| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Fremskynde din pc ved at fjerne Useless Apps , der følger med din nye computer
    Skuffet fordi slanke, sexede nye computer du har købt bevæger sig som en snegl ? Problemet kan ikke være maskinens specs. Ekstra programmer installeret på toppen af Windows ved at pc-producenten kan bloat og langsom din splinternye system. Brug tredjeparts værktøjer , indbygget forsyningsvirksomheder og en smule forskning for at slippe din nye computer hukommelse -sultne programmer, du aldrig kommer til at bruge alligevel. Vær forsigtig, men for at bevare vigtige system funktioner. Hvis du fjerner anti-malware beskyttelse , skal du sørge for at installere en solid erstatning. Computer Software Bundles

    Forhandlere og PC producenter indgå aftaler med software virksomheder at sætte prøveversioner af software på nye computere. For eksempel sender mange computere med prøven spil , og mange af disse er gratis at prøve for en begrænset tid , så er du nødt til at købe dem. For forhandlere og producenter , er disse apps en vigtig kilde til profit i en branche, hvor overskuddet kan være slank. Disse forsøg apps omfatter anti- virus software , spil , forsyningsselskaber som instant - message -programmer og medier værktøjer som CD-brændere . Disse programmer påvirke en computer på to måder . Først, hvis de er indstillet til at køre , når computeren starter op , kan maskinen tage betydeligt længere tid at være klar til brug , når du trykker på afbryderknappen . For det andet, hvis de kører under normal edb-drift , mindre hukommelse og regnekraft til rådighed for andre opgaver.
    Fjerne individuelle programmer
    p Hvis du kun har ét program til at fjerne , drej til native Windows-værktøj til dette formål. Tryk på Windows Start- knappen for at åbne Kontrolpanel, skriv " afinstallere " i søgefeltet i øverste højre hjørne af vinduet , og følg vejledningen på skærmen for at afinstallere et program. Denne fremgangsmåde er ideel, når kun ét program viser generende. Bemærk, at hvis din maskine er en del af et netværk , kan du ikke være i stand til at bruge Windows-værktøjer til at slette et program, at din netværksadministrator kræver at du har .
    System - Rengøring Software < br >

    mere omfattende behandlinger , bruge et tredjepartsprogram program designet til at fjerne uønsket bloatware. Programmer som PC Decrapifier eller Revo Uninstaller bidrage til at fjerne de uønskede programmer. Værktøjer som CCleaner , RegSeeker og IObit fjerne resterende elementer i Windows-registreringsdatabasen , som er den database for konfigurationsfiler for alle programmer installeret på din computer. Tredjeparts værktøjer er især nyttige til at komme af anti- virus programmer , da disse normalt er designet til at modstå standard teknikker til fjernelse .
    Geninstallere Windows
    p Hvis der er bare for meget at skære igennem , kan du tage den noget drastiske mål for tørre harddisken på din nye computer og installerer Windows helt fra bunden . Denne fremgangsmåde sikrer, at du ikke vil have noget unødvendig tilovers . Det er mere og mere almindeligt for fabrikanterne at sætte backup-software - som omfatter alle de ekstra ting, du forsøger at slippe af med - . På en skjult partition på harddisken , så du bliver nødt til at tørre det, også

    fangsten : du skal have adgang til en separat, lovlig kopi af Windows på disken. Du vil også nødt til at hente drivere relateret til video display eller netværkskort , hvis de ikke allerede er anerkendt af Windows. Brænde dem på en cd eller USB-drev , så du kan installere dem, når du opdaterer operativsystemet. Uden dem , kan du ikke være i stand til at se skærmen eller gå på internettet til at udføre andre opdateringer eller opgraderinger .

    Bemærk, at du stadig kan bruge licensnøglen , der fulgte med computeren. Nøglen er normalt trykt på en mærkat monteret et sted på computerens kabinet . Så selv hvis disken er til en kopi af Windows , der allerede er installeret på en anden computer, som du ejer - eller hvis sige, at disken tilhører en ven - så længe det er den samme version af Windows , kan du bruge det til installation mens du bruger din egen kopi af licensen nøgle.
    Overvejelser

    en måde at fremskynde en pc er at reducere bloat af systemets opstart. Nogle ubrugelige apps bremse en computers boot-up hastighed , fordi disse apps , selv ubrugt, er planlagt til at indlæse , når computeren tændes. Hvis du ikke har noget imod at holde programmer, men ønsker at få opstart effektivitet, køre " msconfig " - et system - konfigurationsprogram i Windows 7, der vil lade dig vælge individuelt , hvilke programmer indlæses, når computeren beføjelser op
    < . p > Når nogle programmer afinstallere de forlader resterende filer, indstillinger eller mapper på din computer. Selvom du kan fjerne dem manuelt, hvis du ønsker det, vil disse dvælende komponenter normalt ikke påvirke computerens drift, når selve programmet er deaktiveret eller slettet.

    Nogle programmer ligne uønsket bloatware , men faktisk giver væsentlige funktionalitet til din computer. Hvis computerproducenten leverer sine egne programmer til at understøtte en brugerdefineret hardware driver , for eksempel, kan det være svært at skelne driver software fra et program, som du ikke har brug for . Hvis programmets forfatteren er det samme firma , der fremstiller computeren eller nogen af ​​computerens komponenter , gøre nogle forskning for at se, om de ulovlige program giver en kritisk komponent , før du sparke det til kantstenen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Bestem version af en Media Player Med Registry 
    ·The Light blinker ikke i dvaletilstand i Windows 7 
    ·Sådan oprettes Adresselabels 
    ·Sådan Put en Screensaver Into Min liste 
    ·Sådan Erstat System32 drivere i Windows 
    ·Sådan oprettes en Startup CD-ROM Disc 
    ·Hvordan til at omformatere et drev til FAT32 
    ·Windows Communication Foundation Tools 
    ·Sådan Fix Rundll32.exe Application Error 
    ·Sådan Stop en computer fra nulstilling Efter en blå s…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Leopard fra et billede på et lokalt…
    ·Sådan Fix My Forsvundet Task Bar 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en Windows XP SP3 insta…
    ·Hvordan man laver en Microsoft Optical Mouse enkelt kli…
    ·Sådan ændres vandret & lodret Signaler på en compute…
    ·Sådan gendannes Win DVD til Windows XP Når udgår 
    ·Sådan Geninstaller Min computer uden Recovery Disk 
    ·Sådan Clean Cookies Ud af en Dell Med XP 
    ·Hvordan man har en succesfuld opdatering 
    ·Sådan fjernes Web Mappeikoner 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com