| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan ændre en Display Off med tastaturet
    Evnen til at slukke skærmen fra tastaturet giver en bekvem måde at spare strøm, mens du ikke bruger computeren. Mange skærme , især på bærbare computere, har ikke en afbryder , og den automatiske dvaletilstand indbygget i Windows kan tage et stykke tid at sparke i. Adskillige frie hjælpeprogrammer til rådighed online kan du oprette en tastaturgenvej , der automatisk slukker skærmen mens computeren fortsætter med at køre i baggrunden. Instruktioner
    Blacktop
    1

    Gå til SDSoftware hjemmeside (link i Resources) , og vælg derefter " blacktop " fra listen over programmer .
    2

    Klik "Download blacktop ", hvis du bruger den almindelige 32-bit installation af Windows , eller klik på "Download blacktop ( 64bit ) ", hvis du bruger 64-bit versionen af ​​Windows. Hvis du ikke er sikker på, hvilken version af Windows du bruger , skal du klikke på "Indstillinger " på Charms bar og derefter klikke på "PC Info ". Oplysningerne vises i "System type " feltet.
    < br >
    3

    Vælg "Åbn ", når din browser spørger, hvad du vil gøre med filen. Windows viser zippede setup filen i Filoversigt.
    4

    Dobbeltklik på den downloadede " BTSetup " ZIP-fil , og dobbeltklik derefter på " BTSetup " eksekverbar fil. Klik på "Ja ", når Windows beder om tilladelse til at køre programmet.
    5.

    Klik "Næste" på det første skærmbillede af opsætningsguiden , klik på "Jeg accepterer" for at acceptere licensaftalen, og klik derefter på "Install " for at starte installationen. Klik på "Afslut " for at lukke guiden og køre blacktop .
    6

    Tryk på " Ctrl -Alt- B" for at slukke din skærm. Når skærmen er slukket , kan du trykke på en tast eller flytte musen for at bringe tilbage i billedet . Denne genvej vil forblive aktiv på ubestemt tid, selv efter du genstarter computeren .
    Power Monitor Off
    7

    Naviger til Power Monitor Off hjemmeside (link i indtægter) . Klik på " Download" linket i midten af ​​siden for at få den gratis begrænset prøveversion. Du har også mulighed for at købe den fulde version, som koster $ 2 som i juni 2013.
    8

    Følg din browser er på skærmen for at downloade og køre installationsfilen . Klik på "Ja ", når Windows beder om tilladelse til at køre programmet.
    9

    Klik "Næste" på det første skærmbillede af opsætningsguiden , acceptere licensaftalen og klik derefter gennem guiden , indtil installationen er færdig .
    10

    Åbn systembakken ved at klikke på pilen på din desktop proceslinjen nær uret , og derefter højreklikke på "PM "-ikonet. Vælg " genvejstastindstillingerne " fra pop- up -menuen.
    11

    Klik inde i " Hot Key for Power Monitor Off " feltet , og tryk derefter på rækkefølgen af taster på dit tastatur , som du ønsker at bruge som en genvej til at slukke din skærm. For eksempel . Hvis du ønsker at slukke din skærm ved at trykke på " Alt- F9 , " tryk " Alt- F9 " i dette trin
    12

    Klik på " Change " for at gemme indstilling.
    Monitor Off Utility
    13

    Naviger til Dekisoft hjemmeside (link i Resources) , og klik derefter på knappen "Download" for at gå til siden Downloads .
    14

    Klik på " download" knappen ved siden af ​​listen for Monitor Off Utility , og følg derefter din browser er på skærmen for at downloade og køre installationsfilen . Klik på "Ja ", når Windows beder om tilladelse til at køre programmet.
    15

    Klik gennem opsætningsguiden , accepterer standardindstillingerne , indtil installationen er færdig. Klik på " Accepter " på licensaftalen pop-up. Skærmen Off Utility grænsefladen åbnes automatisk.
    16

    Klik på " Setup HotKey " knappen under Turn Off Monitor overskrift.
    17

    Check " Aktiver genvejstast til Slukke Monitor ( r) "boksen. Som standard er genvejstasten "Ctrl -Alt- L ". Brug drop- down menuer i dialogboksen for at ændre genvejstaster , hvis du ønsker . Klik på "Set" for at gemme indstillingerne .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan opdaterer en trådløs adapter 
    ·Sådan installeres Windows 98 Med en startdiskette 
    ·Sådan Fix Windows System Sounds 
    ·Sådan fjernes en proceslinjen i Windows Mobile 
    ·Hvad er en- Us i Microsoft Windows 
    ·Hvornår skal geninstallere Windows 
    ·Sådan fjernes en Chime WAV Sound 
    ·Sådan installeres en DLL Driver Med nogen System 32 ma…
    ·Sådan ændre tidszonen i Windows 7 
    ·Sådan fjernes programmer, der ikke vises under Tilføj…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan omformatere en Acer Desktop 
    ·Ofte stillede spørgsmål for Google Bots 
    ·Sådan konstateres HP L7680 blækniveauer Brug Fedora 
    ·Hvordan man laver et diasshow med musik i Windows Vista…
    ·Roller Coaster Tycoon kører ikke på High Resolution 
    ·Hvordan man gør en systemgenoprettelse 
    ·Sådan Find en Windows-maskine nummer 
    ·Sådan opdaterer datakort GNS430W 
    ·Sådan Find & Slet Dupliker musikfiler på en Mac 
    ·Sådan overføre kontakter fra Nokia til Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com