| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Format og geninstallere Windows XP
    Denne guide vil give dig mulighed for at ændre startrækkefølgen , så du er i stand til at formatere din harddisk og geninstallere Windows . Det vil også gå dig gennem trinene formatering og geninstallere Windows XP. Geninstallere Windows kan øge effektiviteten af ​​din computer og gendanne den til dens oprindelige tilstand. Ting du skal
    Windows XP-installation disk
    Backup lagringsmedier
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Bestem hvilke filer du ønsker at holde fra din computer. Disse filtyper kan indeholde billeder , dokumenter , musik og videofiler . Andre filtyper er også fint , bare huske på, at ting som eksekverbare ikke kan arbejde på en frisk installation ved blot at kopiere dem til din computer. De kan kræve en installatør , der dekomprimerer og installerer fil pakker.
    2

    Bestem din backup medier og gemme dine filer til dette medie . Den samlede størrelse af alle de filer , du ønsker at beholde , kan være en afgørende faktor i hvilken type lagringsmedier , du vælger . Forskellige typer af backup lagringsmedier omfatter Flash Drives , eksterne harddiske , data dvd /cd , og endda online storage .
    3

    kopiere alle de filer, du ønsker at gemme på din storage medier . Husk , når du har formateret din harddisk , kan du ikke hente filerne . Når du har gjort det, skal du indsætte Windows XP installationsdisk.
    4

    Tænd eller genstart computeren. Under opstartssekvensen vil en skærm, der ligner en afbilledet til venstre vises. Det vil fremgå "Tryk DEL for at indtaste setup" eller noget lignende. Tryk på DEL-tasten (eller anden nøgle, hvis indiceret ) for at komme ind i BIOS -opsætningen .
    5.

    BIOS-menuen , skal du navigere til " Boot " sektionen og ændre boot prioritet, således at den cd-rom drev har første prioritet. I bunden af ​​skærmen vil indikere hvilke taster du skal trykke for at ændre værdierne . Ved at trykke på '+' og '-' tasterne er populære ved stigende og faldende boot prioritet. Når du har lavet den cd-rom drev den første prioritet , Gem dine ændringer og Afslut. Computeren vil genstarte.
    6

    Under genstarten , vil skærmen bede dig om at "Tryk på en tast for at starte fra cd ... " . På dette tidspunkt , trykke på en tast og lade Windows XP Installation til at begynde. Det vil installere et par midlertidige filer , og vil spørge dig, hvis du gerne vil 'Setup Windows XP ' eller ' reparere en Windows XP- installation ved hjælp af Genoprettelseskonsol . Du vil gerne tryk på 'Enter ' for at fortsætte og sætte en ny installation af Windows XP .
    7

    Dernæst bliver du bedt om at acceptere, at Microsoft Windows XP Licensaftale . Tryk på ' F8 "for at acceptere disse vilkår . Dernæst vil du se harddisken navn og dens partitioner. Tryk på piletasterne for at fremhæve Windows-partition og tryk på " D", "L " for at slette partitionen . Skærmen bør så læse " partitionerede plads ". Tryk på " C" for at oprette en ny partition. Fremhæv partition og tryk på ' Enter' for at begynde at installere Windows XP.
    8 p Du vil nu blive spurgt om, hvad type filsystem til at vælge for formatet af harddisken . Vælg NTFS-filsystemet . Der er to muligheder , "Quick " og standard . Hvis din harddisk var temmelig nyt og ikke var blevet brugt meget, så 'Hurtig ' er ok at bruge, ellers er det anbefales at bruge standard. Tryk 'Enter ' for at fortsætte .
    9

    Setup vil nu formatere drevet og genstart . Når computeren genstarter , vil det igen bede dig om at "Tryk på en tast for at starte fra cd ... " . IKKE trykke på en tast , tillade Windows til at starte , og det vil automatisk genoptage installationen. Der vil være en sekvens af menuer anmoder dit input på ting som tid og dato , computer navn osv. Så vil du blive bedt om at indtaste din produktnøgle . Dette vil enten være placeret på en mærkat et sted på din computer sag, eller den originale cd-cover , at Windows Installation Disk kom i. Indtast produktnøglen og fortsætte.
    10

    Efter flere minutter mere , Windows har installeret . Du er ikke færdig selv . At gendanne computeren til dens oprindelige tilstand , bliver du nødt til at finde de " Drivers and Utilities " CD'er , der fulgte med din computer hardware. De væsentligste drivkræfter indeholde de » Ethernet Drivers ',' grafikdrivere « og » Audio Drivers ". Installationen skal være så simpelt som at indsætte disk og køre installationsprogrammet . Du bliver nødt til at genstarte computeren, når disse komplette .
    11

    På dette tidspunkt , kan du begynde at kopiere dine gemte og backup-filer på din friske nye computer!

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres XP Fra et VLK til en OEM 
    ·Sådan fjernes My Seneste dokumenter i Windows XP 
    ·Sådan gendannes Windows XP Home administratorrettighed…
    ·Sådan får du en cd-nøgle ud af en Windows XP SP2 -cd…
    ·Sådan Load japansk sprog til Windows XP uden CD 
    ·Windows XP Operating System Information 
    ·Sådan installeres Windows XP på en Dell Latitude D600…
    ·Sådan Clear Memory i Windows XP 
    ·Sådan Konverter en partition fra Fat til NTFS Under XP…
    ·Sådan password Beskyt Windows XP Screensaver 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reparation Winfax Pro 
    ·Sådan helt slette en harddisk på en Mac 
    ·Sådan fjernes slettede filer fra din tilføj /fjern pr…
    ·Sådan Geninstaller Ubuntu 10.0.04 Bootloader 
    ·Hvordan laver Internet Options del af Desktop Icon 
    ·Sådan bruges Forsøg igen - kø for at tvinge et Messa…
    ·Hvordan man skriver HTML til en tekstfil 
    ·Sådan Set Foreninger for File Extensions Brug Safari 
    ·Sådan Geninstaller Min iMac 
    ·Hvorfor Er Start menuen i højre side af min computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com