| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan får du vist indholdet af flere mapper i ét vindue
    Biblioteker og computere deler to vigtige funktioner , de begge butikken enorme mængder af information , og de ​​hjælper folk organisere elementer effektivt. Windows har flere biblioteker, der gør det lettere for dig at finde vigtige filer og se dem i ét vindue. Hvis du gerne vil se indholdet fra andre mapper i et enkelt vindue , skal du oprette et nyt bibliotek , give den et unikt navn og håndtere dem bibliotekets arkiver , som hvis de var bosat i en enkelt mappe Find dit Biblioteker
    < p> Den bedste del om en Windows -bibliotek kan være sin evne til at gøre filer vises i et enkelt sted, uanset hvor de bor på din harddisk . Windows leveres med fire standard biblioteker , der holder dine videoer , billeder, musik og dokumenter. Find disse biblioteker ved at åbne en fil Explorer-vinduet og finde Biblioteker ikonet i vinduets venstre navigationsrude . Dobbeltklik på ikonet og du vil se alle dine biblioteker. Hvis et bibliotek indeholder flere mapper , kan du se dem , når du dobbeltklikker på bibliotekets ikon.
    Oprette et bibliotek

    Byg et nyt bibliotek ved at klikke på Navigation rudens "Biblioteker " ikonet , klikke på " Home" og derefter klikke på " nyt element . " Når du klikker på " Library", File Explorer tilføjer et nyt bibliotek i navigationsruden . File Explorer giver biblioteket et standard navn, såsom New Library . Højreklik dette bibliotek , klik på " Rename" og skriv det rigtige navn , du gerne vil give det. For eksempel, hvis du vil tilføje et mapper for, at der indeholder skat dokumenter kan du navngive det selvangivelser. Et godt beskrivende navn hjælper dig med at identificere biblioteket senere, især hvis du oprette flere biblioteker.
    Udfylde en Library

    Tilføj en mappe til dit bibliotek ved at lancere File Explorer , klikke på en mappe og derefter klikke på fanebladet "Hjem" . Når du klikker på " Medtag i bibliotek ", vil du se en liste over dine biblioteker. Klik på et bibliotek for at tilføje den mappe du har valgt at det pågældende bibliotek. Tilføj yderligere mapper ved at gentage denne proces for hver mappe, du gerne vil placere i biblioteket. Du kan også medtage mapper , der findes på netværksdrev.
    Administrere biblioteket

    Du behøver ikke at gøre meget for at konfigurere nye bibliotek mapper. Når du ønsker at tilføje flere mapper til et bibliotek, kan du gøre det så nemt som du tilføjede de oprindelige mapper hvert bibliotek kan rumme op til 50 mapper. Fjern en mappe fra ethvert bibliotek ved at klikke på biblioteket og klikke på båndets "Library Tools " fanen efterfulgt af " Administrer Library". Du kan derefter klikke på den mappe, du vil fjerne , klik på " Fjern " og derefter klikke "OK".
    Gennemse en bibliotekets Indhold

    Fordi mapper i et bibliotek arbejde som almindelige mapper , behøver du ikke at lære noget nyt at håndtere dem . Du skal blot starte File Explorer , klikke på et bibliotek, du har oprettet og File Explorer viser alle de filer, der findes i biblioteket. For at se disse filer arrangeret af mappe , klik på " Arranger efter " drop- down menuen og vælge "Folder ". Må ikke bekymre dig om at slette en vigtig mappe, når du fjerner en fra dit bibliotek. Når du fjerner en mappe , Windows ikke slette den fra din harddisk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Print ANSI-tegn på Computer 
    ·Sådan Opdatere en Flash Player uden at være Administr…
    ·Sådan får Clip Art Arbejde i Office 2007 
    ·Sådan Find USB Drev på Networks 
    ·Sådan Fix en langsom Boot 
    ·Microsoft Automatiske Update Problemer 
    ·Sådan Edit Windows Services 
    ·Sådan Put film på en DVD-R 
    ·Sådan geninstalleres Wuauclt 
    ·Sådan ændres My Wallpaper på min computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Fastsættelse Slow Start i Windows XP 
    ·Geninstallation af Windows XP Home operativsystem 
    ·Sådan gendannes Aspire computer til Oprindelige fabrik…
    ·Sådan Åbn Disk bakke på en iMac 
    ·Hvordan man kan montere en Memory Stick i Linux 
    ·Sådan installeres Windows 7 fra Inside XP 
    ·Sådan Format FAT 32 i Windows XP 
    ·Sådan Stop programmer fra læsning ved opstart i Windo…
    ·Hvor Er Startup fil i XP 
    ·Sådan installeres Plug & Play drivere til Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com