fra drevet eller vente til Windows XP til at lancere sig selv efter genstart
    9

    Følg vejledningen på skærmen for at færdiggøre reparation installation og genetablere dine brugerkonti efter Windows XP støvler. Din kopi af Windows XP skulle nu være fuldt repareret.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Grub fra en XP Dual Boot 
    ·Sådan Slet Windows XP 
    ·Sådan slettes en papirkurven i Windows XP 
    ·Hvordan Tør My XP harddisk 
    ·Sådan logger Off Windows XP 
    ·Sådan Fix en DNS Fejl på Windows XP 
    ·Sådan Sammenlign Windows XP GPO indstillinger 
    ·Sådan opdaterer Windows XP Uden Genuine Edition 
    ·Sådan Shrink en NTFS Partition i Windows XP 
    ·Sådan Reparation Windows XP uden at miste data 
      Anbefalede Artikler
    ·Windows 7 Ultimate Avancerede funktioner 
    ·Proceslinjen i Windows Balloon Fjernelse 
    ·Sådan gendanne slettede billeder på en Mac-computer 
    ·Hvordan kan man se Hvis en processor har Intel XD Buffe…
    ·Sådan Fix en Buggy enhedsdriver 
    ·Blinds der afspejler Heat 
    ·Sådan formateres en Samsung 2TB i Ubuntu 
    ·Sådan oprettes en post i registreringsdatabasen for en…
    ·Sådan får du vist en Mac-computer på en Windows-netv…
    ·Sådan installeres SFTP klienter 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com