| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Geninstallation af Windows XP Home operativsystem
    Microsoft Windows XP Home Edition kan geninstalleres på en computer for at løse bestemte typer af store software fejl, der forhindrer Windows XP fra opstart . Geninstallation af Windows XP er en større reparation skridt, som ikke bør anvendes som et første forsøg på at løse mindre problemer . Geninstallation af Windows kan løse registreringsdatabasen fejl og ødelagt software eller styresystemer spørgsmål , der ikke let løses på anden måde . Geninstallere Windows efter en virusinfektion eller installation af en opdatering eller software -pakke, der ikke har installeret som forventet til at løse store problemer med systemet starter op eller opsendelse software. Instruktioner
    1

    sikkerhedskopiere alle filer og indstillinger før begynder denne proces, hvis det er muligt. Kontakt en professionel data recovery lab eller ekspert, hvis systemet ikke vil starte, og kritiske filer er ikke bakket op som geninstallation af Windows XP kan overskrive eksisterende data og foretage inddrivelse umulig.
    2

    Indsæt Microsoft Windows XP Home Edition installations-cd'en i det optiske drev.
    3

    Klik på "Install Windows XP ", hvis systemet fungerer nok til automatisk at starte Windows "Welcome " skærm. Klik på " Upgrade " og " Næste".
    4

    Genstart computeren med Windows- installation disk i det optiske drev, hvis systemet ikke kan starte Windows "Welcome " skærm. Tryk på " Enter ", når bedt om at starte fra cd /dvd-drev, inden Windows-logoet vises på skærmen . Klik på " Installer Windows XP" og klik på " Næste" for at starte installationen .
    5.

    Læs licensaftalen , hvis det ønskes , og klik derefter på "Jeg accepterer aftalen " og klik " Næste" for at fortsætte. Windows vil ikke installere, hvis du ikke accepterer licensaftalen.
    6

    Indtast den 25- cifrede nøgle til Windows XP Home Edition. Denne kode er på disken ærme eller på en mærkat på siden eller bagsiden af ​​computeren . Klik på " Næste" for at verificere nøglekode og fortsætte. Hvis koden ikke virker , skal du indtaste hvert tegn , nøjagtigt som den vises på mærkaten og sørg mærkaten siger, at det er for den samme udgave af Windows , at installationsmediet indikerer. Windows licens nøgle koder er specifikke for bestemte udgaver af Windows-operativsystemet og kan ikke erstattes .
    7.

    Klik på knappen "Næste" ved hver prompt for at installere Windows med standardindstillingerne , som anbefalet af Microsoft . Fjern installations mediet fra drevet, når installationen er færdig.
    8

    Klik på " Start", "Indstillinger" og "Kontrolpanel" , og dobbeltklik derefter på "System ". Klik på " Hardware " fanen og klik på " Device Manager " for at åbne Enhedshåndtering. Undersøg hver hardwareenhed at se, om nogen enheder er markeret med et spørgsmålstegn eller udråbstegn , hvilket indikerer , at føreren skal opdateres . Især kigge efter den "Network Adapter ", og dobbeltklik på det, hvis der er et udråbstegn eller spørgsmålstegn. Klik på "Driver" og " Opdater driver " for at starte driveropdatering -processen og indsætte disk eller flash- drev, der indeholder netværket eller bundkort driver disk , når du bliver bedt om at opdatere driveren. Genstart Windows, når du bliver bedt om at fuldføre installationen .
    9

    Klik på "Start " og " Alle programmer " og derefter på " Windows Update " for at starte Windows Update nytte og kontrollere for opdaterede systemfiler sikkerhedsrettelser og service pakninger, hardware-drivere og hjælpeprogrammer .
    10

    Klik på " service Pack ", hvis den er tilgængelig , og fortsæt for at installere opdateringen . Genstart computeren, når du bliver bedt og vende tilbage til Windows Update for at installere andre opdateringer. Installer alle tilgængelige opdateringer , og genstart computeren , og tjekke for yderligere opdateringer . Denne proces kan tage flere forsøg , da Windows ofte skjuler opdateringer indtil andre påkrævede opdateringer er installeret. Bemærk, at nogle opdateringer kan installeres sammen og andre skal installeres individuelt. Installer alle tilgængelige opdateringer.
    11

    Indsæt installations diske til yderligere software i det optiske drev, og følge trinene på skærmen for at installere det er nødvendigt. Indtast de centrale koder til softwaren, når du bliver bedt om .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg fortælle, hvor mange programmer kører…
    ·Sådan installeres Microsoft XP Service Pack 2 
    ·Windows XP Netværk Tips og Tweaks 
    ·Sådan Start Help & Support på XP 
    ·Sådan Planlæg en Defragmenter på XP 
    ·Sådan fjernes Webfldrs i XP 
    ·Sådan oprettes en Windows XP Recovery Uden CD 
    ·Ulemperne ved Windows XP Operating System 
    ·Sådan Transfer et BMP Picture CD til Windows XP 
    ·Sådan tilføjes spansk til tastaturet i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Store forskelle mellem Mac'er og pc'er 
    ·I Get a Disc Read Error når Forsøger at starte op Vis…
    ·Hvad er forskellen mellem Quick Restore & en Recover CD…
    ·Hvordan skal tjekkes PC Komponenter 
    ·Sådan installeres XVFB på AIX 
    ·EMachine T5026 Bundkort fejlfinding 
    ·Sådan åbnes porte i en Vista Firewall 
    ·Sådan Optag Speaker Sounds i Windows 7 
    ·Sådan Fix Master File Table er Bitmap attribut i Windo…
    ·Sådan Flyt iPhoto billeder til en ekstern harddisk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com