| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan fejlfinding af Windows XP Dvaletilstand
    Windows ' sleep mode kan hjælpe dig med at spare penge på din elregning . Men problemer med denne strømbesparende funktion er almindelige. Efter vil sove , kan din computer ikke ønsker at vågne op . Det kan vågne op , når du ikke ønsker det. Visse enheder fungerer muligvis ikke efter kommer af dvaletilstand. I nogle tilfælde kan dvaletilstand helt stoppe med at arbejde . Der er flere trin, du kan tage for at foretage fejlfinding af Windows XP dvaletilstand. Instruktioner
    1

    Klik på Start> Kontrolpanel> Ydelse og vedligeholdelse > Strømstyring. Vælg en strømstyringsmodel , der passer til dine energibesparende behov. Under "Indstillinger" vælge, om du vil slukke din skærm eller harddiske efter en vis mængde inaktivitet. Også vælge, om du vil have computeren til at gå i standby- eller dvaletilstand, når den ikke er i brug. Vælg "Gem som ", indtast det ønskede navn, og klik på OK.
    2

    Naviger til hjemmesiden for din computers producenten. Søg på din computers modelnummer for at finde dine driveropdateringer . Hent og installer alle opdateringer , at din computer har brug for, især dem til video-og lyd- enheder. Også kigge efter opdateringer til forældede tredjeparts software, der er installeret på din computer.
    3

    Flash dit system BIOS med den seneste opdatering. For at få den opdaterede fil , naviger til din computer producentens websted. Hent den korrekte BIOS-opdateringsfil til din model. Få en tom diskette eller brændbart cd. Se dokumentationen, der fulgte med BIOS-opdateringsfil til specifikke anvisninger til , hvordan du opretter en flash disk til din computer. Brug BIOS-opdatering fil til at oprette en bootbar diskette. Genstart computeren med disketten i drevet. Fjern disken fra drevet og genstart computeren til at starte Windows.
    4

    Luk alle åbne programmer, der kører aktivt indhold såsom musik , video eller animerede reklamer , før du forlader din computer. Disse programmer kan forhindre computeren i at skifte standby , og siden da de kører Windows ikke overveje din computer for at være inaktiv. Programmer, der kører aktivt indhold omfatter Windows Media Player , Internet Explorer-vinduer , som indeholder animationer eller streaming media , aktive virusscannere og backup forsyningsselskaber.
    5.

    Tag enheder, der er tilsluttet via USB eller FireWire før bringe din computeren i standby . Sæt dem tilbage i, når computeren er aktiv igen.
    6

    Luk computeren ned ved at trykke på afbryderknappen , hvis det ikke vil vågne op fra dvaletilstand . Lad det ud for en fuld 30 sekunder, og tænd den igen . Hvis computeren ikke lukker ned , når der trykkes på afbryderknappen , skal du holde den nede i 10 sekunder.
    7

    Se dokumentationen for dine eksterne enheder , mus og tastatur for at se, om de understøtter dvaletilstand . Ældre enheder kan ikke være i stand til at gå på standby med computeren, og kan forårsage sleep mode for at ophøre med at fungere over tid. Udskift disse forældede apparater med dem, der er i stand til at komme ind på standby.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan geninstalleres Windows XP på en Acer bærbar 
    ·Sådan ændres administratoradgangskode i XP Profession…
    ·Hvordan laver man en XP Media Center Bootable CD 
    ·Sådan installeres Windows XP Skins 
    ·Grundlæggende Windows XP Games 
    ·Sådan Bloker popups i XP 
    ·Sådan geninstalleres et dual boot Bootloader i Windows…
    ·Sådan får du vist XP Product Key 
    ·Installationsvejledning til Windows XP Pro OS 
    ·Windows XP Professional Problemer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan nemt opgradere fra Windows XP til Windows 7 
    ·Sådan slettes en gæstekonto på en bærbar 
    ·Sådan installeres Service Pack 1 til Vista 
    ·Sådan Put Start på bunden i Windows Vista 
    ·Sådan Gør din Mac Computer Talk 
    ·Hvordan at tilsidesætte Windows XP Administrator Passw…
    ·Sådan Scan Kvitteringer for MacBook 
    ·Sådan tilføjes filer til en komprimeret mappe i Denne…
    ·Sådan oprettes en by på en computer 
    ·Sådan bruger WMI at få oplysninger om fjerncomputere 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com